2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar size bir şey soracağım bugün transferimin 3.günü ilk 2 gündür hiçbir ağrım falan olmadı ama bugün hafif kasık ağrısı ve kasıklarımda kasılmalar oluyor bu kullandığımız ilaçlardan kaynaklı olabilir mi yoksa olmaması gereken bir durum mu acaba. İlk denemem olduğu için süreç hakkında hiçbir bilgim yok

Gayet normal canım ilaçlardan oluyor korkma

Merhaba arkadaslar . Benim ilk tup bebek denemem. Bugun 18. günüm. Kaçıncı gün embriosuydu doktorum hic söylemedi bende sormadım. 9. gun idrarda pozitifi 10. gün kanda 138 12. gün 285 i 14.gün 2679 gördüm.
Belirti olarak herkesre farkli oluyor. Ben ilk 3 gun siddetli bel agrisi sonraki günlerde hafif kasık agrisi yasadim. Suanda da ara ara bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. Olacak olan da olmayacak olanda Allahtan. Dua edip herseyi önce Allaha bırakıyorum. strese gerek yok.

Ben prograf 1 mg 1 kez kullanıyorum günde serum falanda demedi inşallah işe yarar,gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah,sizin degeriniz kaç çıkmıştı katil hücre testinde
Amin inşallah darısı size,tüm güzel haber bekleyenlere ve negatif çıkıp tekrar deneyeceklere olsun. Aslında şöyle bana öyle bir test yapılmadı ama doktorum ikinci transferde onu uygun gördü.Serum aslında yağ asidi içeriyor kök hücreleri uyarıyormuş sanırım aslında çalışma halindeymiş ama gittiğim merkez verdi.Ben de prograf 1 mg sabah akşam kullanıyorum.Prograf inşallah size de güzel haberler nasip eder Sizin kaçıncı denemeniz ve nerede tedavi görüyorsunuz?Bir de tedaviye hiç başlamadan mı test yaptırdınız?

18 aralık transfer yapıldı. Sadece 2 tane olduğu için riske girmedi dondurup benimki. Bak benim 5 yumurta toplandı elde 2 tane kaldı. Senin 4 ve hepside döllenmiş. Nasip bu işler birazda. Tevekkül edicez dua edicez hayırlısı olsun inşallah hakkında pozitif düşün hep

bugün transferin 6. günü az evvel peçeteye gelen açık kahve bir akıntım var doktoru aradım oksaparı kes dedi çok korkuyorum bu kadar erken bu akıntı normal değil dimi?
Cok normal bende 4_5.gun geldi .gebeyimoksaparida kesmedim.doktorum dinlen dedi

Kızlar ya sürekli rüya görmeye başladim.kanamam oluyor Muş . Uykudan korkuyla uyanıyorum.benim gibi olup sonra normale donen var mı? Bilinçaltimi etkilemiş sanırım korkularım.
Bende görmüştüm transferden sonra cnm geçer dua okuyup yat

Bana da 15 yumurtan var denildi 8 toplandı 4 tanesi embriyo oldu 2 tanesi 5.; Güne geldi o ikiside transfer oldu olacak oldumu tek spermle tek embriyo ile oluyo Allah'ın işi

Dondurulmuş transfer iyi olur canım insallh 5. 6. Güne kadar gelir hepsi bende bir ay bekledim adet olmadım haplar sayesinde ve diğer ay transfer oldu İnsallh güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…