2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Maalesef tüylenme olmaya başladı. Daha önce iğneli epilasyon yaptırıp kökünü kuruttuğum yerlerde çıkıyor
Aynen valla lazer epilasyon yaptırmıştım hiçbirsey kalmadi 7. Haftada vücudumu tanıyamadım. Müdahale etmediklerim döküldü tekrarlamadi ama aldığım yerler kaldi maalesef

Kizlar 6+5 hafta ultrasonda CRL 4.1mm yaziyor bende, internetde 7 haftalik bebegin 12mm olmasi gerek diye okudum. Benim bebeyim neden bukadar kucuk ki?
Ölçümü hatali yapmış olabilirler canım bu haftalarda usg de sadece kese şekli normalmi kalp atışı var mı ona bakıyorlar onun dışında çok önemsemiyorlar sıkıntı olmaz yani

Aynen valla lazer epilasyon yaptırmıştım hiçbirsey kalmadi 7. Haftada vücudumu tanıyamadım. Müdahale etmediklerim döküldü tekrarlamadi ama aldığım yerler kaldi maalesef
minklerimizi kucağımıza alınca güzellik merkezinden çıkmayız artık

Kizlar 6+5 hafta ultrasonda CRL 4.1mm yaziyor bende, internetde 7 haftalik bebegin 12mm olmasi gerek diye okudum. Benim bebeyim neden bukadar kucuk ki?
Merhaba canım,
internette biraz fazla yazıyorlar boyutları ilk haftalar için. Benim de çok canım sıkılmıştı. Bir de henüz küçük olduğu için ölçümde 3 günlük fark çıkabiliyor.

Ben yazamadım ama pazartesi kalp atışlarını duyduk susamın. Gerçi artık susamı geçti pirinç oldu ama sağlıkla devam eder umarım. Hala aşırı duygusal bakamıyorum çok teknik yaklaşıyoruz eşimle.

Ben yaptım tek çizgi
Benim 1500lerdeyken değerim, kaset testte başta silik çıktı sonradan koyulaştı. Moral bozma canım çok hassas değil bu testler.

Kizlar benim pazartesi günü yumurta toplamam vardi. o güne kadar tüm ultrasyonlarda doktor hersey cok iyi görünüyor, hatta biraz fazla oldugu icin yumurta sayisi yerlestirmeyi hemen yapmiyalim. Donduralim bir sonraki ay yapalim demist. (12-13 tane görünüyordu). Toplama günü doktorum sadece 4 tane yumurta bulduklarini söyledi. Büyük yikilma yasadim hersey bukadar iyi giderken nasil olabilir bu basina gelen varmi? Doktor kendiliginden yumurtalar atlamis anlasilan dedi, halbuki bunun olmamasi icin igne vuruluyor tedavi sürevinde. Simdi gün sayiyorum cumartesi günü belli olucak kac tanesinin yerlestirebilecegi. Suan hicbiri gelismicek diye cok korkuyorum Rabbim istiyen herkese evlat kokusunu tattirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…