- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.761
Yaaaa kıyamam abla inşallah yavrun da sen de sağlıklı hayırlı ömür geçirirsiniz ay çok duygulandımPozıtıfı aldım ama degerımı bır turlu yeterlı bulmadı klınıktekıler sureklı betahcg takıp ettiler moralım bozuktu keseyı cok zor gordu dr inanmadım zaten kese gorduugune kalp atısına gıdecegımız gun fosur fosur adet oldum cok umutsuzdum ama kalp atısı var dedı dr. sureklı kanamam vardı adet olur gıbı yogundu herseferınde kaybettim diye gıttım kontrole. Yaşım 40 oyuzden baska bır suru saglık sorunum cıktı bebekten cok kendı derdimle ugrastım ama şükürler olsun 36. Haftayı gordum. Rabbım herkese saglıklı hamılelık saglıklı evlatlar nasip etsin. Saglık sorunlarım var ama ınsallah evladımı alınca ıyı kı diyeceğim.
Allah hıcbırimiz ın kucagını bos bırakmasın
İnşaAllah canım çok teşekkür ediyorumBı arkadas demişti karnını tutarak ya şafi ismiyle Rabbime dua et inşallah kanaman kesilir
İnşaAllah Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızıBenimde bugün transferimin 21. günü . Cisimi yaparken bi baktım tuvalet pembe kan. Peceteyede geldi biraz. Çok endişelendim ama doktorum istirahat et ve bol bol su iç dedi. Umarım sorunsuz geçer bu durumumuz.
Amin canım aminİnşaAllah Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı
Değiliz bizim 2016 Ağustos anneleri Aralık transfer olsun nasip bu grupta tanışmakmisBizim kızlar onu 2017 aralık yaptılar doğumlar 2017de olduğu için ordaysan tanışıyoruz demektir
Öyle bugrupta tanışmış oldukDeğiliz bizim 2016 Ağustos anneleri Aralık transfer olsun nasip bu grupta tanışmakmis
Ama bizim grubumuza gelmedin şimdiÖyle bugrupta tanışmış oldukrabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah cnm ❤
Telegram mi canım indiripgelomAma bizim grubumuza gelmedin şimdisenden daha fazla bilgi edinecektik halbuki
Telegram gectiniz mi kızlar kimler geçti noldu ben kaçırdımAma bizim grubumuza gelmedin şimdisenden daha fazla bilgi edinecektik halbuki
Çok şükür kuzum o muhtemelen tabletten oldu yine de sen bol bol su içİdrar yolu enfeksiyonu değil canım, 2 gün önce idrar testi ve kültürü yaptırdım temiz çıktı. Sadece litunus vajinal tablet plastik bir aparat ile konuluyor acaba o mu tahriş etti diye düşünüyorum. Görünce çok korktum. Ama su içtiğim için tekrar tuvalete gittim pek birsey gelmedi çok şükür
Ne kadar zor şeyler yasamissim canım okurken bile için daraldı ama çok şükür ki bebeğini kucağına almana az kalmışPozıtıfı aldım ama degerımı bır turlu yeterlı bulmadı klınıktekıler sureklı betahcg takıp ettiler moralım bozuktu keseyı cok zor gordu dr inanmadım zaten kese gorduugune kalp atısına gıdecegımız gun fosur fosur adet oldum cok umutsuzdum ama kalp atısı var dedı dr. sureklı kanamam vardı adet olur gıbı yogundu herseferınde kaybettim diye gıttım kontrole. Yaşım 40 oyuzden baska bır suru saglık sorunum cıktı bebekten cok kendı derdimle ugrastım ama şükürler olsun 36. Haftayı gordum. Rabbım herkese saglıklı hamılelık saglıklı evlatlar nasip etsin. Saglık sorunlarım var ama ınsallah evladımı alınca ıyı kı diyeceğim.
Allah hıcbırimiz ın kucagını bos bırakmasın
Hiç tartılmak aklıma gelmedi desemSüreçte kaç kg aldınız ben 1 haftada 3,5kg almışım ya 60tım 63,5 geliyorum
Ayy moralim bozuldu karnım opudan beri davul gibi zatenHiç tartılmak aklıma gelmedi desem
opudan beri tartılmıyorum hür irademle :) hoş pantolonlar gerçeği vuruyor yüzümeSüreçte kaç kg aldınız ben 1 haftada 3,5kg almışım ya 60tım 63,5 geliyorum
Yaa bilseydim bende tartılmazdım sanki 5 aylık gibi şişti karnımopudan beri tartılmıyorum hür irademle :) hoş pantolonlar gerçeği vuruyor yüzüme
Daha yeni başladıkSüreçte kaç kg aldınız ben 1 haftada 3,5kg almışım ya 60tım 63,5 geliyorum
Ayy moralim bozuldu karnım opudan beri davul gibi zaten
Bende hep göbişim vardı zaten hala da var tontişim yaaaaopudan beri tartılmıyorum hür irademle :) hoş pantolonlar gerçeği vuruyor yüzüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?