2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Su ilaçları bırakabilirsek dikkat edebiliriz inşallah ya prednol içerken tuzlu şeyler de ödem yapıyor benim prednolun bitmesine 3 gün kaldı sonra onu birakiyorum gerisi aynen devam bı de d vit alayım diyorum ne zamandır aklıma covide yaklanmama konusunda da çok faydaliymis

Evet oluyor canım. Nedenini bilmiyorum ama doktora sormuştum. Birşey olmaz dedi. Yinede korkuyor insan. Gerilince hafif bir batma oluyor sanki. İşte o zaman acaba zarar oldu mu diye kendi kendime kızıyordum.

Benim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
Benim de karnım şiş, adet olacakmışım gibi kasık ağrım da var. Arkadaşım "8 aylik hamile gibi yürüyorsun" diye dalga geçiyor. O kadar şiştim ki yürümemi etkiledi. Dudağımın üstünde de kocaman sivilce çıktı.

Bu kadar hormon al al sisicez tabi kendimi hormonlu ayağa bile kalkamayan o tavuklar gibi hissediyorum
O hormonlar bana 15 kilo aldı ben çok formdaydim bebiş için herşeyden vazgeçtim aslında biz annelige çok önceden başladık bunca cektigimx sıkıntı ağrı sızı sizce de öyle degilmi

Tüylenme olacak maalesef kaçamazsın benim ilk gebeligimde ellerim ayaklarim hatta şok oldum ama sonra kendi döküldü 7. Haftanin sonuna doğru başlıyor sen o zaman gör yavrum tüylenmeyi
Maalesef tüylenme olmaya başladı. Daha önce iğneli epilasyon yaptırıp kökünü kuruttuğum yerlerde çıkıyor

Korkma cnm Bu kez pozitif olanı düşün nasibimiz vaktini bekliyor elinden geleni yap gerisi Rabbine kalmış test baya koyumuydu

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah canım. Sen bi kan ver dr. Sana gerekenleri söyler canım. En az şu kadar olur diye birşey söyleyemem çünkü kendim yorumlayıp aaa az çıkmış diyip normal gebelik olanı çok gördüm

Evet oluyor canım. Nedenini bilmiyorum ama doktora sormuştum. Birşey olmaz dedi. Yinede korkuyor insan. Gerilince hafif bir batma oluyor sanki. İşte o zaman acaba zarar oldu mu diye kendi kendime kızıyordum.
Evet o batma birden geliyor bir de bende kızıyorum kendime ama çoğu kişi yaşıyormuş forumda demek ki olan bir şey Rabbim korusun inşallah emek çok sıkıntı olmasın dileğim

37 haftalık olmus masallah saglikla kucagina almak nasip olsun

Uçuk sivilce ne ararsan var bende de bütün belirtiler bir insanda toplanır mı oluyormuş demek ki insanlıktan çıkartıyor bu süreç 38 yaşından sonra çocuk yapmaya kalkarsan böyle olur diyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…