• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Pozıtıfı aldım ama degerımı bır turlu yeterlı bulmadı klınıktekıler sureklı betahcg takıp ettiler moralım bozuktu keseyı cok zor gordu dr inanmadım zaten kese gorduugune kalp atısına gıdecegımız gun fosur fosur adet oldum cok umutsuzdum ama kalp atısı var dedı dr. sureklı kanamam vardı adet olur gıbı yogundu herseferınde kaybettim diye gıttım kontrole. Yaşım 40 oyuzden baska bır suru saglık sorunum cıktı bebekten cok kendı derdimle ugrastım ama şükürler olsun 36. Haftayı gordum. Rabbım herkese saglıklı hamılelık saglıklı evlatlar nasip etsin. Saglık sorunlarım var ama ınsallah evladımı alınca ıyı kı diyeceğim.
Allah hıcbırimiz ın kucagını bos bırakmasın
Yaaaa kıyamam abla inşallah yavrun da sen de sağlıklı hayırlı ömür geçirirsiniz ay çok duygulandım 😢 Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu sağlığınızı daim etsin Rabbim can verdiyse işte ne olursa olsun engel olmuyor🤲🏻💜

Benimde bugün transferimin 21. günü . Cisimi yaparken bi baktım tuvalet pembe kan. Peceteyede geldi biraz. Çok endişelendim ama doktorum istirahat et ve bol bol su iç dedi. Umarım sorunsuz geçer bu durumumuz.
İnşaAllah Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı 🤲🤲

İdrar yolu enfeksiyonu değil canım, 2 gün önce idrar testi ve kültürü yaptırdım temiz çıktı. Sadece litunus vajinal tablet plastik bir aparat ile konuluyor acaba o mu tahriş etti diye düşünüyorum. Görünce çok korktum. Ama su içtiğim için tekrar tuvalete gittim pek birsey gelmedi çok şükür
Çok şükür kuzum o muhtemelen tabletten oldu yine de sen bol bol su iç 😘

Pozıtıfı aldım ama degerımı bır turlu yeterlı bulmadı klınıktekıler sureklı betahcg takıp ettiler moralım bozuktu keseyı cok zor gordu dr inanmadım zaten kese gorduugune kalp atısına gıdecegımız gun fosur fosur adet oldum cok umutsuzdum ama kalp atısı var dedı dr. sureklı kanamam vardı adet olur gıbı yogundu herseferınde kaybettim diye gıttım kontrole. Yaşım 40 oyuzden baska bır suru saglık sorunum cıktı bebekten cok kendı derdimle ugrastım ama şükürler olsun 36. Haftayı gordum. Rabbım herkese saglıklı hamılelık saglıklı evlatlar nasip etsin. Saglık sorunlarım var ama ınsallah evladımı alınca ıyı kı diyeceğim.
Allah hıcbırimiz ın kucagını bos bırakmasın
Ne kadar zor şeyler yasamissim canım okurken bile için daraldı ama çok şükür ki bebeğini kucağına almana az kalmış ❤️

Merhaba 20 aralık akşamı 5. Gün tek embriyo transferi oldum. Pazar gününden beri erken gebelik testinde koyulaşan pozitif görüyorum ama yeterli mi bilmiyorum. Sizce cuma sabah test verdiğimde beta hcg en az kaç olmalı. Daha önce doğal yolla bir düşük bir kimyasalım var :/ ikisinde de hcg düzgün yükselmedi korkuyorum :/

Back