• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kizlar benim pazartesi günü yumurta toplamam vardi. o güne kadar tüm ultrasyonlarda doktor hersey cok iyi görünüyor, hatta biraz fazla oldugu icin yumurta sayisi yerlestirmeyi hemen yapmiyalim. Donduralim bir sonraki ay yapalim demist. (12-13 tane görünüyordu). Toplama günü doktorum sadece 4 tane yumurta bulduklarini söyledi. Büyük yikilma yasadim hersey bukadar iyi giderken nasil olabilir bu basina gelen varmi? Doktor kendiliginden yumurtalar atlamis anlasilan dedi, halbuki bunun olmamasi icin igne vuruluyor tedavi sürevinde. Simdi gün sayiyorum cumartesi günü belli olucak kac tanesinin yerlestirebilecegi. Suan hicbiri gelismicek diye cok korkuyorum :KK43: Rabbim istiyen herkese evlat kokusunu tattirsin insallah.
Canımcım üzülme inşallah benimde 4 tane toplandı 2 tanesi gelişti, nasip eğer Allah can verecekse oluyor bir şekilde, inşallah kaliteleri iyi güzel yumurtalardır ve güzelce döllenirler🙏🏻

Geçen hafta pztsi transfer olan kızların bugün 9.gun test yapan yok mu çok meraklardayim
Canım ben yarın kan testi verecem test yapmadım cok merak ediyorum ama sonucu kan testiyle ogrenmek istiyorum test almadım onun icın... Allahım nasıbımde varsa hayırlı sonuclarolsun yoksaa da artık nasıp... 🌺🌺

Kizlar benim pazartesi günü yumurta toplamam vardi. o güne kadar tüm ultrasyonlarda doktor hersey cok iyi görünüyor, hatta biraz fazla oldugu icin yumurta sayisi yerlestirmeyi hemen yapmiyalim. Donduralim bir sonraki ay yapalim demist. (12-13 tane görünüyordu). Toplama günü doktorum sadece 4 tane yumurta bulduklarini söyledi. Büyük yikilma yasadim hersey bukadar iyi giderken nasil olabilir bu basina gelen varmi? Doktor kendiliginden yumurtalar atlamis anlasilan dedi, halbuki bunun olmamasi icin igne vuruluyor tedavi sürevinde. Simdi gün sayiyorum cumartesi günü belli olucak kac tanesinin yerlestirebilecegi. Suan hicbiri gelismicek diye cok korkuyorum :KK43: Rabbim istiyen herkese evlat kokusunu tattirsin insallah.
Benimde 15-16 en az dedi yumurtalara. Toplama günü 5 tane çıktı. Uyandığımda bağırındım hatta niye 5 hani çoktu diye. En mühim olan kalitesi. Zaten olacak olduktan sonra bir taneyle oluyor. Hiç takma kafaya derim. 5 tanesinin 3 ü döllendi 2 si iyi gelişti. Donduracakken dondurmaktan vazgeçti. Sayı az olduğu için. Dondurma riskini göze almak istemedi herhalde sorun olursa elde birşey kalmaz diye hemen transfer yapıldı biri. Kalan bir tane donduruldu. Üzme kendini sağlığın bozulmasın. Hayırlısıysa bir taneyle bile olacaktır

Kızlar merbaaayynn🤗
Katre_g Katre_g Iron Butterfly Iron Butterfly test yaptınız mı ne durumdasınız 😍
Kuzu herkesin belli olduğu zamanlar benim kanda falan negatifti. En son dün idrar yaptım yine negatif. Kan verme günüm yarın yine bir vericem ama değişmez diye düşünüyorum benim tutmadı. Senin çalışmalar başladı mı?
Evde idrar testi yaptım negatif canım 🥺
Üzülme kuzucum, ilk başta biraz şok etkisi yaratıyor ama sonra düzeliyorsun illaki. Tekrar denersiniz inş 🙏🏻

Kuzu herkesin belli olduğu zamanlar benim kanda falan negatifti. En son dün idrar yaptım yine negatif. Kan verme günüm yarın yine bir vericem ama değişmez diye düşünüyorum benim tutmadı. Senin çalışmalar başladı mı?

Üzülme kuzucum, ilk başta biraz şok etkisi yaratıyor ama sonra düzeliyorsun illaki. Tekrar denersiniz inş 🙏🏻
1 adet daha deneme şansım var bakalım nasip canım acıdı mı evet ama ne desem bilemedim 😟

Ne diyeceğimi bilemiyorum canm 😔
Belki kaset test te çıkmamıştır
Yarın kan ver inşallah tutunmuştır 🤲🏻

Benim daha belli değil kuzum Dr kontrolünde gidiyorum

Merhaba canım,
internette biraz fazla yazıyorlar boyutları ilk haftalar için. Benim de çok canım sıkılmıştı. Bir de henüz küçük olduğu için ölçümde 3 günlük fark çıkabiliyor.

Ben yazamadım ama pazartesi kalp atışlarını duyduk susamın. Gerçi artık susamı geçti pirinç oldu ama :KK70:sağlıkla devam eder umarım. Hala aşırı duygusal bakamıyorum çok teknik yaklaşıyoruz eşimle.

Benim 1500lerdeyken değerim, kaset testte başta silik çıktı sonradan koyulaştı. Moral bozma canım çok hassas değil bu testler.
Oyle ya hep belgelerle konusuyoruz, su soyle bu boyle. Bi agiz dolusu bebeyimiz diyemedik, anneyim babasin artik diyemiyoruz. Allah hepimizi tamamina erdirsin insallah🙏🏻

Back