2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canımcım üzülme inşallah benimde 4 tane toplandı 2 tanesi gelişti, nasip eğer Allah can verecekse oluyor bir şekilde, inşallah kaliteleri iyi güzel yumurtalardır ve güzelce döllenirler

Geçen hafta pztsi transfer olan kızların bugün 9.gun test yapan yok mu çok meraklardayim
Canım ben yarın kan testi verecem test yapmadım cok merak ediyorum ama sonucu kan testiyle ogrenmek istiyorum test almadım onun icın... Allahım nasıbımde varsa hayırlı sonuclarolsun yoksaa da artık nasıp...

Benimde 15-16 en az dedi yumurtalara. Toplama günü 5 tane çıktı. Uyandığımda bağırındım hatta niye 5 hani çoktu diye. En mühim olan kalitesi. Zaten olacak olduktan sonra bir taneyle oluyor. Hiç takma kafaya derim. 5 tanesinin 3 ü döllendi 2 si iyi gelişti. Donduracakken dondurmaktan vazgeçti. Sayı az olduğu için. Dondurma riskini göze almak istemedi herhalde sorun olursa elde birşey kalmaz diye hemen transfer yapıldı biri. Kalan bir tane donduruldu. Üzme kendini sağlığın bozulmasın. Hayırlısıysa bir taneyle bile olacaktır

Kızlar merbaaayynn
Katre_g Iron Butterfly test yaptınız mı ne durumdasınız
Kuzu herkesin belli olduğu zamanlar benim kanda falan negatifti. En son dün idrar yaptım yine negatif. Kan verme günüm yarın yine bir vericem ama değişmez diye düşünüyorum benim tutmadı. Senin çalışmalar başladı mı?
Evde idrar testi yaptım negatif canım
Üzülme kuzucum, ilk başta biraz şok etkisi yaratıyor ama sonra düzeliyorsun illaki. Tekrar denersiniz inş

1 adet daha deneme şansım var bakalım nasip canım acıdı mı evet ama ne desem bilemedim

Ne diyeceğimi bilemiyorum canm
Belki kaset test te çıkmamıştır
Yarın kan ver inşallah tutunmuştır

Benim daha belli değil kuzum Dr kontrolünde gidiyorum

Oyle ya hep belgelerle konusuyoruz, su soyle bu boyle. Bi agiz dolusu bebeyimiz diyemedik, anneyim babasin artik diyemiyoruz. Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…