• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

En az iki ay canim
Hadi yaa gerçekten mi şimdi olmadı ocakta yapamaz mıyım yani
Ne çıktı canım
Olmadı Cordelia Cordelia 'm evde test yaptım tek çizgi çıktı 😢
bu adet dönemin geçecek 2. adet döneminde başlayabiliyorsun. Umudunu yitirme olmadığında vardır bir hayır de. Ben de ilkinde negatifi görünce şok olmuştum.
Rabbim kimseyi umutsuz birakmasın inşallah

1 adet daha deneme şansım var bakalım nasip canım acıdı mı evet ama ne desem bilemedim 😟
Hakkımızda hayırlısı olsun canım hele bi test gününü bekle ama olmazsa da hayırlısı buymuş diyip yolumuza devam edicez bizlerin yolu zor engebeli ama elbet hayırlısıyla o yollar güzelliklere açılacak🤲

Hakkımızda hayırlısı olsun canım hele bi test gününü bekle ama olmazsa da hayırlısı buymuş diyip yolumuza devam edicez bizlerin yolu zor engebeli ama elbet hayırlısıyla o yollar güzelliklere açılacak🤲
Amin gülüm amin inşallah Allah isteyen herkese nasip eder
Canım inşallah mucizen seninledir. 🤲😘
İnşallah abla sonuç cumaya kadar değişir mi bilmiyorum ama nasip diyorum sadece
Ilaclari birakinca bi kac gune adet olursun. Ocagin sonunda 2. .adetini olup baslayabilirsin. Adet dongune bagli
İnşallah öyle olur beklemek istemiyorum 2.ci de olmazsa başka hastaneye gitmek istiyorum ileriye dönük düşünceye girdim şimdiden
İnş Cuma’ya kadar bhcg değerin yükselir pozitif görürsün🤗
3 güne artış olur mu pozitif çıkar miyim bilmiyorum gülüm mevlam yardımcımız olsun inşallah

Hanimlar merhaba 31 aralikta transferim var.
Transfer öncesi ilaclarimi aldim ama hem oksapar iğne olarak kan sulandiricim var hemde enox iğne olarak kan sulandiricim var ayriyeten de hap var. 2 tane bir arada kan sulandirici bana biraz fazla geldi acikcası doktorumla konusacagim bilmiyordum iğneyi alirken ikisininde kan sulandirici oldugunu.
Böyle ikisini bir arada kullananiniz var mı?
Merhaba bende dün transfer oldum.

Hem enox iğne, hem coraspin ilaç hemde ekstra başka bir kan sulandırıcı ilaç verdi. Bende anlam veremedim ama kesinlikle bırakma dedi.

Ayrıca günde 6 tane progestan fitil, 1 progestan iğne , 1 folik asit, 1 d vitamini 1 estroferm kullanıyorum.

Amin canım insallah. Evet vajinal tablette öyle. Göbekten hergun de vurulduğum var. Kalcadanda bir gün arayla vuruyorum. Doktor maksimum ilac kullanıyorsun dinlen dedi. Umarım tekrar olmaz
Merhaba bende günde 6 vajinal progestan tablet ve iğne oluyorum. Transferim yeni yapıldıç daha ne kadar böyle devam eder iğneler ve fitiller acaba ?

Benimde 15-16 en az dedi yumurtalara. Toplama günü 5 tane çıktı. Uyandığımda bağırındım hatta niye 5 hani çoktu diye. En mühim olan kalitesi. Zaten olacak olduktan sonra bir taneyle oluyor. Hiç takma kafaya derim. 5 tanesinin 3 ü döllendi 2 si iyi gelişti. Donduracakken dondurmaktan vazgeçti. Sayı az olduğu için. Dondurma riskini göze almak istemedi herhalde sorun olursa elde birşey kalmaz diye hemen transfer yapıldı biri. Kalan bir tane donduruldu. Üzme kendini sağlığın bozulmasın. Hayırlısıysa bir taneyle bile olacaktır
Insallah, resmen gözümü acar acmza narkozdan kac tane diye sordum zaten ve 4 deyince inanamadim. Dogru söylüyosun insallah gelisirler 4ü de döllendi dün aradilar. Ama transferi hemen yapmicaklar dondurcaklar bende. Hayirlisi rabbim istiyen herkese nasip etsin. Senin transferin nezamandi?

Transferimin ilk gününu mümkün olduğunca normal hayat akışında geçirdim evi topladım kahvaltı ettim çamaşır falan astım kısa bı duş aldım akşam çok çok açık çayda içtim 😬hiç yatmadım diyebilirim puzzle yapıyorum onun basindaydim günler inşallah böyle su gibi akıp geçer
Benimde bugün 2. Günüm. Yarın işe başlamam gerekiyor. Test günü 7'si benim size de mi biöyle dedi ? Aynı zamanda hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Evet hem transfer olacağım regl başlangıcı 2. Gün hem de transferden 5 gün önce istendi e2 ve progesteron.Benim ilk denemede iki emb transfer edildi biri tuttu o da boş gebelik olmuştu ondan bu 2. Denememde bana da prograf sabah akşam ve de 2 haftada 1 clinoleik serum verildi.bugün pozitif haberini aldım darısı sizin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah
Ben prograf 1 mg 1 kez kullanıyorum günde serum falanda demedi inşallah işe yarar,gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah,sizin degeriniz kaç çıkmıştı katil hücre testinde

Back