• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aaa öyle mi bilmiyordum tamam o zaman bir şey diyemiyorum 😢 İnşallah tutunmuştur canım 🤲🏻🌸
Amiiiiinnn çok dua edin bana da Allah hepimize versin tutunsun bebişlerimiz. İçerde duruyo büyük ihtimalle tutunmaya çalışıyor da baloncuğum beceremiyo büyük ihtimalle napsın Allah ol derse olur

Proluton verince doktor progestan igneye gerek kalmiyormu? bana da proluton verdi doktorum 😊
Progestan fitil olarak aliyorum ignesini vermedi 😊
Bunlar birkaç formu ve kullanımı olan ilaçlar sanırım mesela bir arkadaşıma sabah akşam göbekten vermişlerdi ilacın ismini hatırlamıyorum ama aynı merkez bana 3 günde 1 proluton depot verdi benimki kalçadan.Bir de fitilim var lutinus aparatlı şekilde sabah 2 akşam 2 tablet şeklinde uyguluyorum.Hangisini neye göre veriyorlar bilmiyorum benim progestan desteğim bu şekilde verildi canım

Bunlar birkaç formu ve kullanımı olan ilaçlar sanırım mesela bir arkadaşıma sabah akşam göbekten vermişlerdi ilacın ismini hatırlamıyorum ama aynı merkez bana 3 günde 1 proluton depot verdi benimki kalçadan.Bir de fitilim var lutinus aparatlı şekilde sabah 2 akşam 2 tablet şeklinde uyguluyorum.Hangisini neye göre veriyorlar bilmiyorum benim progestan desteğim bu şekilde verildi canım
Herkesin tedavisi de farkli olabilir belki 😊
Doktorumuz en iyisini bilir diyerekten güveniyoruz 🙈

Kizlar catlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor tamamen, benm çatlatma ignem cok gec yapıldi adetin 23.gunu yarin da adet gunum, iğne gec yapıldı ya gecikme olur mu acaba bugun ignenin 8.gunu bana fikir verir msnz? Testi ne zaman yapliyim? Yarin adet görmezsem yapayım mi doğru sonuç.verir mi igne etkisi gecmis midir?

Kizlar catlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor tamamen, benm çatlatma ignem cok gec yapıldi adetin 23.gunu yarin da adet gunum, iğne gec yapıldı ya gecikme olur mu acaba bugun ignenin 8.gunu bana fikir verir msnz? Testi ne zaman yapliyim? Yarin adet görmezsem yapayım mi doğru sonuç.verir mi igne etkisi gecmis midir?
İGneden 14gun sonra yap canım.igne vurulduğum için günün değişebilir

Birde progestan iğne vurulan var mı? Bu nasıl bi acıdır ya daha ilk dozda popiğimin üstüne oturamaz oldum 😑😀
20 Aralıktan beri vuruluyorum canım. Kalçalarım mosmor durumda şuan. 10. haftaya kadar devammış. Kalçada yer kalmayınca göbekten olana geçeceğiz.

İğne vurulmadan önce buz torbasıyla kalçanı soğut. Enjekte edilecek ilacı üfleyerek biraz ısıt,. İğneyi çok yavaş enjekte etmelerini söyle. En son da kalçana sıcak su torbası koy hafif masajla dağılmasını sağla. Bi süre uzanabilirsin mümkünse.
Şimdiden geçmiş olsun, şifa olsun🙏😊

Canım yaa daha başındasın dimi☺️ Totom iptal iptal hissetmiyorum kendisini bu akşam sıra soldaydı artık o kadar fena olmuşki yer bulamadı iğne yapanda zorla sağda biyerlere vurdu 🤷🏻‍♀️ Yarına Allah Kerim
Bu 4. Tedavim aslında ilkin de fitil vermişlerdi zaten olumsuz oldu ilk ikisi.. 3. Transfer iptal oldu embriyo gelişimleri durdu ne yazık ki bu da 4. Oluyor işimiz gerçekten çok zor bazen erkek olmak istersin 🙈😂

Göbekten yapılanı da var doktorunuzla görüşüp ondan alın isterseniz, popişten yapışan kadar acıtmıyor hiç acıtmıyor hatta..
Belki de böyle daha etkili olduğu için veriyorlardır yoksa doktor canımın çok acıyacağını söylemişti.. sıkacaz dişimizi napalıım 😒

20 Aralıktan beri vuruluyorum canım. Kalçalarım mosmor durumda şuan. 10. haftaya kadar devammış. Kalçada yer kalmayınca göbekten olana geçeceğiz.

İğne vurulmadan önce buz torbasıyla kalçanı soğut. Enjekte edilecek ilacı üfleyerek biraz ısıt,. İğneyi çok yavaş enjekte etmelerini söyle. En son da kalçana sıcak su torbası koy hafif masajla dağılmasını sağla. Bi süre uzanabilirsin mümkünse.
Şimdiden geçmiş olsun, şifa olsun🙏😊
Arnica diye bi krem verdi onunla bastırarak masaj yap dedi.. ayy olsun da ben razıyım bu acılara.. Allah kalbimizde olanı hayırlı eylesin inşallah 🙏 çok tükendik ama güçlüyüz yinede.. bu benim 4. Tedavim umarım son olur herkesiin hepimiziiin🥰 🙏

Back