- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.981
Aaa öyle mi bilmiyordum tamam o zaman bir şey diyemiyorum İnşallah tutunmuştur canımTatlım onuda kullanıyorum zaten aybhiç şikayetçi değilim yeterki can olsunda işte keşke tutunsa biz çekeriz acısını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa öyle mi bilmiyordum tamam o zaman bir şey diyemiyorum İnşallah tutunmuştur canımTatlım onuda kullanıyorum zaten aybhiç şikayetçi değilim yeterki can olsunda işte keşke tutunsa biz çekeriz acısını
şşştt.. hiç sesini çıkarma fitil iyidir yoksa gece açıdan 4 5 kere uyanıyonProluton verince doktor progestan igneye gerek kalmiyormu? bana da proluton verdi doktorum
Progestan fitil olarak aliyorum ignesini vermedi
İlk sonucu 7.gun mu 9.gun mu ne vermiştin dimi hiç canını sıkma umarım artmıştır olmadıysa da hayırlısı öyledirHiç vermek istemiyorum kalsa böyle ne güzel olur çok korkuyorum yaa
Amiiiiinnn çok dua edin bana da Allah hepimize versin tutunsun bebişlerimiz. İçerde duruyo büyük ihtimalle tutunmaya çalışıyor da baloncuğum beceremiyo büyük ihtimalle napsın Allah ol derse olurAaa öyle mi bilmiyordum tamam o zaman bir şey diyemiyorum İnşallah tutunmuştur canım
Ya 3.gün embriyosu 10.günde test istediler Bakalım nolacakİlk sonucu 7.gun mu 9.gun mu ne vermiştin dimi hiç canını sıkma umarım artmıştır olmadıysa da hayırlısı öyledir
Hahaa tamam ozaman yazilanlari görünce korkmuyor degilim hanişşştt.. hiç sesini çıkarma fitil iyidir yoksa gece açıdan 4 5 kere uyanıyon
Bunlar birkaç formu ve kullanımı olan ilaçlar sanırım mesela bir arkadaşıma sabah akşam göbekten vermişlerdi ilacın ismini hatırlamıyorum ama aynı merkez bana 3 günde 1 proluton depot verdi benimki kalçadan.Bir de fitilim var lutinus aparatlı şekilde sabah 2 akşam 2 tablet şeklinde uyguluyorum.Hangisini neye göre veriyorlar bilmiyorum benim progestan desteğim bu şekilde verildi canımProluton verince doktor progestan igneye gerek kalmiyormu? bana da proluton verdi doktorum
Progestan fitil olarak aliyorum ignesini vermedi
Herkesin tedavisi de farkli olabilir belkiBunlar birkaç formu ve kullanımı olan ilaçlar sanırım mesela bir arkadaşıma sabah akşam göbekten vermişlerdi ilacın ismini hatırlamıyorum ama aynı merkez bana 3 günde 1 proluton depot verdi benimki kalçadan.Bir de fitilim var lutinus aparatlı şekilde sabah 2 akşam 2 tablet şeklinde uyguluyorum.Hangisini neye göre veriyorlar bilmiyorum benim progestan desteğim bu şekilde verildi canım
Amin canım inşallah cokkkk artmıştır.yarin güzel haberlerle gel inşallahAynen yarın yaa hayırlısı bakalım nolacak Allahım inşallah artmıştır bisürü
Allahım inşallahAmin canım inşallah cokkkk artmıştır.yarin güzel haberlerle gel inşallah
Bende istiyorum erken vermeyi ama ya çıkmazsa diye endişe ediyorum. Sizinki tek embriyo mu ?Test günüm benimde 7si ama 5inde kan vericem hayırlısı olsun inşallah ilaç olarak estrofem prednol folik asit coraspinprovestan fitil ve iğnesi
Ben 11. Gün yaptım . 6 çıktı , sonra 3 e düştü. İğne etkisi olabilir en az 2 hafta lütfen bekleyin.Kızlar çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor bugün transferden sonraki 6. Günümdü test yaptım silik çizgi cıktı çatlatma iğnesini yapalı da 11 gün oldu
Bende de çift embriyo 10. Gün istedi testiBence de erken . Benim 5.gün iki embriyo ama test günü 12.gün dedi
İGneden 14gun sonra yap canım.igne vurulduğum için günün değişebilirKizlar catlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor tamamen, benm çatlatma ignem cok gec yapıldi adetin 23.gunu yarin da adet gunum, iğne gec yapıldı ya gecikme olur mu acaba bugun ignenin 8.gunu bana fikir verir msnz? Testi ne zaman yapliyim? Yarin adet görmezsem yapayım mi doğru sonuç.verir mi igne etkisi gecmis midir?
Cok teşekkür ederimİGneden 14gun sonra yap canım.igne vurulduğum için günün değişebilir
20 Aralıktan beri vuruluyorum canım. Kalçalarım mosmor durumda şuan. 10. haftaya kadar devammış. Kalçada yer kalmayınca göbekten olana geçeceğiz.Birde progestan iğne vurulan var mı? Bu nasıl bi acıdır ya daha ilk dozda popiğimin üstüne oturamaz oldum
Bu 4. Tedavim aslında ilkin de fitil vermişlerdi zaten olumsuz oldu ilk ikisi.. 3. Transfer iptal oldu embriyo gelişimleri durdu ne yazık ki bu da 4. Oluyor işimiz gerçekten çok zor bazen erkek olmak istersinCanım yaa daha başındasın dimi Totom iptal iptal hissetmiyorum kendisini bu akşam sıra soldaydı artık o kadar fena olmuşki yer bulamadı iğne yapanda zorla sağda biyerlere vurdu Yarına Allah Kerim
Belki de böyle daha etkili olduğu için veriyorlardır yoksa doktor canımın çok acıyacağını söylemişti.. sıkacaz dişimizi napalıımGöbekten yapılanı da var doktorunuzla görüşüp ondan alın isterseniz, popişten yapışan kadar acıtmıyor hiç acıtmıyor hatta..
Arnica diye bi krem verdi onunla bastırarak masaj yap dedi.. ayy olsun da ben razıyım bu acılara.. Allah kalbimizde olanı hayırlı eylesin inşallah çok tükendik ama güçlüyüz yinede.. bu benim 4. Tedavim umarım son olur herkesiin hepimiziiin20 Aralıktan beri vuruluyorum canım. Kalçalarım mosmor durumda şuan. 10. haftaya kadar devammış. Kalçada yer kalmayınca göbekten olana geçeceğiz.
İğne vurulmadan önce buz torbasıyla kalçanı soğut. Enjekte edilecek ilacı üfleyerek biraz ısıt,. İğneyi çok yavaş enjekte etmelerini söyle. En son da kalçana sıcak su torbası koy hafif masajla dağılmasını sağla. Bi süre uzanabilirsin mümkünse.
Şimdiden geçmiş olsun, şifa olsun