- 23 Mayıs 2009
- 14.312
- 15.621
- 823
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.801
Pazar gunu bende kanamam oldugunu gordum cok agladım rüyamda. Esime anlattım bide öyle agladım. Bütün gün cok canım sıkıldı.normale donmek zor.Kızlar ya sürekli rüya görmeye başladim.kanamam oluyor Muş . Uykudan korkuyla uyanıyorum.benim gibi olup sonra normale donen var mı? Bilinçaltimi etkilemiş sanırım korkularım.
Canım benim bilinçaltı kesinlikle güzel olacak her şey insanın korkuları emeğiyle doğru orantılı çok emek vermişsin korkular normal bol bol dua et ferahlatır içini Allah’ın izniyle hiç bir şey olmayacak bebeğineKızlar ya sürekli rüya görmeye başladim.kanamam oluyor Muş . Uykudan korkuyla uyanıyorum.benim gibi olup sonra normale donen var mı? Bilinçaltimi etkilemiş sanırım korkularım.
Benim pazartesi peceteye gelmisti kan tek seferlik. Surekli kahve leke olarak devam ediyor.Günaydın kızlar. Gece boyunca tuvalete kalktıkça azda olsa kanama gördüm. Dilerim biran önce biterelimden birsey gelmiyor, hep yatıyorum.
Doktorun ne dedi canım? Dün akşamüstü tuvalete gidince çişimle geldi ilk. Tuvaleti pembe görünce bayılacaktım. Şimdide peceteye geliyor az az. Ama litunus vajinal tabletin aplikatoru de kan oldu. İnsallah geçer. Birazdan proluton iğne vurulmaya gideceğim. Hergun göbekten prolutex vuruluyorum zaten. Sabah akşam 2 ser tane litunus vajinal. Doktor bütün ilaçların maksimum dozda dedi.Benim pazartesi peceteye gelmisti kan tek seferlik. Surekli kahve leke olarak devam ediyor.
Hayırlı sonuçlar al inşallah canımGunaydın kızlar..Benım yarın test gunum.. benımle aynı gun 20 Aralıkda transfer olan arkadaslarım hersey gonlumuzden gectıgı gıbı saglıkla guzel haber alalım insallah Bı belirtiniz varmı nasıl hissediyorsunuz? Benım ayakta cok durmasamda bel agrım oluyor hafif cok degıl goguse dokundugumda sızlıyor gozlerım cok agrıyor aksamları.. karnım gobegım alt tarafı dolgun ama yumusak...yarın kimler test yaptırıyor.. Korku ve heyecan dolu ınsallah hepimiz guzel sonuclar alırız...
Normal dedi progestan dex yapiyorum gobekten. Pruluton depot gereklimi dedim.progestan dex prulutondan daha iyi dedi.Bu igne onun icin dedi. Butun ilaclari kullaniyoruz elimizden gelen buDoktorun ne dedi canım? Dün akşamüstü tuvalete gidince çişimle geldi ilk. Tuvaleti pembe görünce bayılacaktım. Şimdide peceteye geliyor az az. Ama litunus vajinal tabletin aplikatoru de kan oldu. İnsallah geçer. Birazdan proluton iğne vurulmaya gideceğim. Hergun göbekten prolutex vuruluyorum zaten. Sabah akşam 2 ser tane litunus vajinal. Doktor bütün ilaçların maksimum dozda dedi.
Allah hayırlısıyla kucağımızda göstersin inşallah canım. Elimizden geleni yapıyoruz. Benim ilaçlarımın arasında bir gün arayla proluton depot var. Progestan dex de, sanırım benim hergun vurduğum protulex iğneNormal dedi progestan dex yapiyorum gobekten. Pruluton depot gereklimi dedim.progestan dex prulutondan daha iyi dedi.Bu igne onun icin dedi. Butun ilaclari kullaniyoruz elimizden gelen bu
İnşallah güzel geçer güzel sonuçlar alırsın canım dualarım seninle inşallahBirazdan transferim varr kizlar
Dualariniza katin benidee
Hepimize Rabbim naaasip etsin insallah
Kolay seyler yasamiyoruzki canimmKızlar ya sürekli rüya görmeye başladim.kanamam oluyor Muş . Uykudan korkuyla uyanıyorum.benim gibi olup sonra normale donen var mı? Bilinçaltimi etkilemiş sanırım korkularım.
Hem progestan dex hem prulutexmi kullanıyosun. Ilaclari bulmakta sorun yasayanlar oluyomus. Hemsire bana progestani bulamazsan prulutex al demisti. Ikiside ayniymisAllah hayırlısıyla kucağımızda göstersin inşallah canım. Elimizden geleni yapıyoruz. Benim ilaçlarımın arasında bir gün arayla proluton depot var. Progestan dex de, sanırım benim hergun vurduğum protulex iğne
Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallahBirazdan transferim varr kizlar
Dualariniza katin benidee
Hepimize Rabbim naaasip etsin insallah
Allah yar ve yardımcımiz olsunPazar gunu bende kanamam oldugunu gordum cok agladım rüyamda. Esime anlattım bide öyle agladım. Bütün gün cok canım sıkıldı.normale donmek zor.
Amin canım inşallah.Canım benim bilinçaltı kesinlikle güzel olacak her şey insanın korkuları emeğiyle doğru orantılı çok emek vermişsin korkular normal bol bol dua et ferahlatır içini Allah’ın izniyle hiç bir şey olmayacak bebeğine
Allah yar ve yardımcımız olsunKolay seyler yasamiyoruzki canimm
Sifa olur insallah
Bende Okdr dolmusumki yumirta toplamadan bögurerek aglayrak uyandim
aynen ben de lazer yaptırmıştım opudan itibaren tamamen biten yerlerimde, özellikle çene altımda göğüs aramda falan çıkmaya başladı o da canımı sıkıyor gördükçeMaalesef tüylenme olmaya başladı. Daha önce iğneli epilasyon yaptırıp kökünü kuruttuğum yerlerde çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?