- 27 Kasım 2019
- 355
- 330
- 103
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.961
Ay valla ben tatlı börek hepsini yedim yuttumHer akşam içmiyorum ama dün içmemiştimama insanoğlu işte yemememiz gerekiyor ya canım hep tatlılar börekler çekiyor işkence gibi
Göbekten yapılanı da var doktorunuzla görüşüp ondan alın isterseniz, popişten yapışan kadar acıtmıyor hiç acıtmıyor hatta..Birde progestan iğne vurulan var mı? Bu nasıl bi acıdır ya daha ilk dozda popiğimin üstüne oturamaz oldum
HahhaaaBende o şekilde birkaç defa yaptım ama çok çok afedersin parmağıma böyle et gibi bisiler geldi kenarlarda o yüzden yapamamistim
Hepimiz istisnasız vurdurduk ve halâ vurduruyorlar canımBirde progestan iğne vurulan var mı? Bu nasıl bi acıdır ya daha ilk dozda popiğimin üstüne oturamaz oldum
O kıyma hissi bende de oluyorHahhaaaben o et gibi şeyleri hissetmemek için en küçük parmağımla ittirdim hep hissedince sanki ezilmiş kıymaya dönmüş et gibi geliyordu
Bi ben mi yani neyse sorun yok canımHamile olunca bıraktın sandım ben
Canım yaa daha başındasın dimiBirde progestan iğne vurulan var mı? Bu nasıl bi acıdır ya daha ilk dozda popiğimin üstüne oturamaz oldum
Hahahahahahahah ay çok güldüm çookHahhaaaben o et gibi şeyleri hissetmemek için en küçük parmağımla ittirdim hep hissedince sanki ezilmiş kıymaya dönmüş et gibi geliyordu
Testin yarın değil mi?inşallah kat kat artmıştırCanım yaa daha başındasın dimiTotom iptal iptal hissetmiyorum kendisini bu akşam sıra soldaydı artık o kadar fena olmuşki yer bulamadı iğne yapanda zorla sağda biyerlere vurdu Yarına Allah Kerim
Aynen yarın yaa hayırlısı bakalım nolacak Allahım inşallah artmıştır bisürüTestin yarın değil mi?inşallah kat kat artmıştır
Ben proluton depot vuruluyorum o 3 günde 1 en azından aradan geçen gün sayısı fazla olduğu için iyileşiyor onu sorun isterseniz doktorunuza belki onu verirCanım yaa daha başındasın dimiTotom iptal iptal hissetmiyorum kendisini bu akşam sıra soldaydı artık o kadar fena olmuşki yer bulamadı iğne yapanda zorla sağda biyerlere vurdu Yarına Allah Kerim
Saat kaçta vericeksin bizleri de haberdar et aklım sende :)Aynen yarın yaa hayırlısı bakalım nolacak Allahım inşallah artmıştır bisürü
Tatlım onuda kullanıyorum zatenBen proluton depot vuruluyorum o 3 günde 1 en azından aradan geçen gün sayısı fazla olduğu için iyileşiyor onu sorun isterseniz doktorunuza belki onu verir
İlk sonucun hangi gündüAynen yarın yaa hayırlısı bakalım nolacak Allahım inşallah artmıştır bisürü
Hiç vermek istemiyorum kalsa böyle ne güzel olurSaat kaçta vericeksin bizleri de haberdar et aklım sende :)
İnşallah artmış olur..içinizi ferah tutun..Aynen yarın yaa hayırlısı bakalım nolacak Allahım inşallah artmıştır bisürü
Proluton verince doktor progestan igneye gerek kalmiyormu? bana da proluton verdi doktorumBen proluton depot vuruluyorum o 3 günde 1 en azından aradan geçen gün sayısı fazla olduğu için iyileşiyor onu sorun isterseniz doktorunuza belki onu verir
Salıydı ilki bakalım nolacakİlk sonucun hangi gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?