- 4 Nisan 2019
- 5.763
- 6.148
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.921
Bu erken gebelik testi miYa bi dur senin 2.gün embriyosu geç belli olabilir bende de baya baya çizgi vardı ama değer kaç çıktı ben bu testi gördüğümde kesin çok yüksek demiştim meğer 6 ymış değer
Hı hım evetBu erken gebelik testi mi
En en en içtenliğimle amin amin aminBence değilim fazla artmaz bence ama doktor izleme de şuan artışa bakacak hayırlısı inşallah çok hızlı süper artar bi mucize olurda amiiinn
Gerçekten çok şaşkınım.insallah yükselir canım degerinHı hım evet
Artık ittirebildigim kadar ittiricem canımYa parmağın ne kadar ilerliyorsa ittir çok uçta kalmaması gerekiyor o zaman progesteron emilimi az oluyor benim bildiğim
Bu duruma hala çok şaşkınım ben inşallah kat kat artsın canım dua ediyorumBence değilim fazla artmaz bence ama doktor izleme de şuan artışa bakacak hayırlısı inşallah çok hızlı süper artar bi mucize olurda amiiinn
Gayet normal canım ilaçlardan oluyor korkmaKızlar size bir şey soracağım bugün transferimin 3.günü ilk 2 gündür hiçbir ağrım falan olmadı ama bugün hafif kasık ağrısı ve kasıklarımda kasılmalar oluyor bu kullandığımız ilaçlardan kaynaklı olabilir mi yoksa olmaması gereken bir durum mu acaba. İlk denemem olduğu için süreç hakkında hiçbir bilgim yok
Amin inşallah darısı size,tüm güzel haber bekleyenlere ve negatif çıkıp tekrar deneyeceklere olsun. Aslında şöyle bana öyle bir test yapılmadı ama doktorum ikinci transferde onu uygun gördü.Serum aslında yağ asidi içeriyor kök hücreleri uyarıyormuş sanırım aslında çalışma halindeymiş ama gittiğim merkez verdi.Ben de prograf 1 mg sabah akşam kullanıyorum.Prograf inşallah size de güzel haberler nasip ederBen prograf 1 mg 1 kez kullanıyorum günde serum falanda demedi inşallah işe yarar,gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah,sizin degeriniz kaç çıkmıştı katil hücre testinde
18 aralık transfer yapıldı. Sadece 2 tane olduğu için riske girmedi dondurup benimki. Bak benim 5 yumurta toplandı elde 2 tane kaldı. Senin 4 ve hepside döllenmiş. Nasip bu işler birazda. Tevekkül edicez dua edicez hayırlısı olsun inşallah hakkında pozitif düşün hepInsallah, resmen gözümü acar acmza narkozdan kac tane diye sordum zaten ve 4 deyince inanamadim. Dogru söylüyosun insallah gelisirler 4ü de döllendi dün aradilar. Ama transferi hemen yapmicaklar dondurcaklar bende. Hayirlisi rabbim istiyen herkese nasip etsin. Senin transferin nezamandi?
Cok normal bende 4_5.gun geldi .gebeyimbugün transferin 6. günü az evvel peçeteye gelen açık kahve bir akıntım var doktoru aradım oksaparı kes dedi çok korkuyorumbu kadar erken bu akıntı normal değil dimi?
oksaparı kes dedi bir daha mı arasam acaba?Cok normal bende 4_5.gun geldi .gebeyimoksaparida kesmedim.doktorum dinlen dedi
oksaparı kes dedi bir daha mı arasam acaba?
Bende görmüştüm transferden sonra cnm geçer dua okuyup yatKızlar ya sürekli rüya görmeye başladim.kanamam oluyor Muş . Uykudan korkuyla uyanıyorum.benim gibi olup sonra normale donen var mı? Bilinçaltimi etkilemiş sanırım korkularım.
Bana da 15 yumurtan var denildi 8 toplandı 4 tanesi embriyo oldu 2 tanesi 5.; Güne geldi o ikiside transfer oldu olacak oldumu tek spermle tek embriyo ile oluyo Allah'ın işiBenimde 15-16 en az dedi yumurtalara. Toplama günü 5 tane çıktı. Uyandığımda bağırındım hatta niye 5 hani çoktu diye. En mühim olan kalitesi. Zaten olacak olduktan sonra bir taneyle oluyor. Hiç takma kafaya derim. 5 tanesinin 3 ü döllendi 2 si iyi gelişti. Donduracakken dondurmaktan vazgeçti. Sayı az olduğu için. Dondurma riskini göze almak istemedi herhalde sorun olursa elde birşey kalmaz diye hemen transfer yapıldı biri. Kalan bir tane donduruldu. Üzme kendini sağlığın bozulmasın. Hayırlısıysa bir taneyle bile olacaktır
Dondurulmuş transfer iyi olur canım insallh 5. 6. Güne kadar gelir hepsi bende bir ay bekledim adet olmadım haplar sayesinde ve diğer ay transfer oldu İnsallh güzel haberler alırsınInsallah, resmen gözümü acar acmza narkozdan kac tane diye sordum zaten ve 4 deyince inanamadim. Dogru söylüyosun insallah gelisirler 4ü de döllendi dün aradilar. Ama transferi hemen yapmicaklar dondurcaklar bende. Hayirlisi rabbim istiyen herkese nasip etsin. Senin transferin nezamandi?
Ben her gün süt içiyorum ama konuya hakim değilim konu tam olarak ne kızlar zararliysa bende icimiyimBobrekte oksalat kristallerinin arttırıp.kanamanin devam etmesine neden oluyor.bana doktorum yasaklamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?