• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bende o şekilde birkaç defa yaptım ama çok çok afedersin parmağıma böyle et gibi bisiler geldi kenarlarda o yüzden yapamamistim
Hahhaaa😂😂😂 ben o et gibi şeyleri hissetmemek için en küçük parmağımla ittirdim hep 😂 hissedince sanki ezilmiş kıymaya dönmüş et gibi geliyordu 😂😂

Birde progestan iğne vurulan var mı? Bu nasıl bi acıdır ya daha ilk dozda popiğimin üstüne oturamaz oldum 😑😀
Canım yaa daha başındasın dimi☺️ Totom iptal iptal hissetmiyorum kendisini bu akşam sıra soldaydı artık o kadar fena olmuşki yer bulamadı iğne yapanda zorla sağda biyerlere vurdu 🤷🏻‍♀️ Yarına Allah Kerim

Canım yaa daha başındasın dimi☺️ Totom iptal iptal hissetmiyorum kendisini bu akşam sıra soldaydı artık o kadar fena olmuşki yer bulamadı iğne yapanda zorla sağda biyerlere vurdu 🤷🏻‍♀️ Yarına Allah Kerim
Ben proluton depot vuruluyorum o 3 günde 1 en azından aradan geçen gün sayısı fazla olduğu için iyileşiyor onu sorun isterseniz doktorunuza belki onu verir

Ben proluton depot vuruluyorum o 3 günde 1 en azından aradan geçen gün sayısı fazla olduğu için iyileşiyor onu sorun isterseniz doktorunuza belki onu verir
Tatlım onuda kullanıyorum zaten😘 aybhiç şikayetçi değilim yeterki can olsunda işte keşke tutunsa biz çekeriz acısını

Proluton verince doktor progestan igneye gerek kalmiyormu? bana da proluton verdi doktorum 😊
Progestan fitil olarak aliyorum ignesini vermedi 😊

Back