• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

2016 aralık ayında tüp bebek yaptıran arkadaşlar facede grup kurdu onları takip etmek için katıldım sonra vapsattan grup kurduk hepsiyle hâlâ görüşüyoruz her tedavode dualar ediyorlar bana onların çocuklarının buyumelerine şahit oldum bu cok guzel bi duygu farklı şehirlerde bi sürü yeğenim var rabbim acılarını göstermesin ınsllah bazen uzaktskiler yakınındakinden cok daha iyi anliyorlar🤗🤗😍
Amin canım. Biz de daha sonrasında görüştük. Her şehirde bi kaç kapım yeğenim oldu dediğiniz gibi 🌸

Hanimlar merhaba 31 aralikta transferim var.
Transfer öncesi ilaclarimi aldim ama hem oksapar iğne olarak kan sulandiricim var hemde enox iğne olarak kan sulandiricim var ayriyeten de hap var. 2 tane bir arada kan sulandirici bana biraz fazla geldi acikcası doktorumla konusacagim bilmiyordum iğneyi alirken ikisininde kan sulandirici oldugunu.
Böyle ikisini bir arada kullananiniz var mı?
Dr iki kutu yazmış ve eczane elinde olan iki kutuyu vermiştir muadil sonuçta aynı anda değildir kullanimi

2016 aralık ayında tüp bebek yaptıran arkadaşlar facede grup kurdu onları takip etmek için katıldım sonra vapsattan grup kurduk hepsiyle hâlâ görüşüyoruz her tedavode dualar ediyorlar bana onların çocuklarının buyumelerine şahit oldum bu cok guzel bi duygu farklı şehirlerde bi sürü yeğenim var rabbim acılarını göstermesin ınsllah bazen uzaktskiler yakınındakinden cok daha iyi anliyorlar🤗🤗😍
2016 Aralık whatsap grubu bizimde var tanışıyor muyuz ki 😅

Kızlar Hayırlı Akşamlar
Tüp bebek transfer sonrası Rabbimin izni ile pozitif haberimi aldım. Transferden sonraki 22.günüm yaklaşık 3 4 gündür ara ara pembe kahverengi lekelenme görüyorum doktorlar bu durumun normal olduğunu söyledi fakat ben yine de korkuyorum. Muayenede de bir sorun gözükmedi ama hala çok az miktarda gelmeye devam ediyor aranızda bu durumu yaşayan varmı? Neden olabilir böyle bir şey
Tüp bebek tedavisi gören hamilelerin %70i kanama yaşıyor içini ferah tutmaya çalış olacağı varsa olur inşallah

Dr iki kutu yazmış ve eczane elinde olan iki kutuyu vermiştir muadil sonuçta aynı anda değildir kullanimi
2 kutu oksapar daha once almistim yumurta toplama günü .
Bu gun gittigimde ayri 2 kutu aldim. kan sulandirici oldugunu bilmiyordum bilseydim soylerdim doktoruma .daha once vermistiniz diye ama eczaneden aldiktan sonra ogrendim.
Raporsuz oldugu icin parça parça veriyor doktorum hep ilaçlarımı.

Canım kızlar hıcbırınızı tanımıyorum ama hepinizle kader bırligimiz var ve hepınız dualarımdasınız. 9 sene once gırdıgım bu yolda Rabbım kucaggımı bos bırakmadı cok şükür. Hepinizin kucakları evleri cocukla dolsun ınsallah. Hepınız ıcın dua etrııgmı bilmenizi ıstedım

Transferimin ilk gününu mümkün olduğunca normal hayat akışında geçirdim evi topladım kahvaltı ettim çamaşır falan astım kısa bı duş aldım akşam çok çok açık çayda içtim 😬hiç yatmadım diyebilirim puzzle yapıyorum onun basindaydim günler inşallah böyle su gibi akıp geçer

Canım kızlar hıcbırınızı tanımıyorum ama hepinizle kader bırligimiz var ve hepınız dualarımdasınız. 9 sene once gırdıgım bu yolda Rabbım kucaggımı bos bırakmadı cok şükür. Hepinizin kucakları evleri cocukla dolsun ınsallah. Hepınız ıcın dua etrııgmı bilmenizi ıstedım
37.hafta mi maşallah suphanallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin nasıl geciyor son zamanlariniz

Kızlar Hayırlı Akşamlar
Tüp bebek transfer sonrası Rabbimin izni ile pozitif haberimi aldım. Transferden sonraki 22.günüm yaklaşık 3 4 gündür ara ara pembe kahverengi lekelenme görüyorum doktorlar bu durumun normal olduğunu söyledi fakat ben yine de korkuyorum. Muayenede de bir sorun gözükmedi ama hala çok az miktarda gelmeye devam ediyor aranızda bu durumu yaşayan varmı? Neden olabilir böyle bir şey
Benimde bugün transferimin 21. günü . Cisimi yaparken bi baktım tuvalet pembe kan. Peceteyede geldi biraz. Çok endişelendim ama doktorum istirahat et ve bol bol su iç dedi. Umarım sorunsuz geçer bu durumumuz.

Arkadaşlar ben transfer Şubat ayında olacağım ama yinede burayi takip ediyorum sizleri 😊 benim bugün adetimin 20. Günü sağ kasığımda hafif sızlama oldu bugün yumurtlama sızlamasi gibi sizce tutmuş mudur? Erken belirti yasayanlar neler yasadilar 😅😅😅

37.hafta mi maşallah suphanallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin nasıl geciyor son zamanlariniz

Pozıtıfı aldım ama degerımı bır turlu yeterlı bulmadı klınıktekıler sureklı betahcg takıp ettiler moralım bozuktu keseyı cok zor gordu dr inanmadım zaten kese gorduugune kalp atısına gıdecegımız gun fosur fosur adet oldum cok umutsuzdum ama kalp atısı var dedı dr. sureklı kanamam vardı adet olur gıbı yogundu herseferınde kaybettim diye gıttım kontrole. Yaşım 40 oyuzden baska bır suru saglık sorunum cıktı bebekten cok kendı derdimle ugrastım ama şükürler olsun 36. Haftayı gordum. Rabbım herkese saglıklı hamılelık saglıklı evlatlar nasip etsin. Saglık sorunlarım var ama ınsallah evladımı alınca ıyı kı diyeceğim.
Allah hıcbırimiz ın kucagını bos bırakmasın

Pozıtıfı aldım ama degerımı bır turlu yeterlı bulmadı klınıktekıler sureklı betahcg takıp ettiler moralım bozuktu keseyı cok zor gordu dr inanmadım zaten kese gorduugune kalp atısına gıdecegımız gun fosur fosur adet oldum cok umutsuzdum ama kalp atısı var dedı dr. sureklı kanamam vardı adet olur gıbı yogundu herseferınde kaybettim diye gıttım kontrole. Yaşım 40 oyuzden baska bır suru saglık sorunum cıktı bebekten cok kendı derdimle ugrastım ama şükürler olsun 36. Haftayı gordum. Rabbım herkese saglıklı hamılelık saglıklı evlatlar nasip etsin. Saglık sorunlarım var ama ınsallah evladımı alınca ıyı kı diyeceğim.
Allah hıcbırimiz ın kucagını bos bırakmasın
Benim bı oglum var ilk denememden bende aylarca adet görür gibi kanama gördüm ama rabbim işte ol deyince oluyor inşallah doğumun rahat geçer

Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla doğumunu yaparsın az kalmış çok güzel bişey bu yaaa çok hoş🥰🥰🥰

Back