- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.821
Kizlar 6+5 hafta ultrasonda CRL 4.1mm yaziyor bende, internetde 7 haftalik bebegin 12mm olmasi gerek diye okudum. Benim bebeyim neden bukadar kucuk ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor normal dediyse normaldir.onemli olan onun ne dediğiKizlar 6+5 hafta ultrasonda CRL 4.1mm yaziyor bende, internetde 7 haftalik bebegin 12mm olmasi gerek diye okudum. Benim bebeyim neden bukadar kucuk ki?
Aynen valla lazer epilasyon yaptırmıştım hiçbirsey kalmadi 7. Haftada vücudumu tanıyamadım. Müdahale etmediklerim döküldü tekrarlamadi ama aldığım yerler kaldi maalesefMaalesef tüylenme olmaya başladı. Daha önce iğneli epilasyon yaptırıp kökünü kuruttuğum yerlerde çıkıyor
Ölçümü hatali yapmış olabilirler canım bu haftalarda usg de sadece kese şekli normalmi kalp atışı var mı ona bakıyorlar onun dışında çok önemsemiyorlar sıkıntı olmaz yaniKizlar 6+5 hafta ultrasonda CRL 4.1mm yaziyor bende, internetde 7 haftalik bebegin 12mm olmasi gerek diye okudum. Benim bebeyim neden bukadar kucuk ki?
internettekini kafana takma canım doktor ne dediyse onu baz al sen sıkıntı görmediyse herşey yolundadırKizlar 6+5 hafta ultrasonda CRL 4.1mm yaziyor bende, internetde 7 haftalik bebegin 12mm olmasi gerek diye okudum. Benim bebeyim neden bukadar kucuk ki?
Protulex göbekten igne ve proluton depot igne kullanıyorum canımHem progestan dex hem prulutexmi kullanıyosun. Ilaclari bulmakta sorun yasayanlar oluyomus. Hemsire bana progestani bulamazsan prulutex al demisti. Ikiside ayniymis
Aynen bende öyle olmuştum valla millet saçmalar türkü şarkı söyler ben o kadar çok ağlamışım ki yastık sırılsıklamdıKolay seyler yasamiyoruzki canimm
Sifa olur insallah
Bende Okdr dolmusumki yumirta toplamadan bögurerek aglayrak uyandim
minklerimizi kucağımıza alınca güzellik merkezinden çıkmayız artıkAynen valla lazer epilasyon yaptırmıştım hiçbirsey kalmadi 7. Haftada vücudumu tanıyamadım. Müdahale etmediklerim döküldü tekrarlamadi ama aldığım yerler kaldi maalesef
Ben yaptım tek çizgiGeçen hafta pztsi transfer olan kızların bugün 9.gun test yapan yok mu çok meraklardayim
bugün mü yaptınız? test gününüz cumaydı sanırım sizin değil mi?Ben yaptım tek çizgi
Bugün idrar testi yaptım evde cuma günü test günümbugün mü yaptınız? test gününüz cumaydı sanırım sizin değil mi?
Evde idrar testi yaptım negatif canım
Üzülme canım benim.. nasipten öteye geçilmiyor ama yine de bi kan ver baktırEvde idrar testi yaptım negatif canım
Cuma kan vericem canım nasip bakalım hayırlısı Allah'tanÜzülme canım benim.. nasipten öteye geçilmiyor ama yine de bi kan ver baktır
Merhaba canım,Kizlar 6+5 hafta ultrasonda CRL 4.1mm yaziyor bende, internetde 7 haftalik bebegin 12mm olmasi gerek diye okudum. Benim bebeyim neden bukadar kucuk ki?
Benim 1500lerdeyken değerim, kaset testte başta silik çıktı sonradan koyulaştı. Moral bozma canım çok hassas değil bu testler.Ben yaptım tek çizgi
Ualarim seninle canım inşallah çok güzel geçecekBirazdan transferim varr kizlar
Dualariniza katin benidee
Hepimize Rabbim naaasip etsin insallah
Kahkaha atarak uyanan var diyooAynen bende öyle olmuştum valla millet saçmalar türkü şarkı söyler ben o kadar çok ağlamışım ki yastık sırılsıklamdı