- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.861
Ne çıktı canımBugün idrar testi yaptım evde cuma günü test günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne çıktı canımBugün idrar testi yaptım evde cuma günü test günüm
bu adet dönemin geçecek 2. adet döneminde başlayabiliyorsun. Umudunu yitirme olmadığında vardır bir hayır de. Ben de ilkinde negatifi görünce şok olmuştum.Eğer olmazsa ne kadar sonra yine olması gerek tüp bebeğin bilginiz var mı kızlar
Kendimize bile hamileyim diyemiyoruz.Gercekten bu duygulari ne zaman korkmadan yasayabilcez.Oyle ya hep belgelerle konusuyoruz, su soyle bu boyle. Bi agiz dolusu bebeyimiz diyemedik, anneyim babasin artik diyemiyoruz. Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah
Hadi yaa gerçekten mi şimdi olmadı ocakta yapamaz mıyım yaniEn az iki ay canim
Olmadı Cordelia 'm evde test yaptım tek çizgi çıktıNe çıktı canım
Rabbim kimseyi umutsuz birakmasın inşallahbu adet dönemin geçecek 2. adet döneminde başlayabiliyorsun. Umudunu yitirme olmadığında vardır bir hayır de. Ben de ilkinde negatifi görünce şok olmuştum.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım hele bi test gününü bekle ama olmazsa da hayırlısı buymuş diyip yolumuza devam edicez bizlerin yolu zor engebeli ama elbet hayırlısıyla o yollar güzelliklere açılacak1 adet daha deneme şansım var bakalım nasip canım acıdı mı evet ama ne desem bilemedim
Canım inşallah mucizen seninledir.Hadi yaa gerçekten mi şimdi olmadı ocakta yapamaz mıyım yani
Olmadı Cordelia 'm evde test yaptım tek çizgi çıktı
Rabbim kimseyi umutsuz birakmasın inşallah
Ilaclari birakinca bi kac gune adet olursun. Ocagin sonunda 2. .adetini olup baslayabilirsin. Adet dongune bagliHadi yaa gerçekten mi şimdi olmadı ocakta yapamaz mıyım yani
Olmadı Cordelia 'm evde test yaptım tek çizgi çıktı
Rabbim kimseyi umutsuz birakmasın inşallah
İnş Cuma’ya kadar bhcg değerin yükselir pozitif görürsünCuma kan vericem canım nasip bakalım hayırlısı Allah'tan
Amin gülüm amin inşallah Allah isteyen herkese nasip ederHakkımızda hayırlısı olsun canım hele bi test gününü bekle ama olmazsa da hayırlısı buymuş diyip yolumuza devam edicez bizlerin yolu zor engebeli ama elbet hayırlısıyla o yollar güzelliklere açılacak
İnşallah abla sonuç cumaya kadar değişir mi bilmiyorum ama nasip diyorum sadeceCanım inşallah mucizen seninledir.
İnşallah öyle olur beklemek istemiyorum 2.ci de olmazsa başka hastaneye gitmek istiyorum ileriye dönük düşünceye girdim şimdidenIlaclari birakinca bi kac gune adet olursun. Ocagin sonunda 2. .adetini olup baslayabilirsin. Adet dongune bagli
3 güne artış olur mu pozitif çıkar miyim bilmiyorum gülüm mevlam yardımcımız olsun inşallahİnş Cuma’ya kadar bhcg değerin yükselir pozitif görürsün
Umutlansam mı bilmiyorum 3 günde değişen bişey olur mu ki acaba ?Iron Butterfly Kanda güzel çıkacak sen ona odaklan canım sorun yok
Minnoşu al gel canım sımsıkı tutunsun sana inşallah güzel haberlerini bekliyoruzBirazdan transferim varr kizlar
Dualariniza katin benidee
Hepimize Rabbim naaasip etsin insallah
Süt neden içmiyoruz ki?Cok su iç hatta sürekli iç. Suyla atarsın.suan zaten bı dünya ilac içiyoruz ekstra bişey vermiyorlar. Meyve suyu içme bı de süt içme. Meyvenin kendisini yecanim.
Merhaba bende dün transfer oldum.Hanimlar merhaba 31 aralikta transferim var.
Transfer öncesi ilaclarimi aldim ama hem oksapar iğne olarak kan sulandiricim var hemde enox iğne olarak kan sulandiricim var ayriyeten de hap var. 2 tane bir arada kan sulandirici bana biraz fazla geldi acikcası doktorumla konusacagim bilmiyordum iğneyi alirken ikisininde kan sulandirici oldugunu.
Böyle ikisini bir arada kullananiniz var mı?
Merhaba bende günde 6 vajinal progestan tablet ve iğne oluyorum. Transferim yeni yapıldıç daha ne kadar böyle devam eder iğneler ve fitiller acaba ?Amin canım insallah. Evet vajinal tablette öyle. Göbekten hergun de vurulduğum var. Kalcadanda bir gün arayla vuruyorum. Doktor maksimum ilac kullanıyorsun dinlen dedi. Umarım tekrar olmaz
Insallah, resmen gözümü acar acmza narkozdan kac tane diye sordum zaten ve 4 deyince inanamadim. Dogru söylüyosun insallah gelisirler 4ü de döllendi dün aradilar. Ama transferi hemen yapmicaklar dondurcaklar bende. Hayirlisi rabbim istiyen herkese nasip etsin. Senin transferin nezamandi?Benimde 15-16 en az dedi yumurtalara. Toplama günü 5 tane çıktı. Uyandığımda bağırındım hatta niye 5 hani çoktu diye. En mühim olan kalitesi. Zaten olacak olduktan sonra bir taneyle oluyor. Hiç takma kafaya derim. 5 tanesinin 3 ü döllendi 2 si iyi gelişti. Donduracakken dondurmaktan vazgeçti. Sayı az olduğu için. Dondurma riskini göze almak istemedi herhalde sorun olursa elde birşey kalmaz diye hemen transfer yapıldı biri. Kalan bir tane donduruldu. Üzme kendini sağlığın bozulmasın. Hayırlısıysa bir taneyle bile olacaktır
Benimde bugün 2. Günüm. Yarın işe başlamam gerekiyor. Test günü 7'si benim size de mi biöyle dedi ? Aynı zamanda hangi ilaçları kullanıyorsunuzTransferimin ilk gününu mümkün olduğunca normal hayat akışında geçirdim evi topladım kahvaltı ettim çamaşır falan astım kısa bı duş aldım akşam çok çok açık çayda içtim hiç yatmadım diyebilirim puzzle yapıyorum onun basindaydim günler inşallah böyle su gibi akıp geçer
Ben prograf 1 mg 1 kez kullanıyorum günde serum falanda demedi inşallah işe yarar,gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah,sizin degeriniz kaç çıkmıştı katil hücre testindeEvet hem transfer olacağım regl başlangıcı 2. Gün hem de transferden 5 gün önce istendi e2 ve progesteron.Benim ilk denemede iki emb transfer edildi biri tuttu o da boş gebelik olmuştu ondan bu 2. Denememde bana da prograf sabah akşam ve de 2 haftada 1 clinoleik serum verildi.bugün pozitif haberini aldım darısı sizin ve tüm bekleyenlerin başına inşallah
İnşallah ya dün opu oldum dahada şiştim zaten