2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende o şekilde birkaç defa yaptım ama çok çok afedersin parmağıma böyle et gibi bisiler geldi kenarlarda o yüzden yapamamistim
Hahhaaa ben o et gibi şeyleri hissetmemek için en küçük parmağımla ittirdim hep hissedince sanki ezilmiş kıymaya dönmüş et gibi geliyordu

Birde progestan iğne vurulan var mı? Bu nasıl bi acıdır ya daha ilk dozda popiğimin üstüne oturamaz oldum
Canım yaa daha başındasın dimi Totom iptal iptal hissetmiyorum kendisini bu akşam sıra soldaydı artık o kadar fena olmuşki yer bulamadı iğne yapanda zorla sağda biyerlere vurdu Yarına Allah Kerim

Canım yaa daha başındasın dimi Totom iptal iptal hissetmiyorum kendisini bu akşam sıra soldaydı artık o kadar fena olmuşki yer bulamadı iğne yapanda zorla sağda biyerlere vurdu Yarına Allah Kerim
Ben proluton depot vuruluyorum o 3 günde 1 en azından aradan geçen gün sayısı fazla olduğu için iyileşiyor onu sorun isterseniz doktorunuza belki onu verir

Ben proluton depot vuruluyorum o 3 günde 1 en azından aradan geçen gün sayısı fazla olduğu için iyileşiyor onu sorun isterseniz doktorunuza belki onu verir
Tatlım onuda kullanıyorum zaten aybhiç şikayetçi değilim yeterki can olsunda işte keşke tutunsa biz çekeriz acısını

Proluton verince doktor progestan igneye gerek kalmiyormu? bana da proluton verdi doktorum
Progestan fitil olarak aliyorum ignesini vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…