- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.882
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.781
İnşallah ya dün opu oldum dahada şiştim zatenDaha yeni başladıkinşallah hamileliği az kilo alarak bitiririz
Bende hep göbişim vardı zaten hala da var tontişim yaaaa
Bular yanıltıcı hepsi ödem o kadar hormon yükleniyor heodi ondan bu şişkinlik kilo artışıSüreçte kaç kg aldınız ben 1 haftada 3,5kg almışım ya 60tım 63,5 geliyorum
Bunu düşünme yazmada canım. Daha önceki topikte sırf bu yüzden banlandılar. Kadınlar kulübüne üyeliğin iptal oluyor.Bisiy diyimi ben buradaki kızları çok sevdim hepsini whatsap grubu kursak bile yeri
Evet oluyor canım. Nedenini bilmiyorum ama doktora sormuştum. Birşey olmaz dedi. Yinede korkuyor insan. Gerilince hafif bir batma oluyor sanki. İşte o zaman acaba zarar oldu mu diye kendi kendime kızıyordum.Kızlar böyle bir belirti var mı kimsede bilmiyorum ama benim geceleri yatakta yatarken karnım geriliyor vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum yapmamaya çalışıyorum ama istemsiz oluyor ve bu sürekli oluyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı ?
Benim de karnım şiş, adet olacakmışım gibi kasık ağrım da var. Arkadaşım "8 aylik hamile gibi yürüyorsun" diye dalga geçiyor. O kadar şiştim ki yürümemi etkiledi. Dudağımın üstünde de kocaman sivilce çıktı.Benim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
Anladım cnmBunu düşünme yazmada canım. Daha önceki topikte sırf bu yüzden banlandılar. Kadınlar kulübüne üyeliğin iptal oluyor.
Benim karnım çok şiş gaz çok fazla var hergun değişik olabiliyo canımHamile kalsak şişler gidiyor mu acaba :)
O hormonlar bana 15 kilo aldı ben çok formdaydim bebiş için herşeyden vazgeçtim aslında biz annelige çok önceden başladık bunca cektigimx sıkıntı ağrı sızı sizce de öyle degilmiBu kadar hormon al al sisicez tabi kendimi hormonlu ayağa bile kalkamayan o tavuklar gibi hissediyorum
Maalesef tüylenme olmaya başladı. Daha önce iğneli epilasyon yaptırıp kökünü kuruttuğum yerlerde çıkıyorTüylenme olacak maalesef kaçamazsınbenim ilk gebeligimde ellerim ayaklarim hatta şok oldum ama sonra kendi döküldü 7. Haftanin sonuna doğru başlıyor sen o zaman gör yavrum tüylenmeyi
Korkma cnm Bu kez pozitif olanı düşün nasibimiz vaktini bekliyor elinden geleni yap gerisi Rabbine kalmış test baya koyumuyduMerhaba 20 aralık akşamı 5. Gün tek embriyo transferi oldum. Pazar gününden beri erken gebelik testinde koyulaşan pozitif görüyorum ama yeterli mi bilmiyorum. Sizce cuma sabah test verdiğimde beta hcg en az kaç olmalı. Daha önce doğal yolla bir düşük bir kimyasalım var :/ ikisinde de hcg düzgün yükselmedi korkuyorum :/
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah canım. Sen bi kan ver dr. Sana gerekenleri söyler canım. En az şu kadar olur diye birşey söyleyemem çünkü kendim yorumlayıp aaa az çıkmış diyip normal gebelik olanı çok gördümMerhaba 20 aralık akşamı 5. Gün tek embriyo transferi oldum. Pazar gününden beri erken gebelik testinde koyulaşan pozitif görüyorum ama yeterli mi bilmiyorum. Sizce cuma sabah test verdiğimde beta hcg en az kaç olmalı. Daha önce doğal yolla bir düşük bir kimyasalım var :/ ikisinde de hcg düzgün yükselmedi korkuyorum :/
Günaydın canımGünaaaydın kızlaar
Evet o batma birden geliyor bir de bende kızıyorum kendime ama çoğu kişi yaşıyormuş forumda demek ki olan bir şey Rabbim korusun inşallah emek çok sıkıntı olmasın dileğimEvet oluyor canım. Nedenini bilmiyorum ama doktora sormuştum. Birşey olmaz dedi. Yinede korkuyor insan. Gerilince hafif bir batma oluyor sanki. İşte o zaman acaba zarar oldu mu diye kendi kendime kızıyordum.
37 haftalık olmus masallah saglikla kucagina almak nasip olsunCanım kızlar hıcbırınızı tanımıyorum ama hepinizle kader bırligimiz var ve hepınız dualarımdasınız. 9 sene once gırdıgım bu yolda Rabbım kucaggımı bos bırakmadı cok şükür. Hepinizin kucakları evleri cocukla dolsun ınsallah. Hepınız ıcın dua etrııgmı bilmenizi ıstedım
Uçuk sivilce ne ararsan var bende de bütün belirtiler bir insanda toplanır mı oluyormuş demek kiBenim de karnım şiş, adet olacakmışım gibi kasık ağrım da var. Arkadaşım "8 aylik hamile gibi yürüyorsun" diye dalga geçiyor. O kadar şiştim ki yürümemi etkiledi. Dudağımın üstünde de kocaman sivilce çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?