2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah gebeliğiniz :) 5. günde bir şeyler hissettim demişsiniz ya neler hissettiniz?
Teşekkür ederim inşallah rahmimde her iki damarda şişlik olduğunu farkettim hatta buradan da yazdım karnımın içinde aşırı derecede yanma oldu sanki yırtılıyor gibi

Eğer kum döküyorsan oda idrarda kan gibi görünür canım haberin olsun
Canım kan vajinadan geliyor ama cisimi yapıp tuvaleti pembe görünce çok korktum. Sonra peceteyle sildim vajinadan gelmiş.
Birkaç kez daha gittim tuvalete bir kez çok çok açık pembe geldi peceteye . Umarım devam etmez.

Hanimlar merhaba 31 aralikta transferim var.
Transfer öncesi ilaclarimi aldim ama hem oksapar iğne olarak kan sulandiricim var hemde enox iğne olarak kan sulandiricim var ayriyeten de hap var. 2 tane bir arada kan sulandirici bana biraz fazla geldi acikcası doktorumla konusacagim bilmiyordum iğneyi alirken ikisininde kan sulandirici oldugunu.
Böyle ikisini bir arada kullananiniz var mı?

İyi o zaman tekrarlamadıysa canım dediğin gibi olmuş olabilir Bu kullandığın ilaç da mı düşük engelleyicilerden Allah’ım ne zor şeyler Allah yardımcın olsun canım

Ben oksapar ve coraspin kullanmıştım

İyi o zaman tekrarlamadıysa canım dediğin gibi olmuş olabilir Bu kullandığın ilaç da mı düşük engelleyicilerden Allah’ım ne zor şeyler Allah yardımcın olsun canım
Amin canım insallah. Evet vajinal tablette öyle. Göbekten hergun de vurulduğum var. Kalcadanda bir gün arayla vuruyorum. Doktor maksimum ilac kullanıyorsun dinlen dedi. Umarım tekrar olmaz

Aspirin aliyorsan kestirirler insAllah devam etmez sorun yoktur canim

Kızlar Hayırlı Akşamlar
Tüp bebek transfer sonrası Rabbimin izni ile pozitif haberimi aldım. Transferden sonraki 22.günüm yaklaşık 3 4 gündür ara ara pembe kahverengi lekelenme görüyorum doktorlar bu durumun normal olduğunu söyledi fakat ben yine de korkuyorum. Muayenede de bir sorun gözükmedi ama hala çok az miktarda gelmeye devam ediyor aranızda bu durumu yaşayan varmı? Neden olabilir böyle bir şey

Biz 6 sene önce wp 'tan grup kurduk. Şehirler farklı ama görüşenler oldu. Ve hala gruptan konuşup fikir alışverişi yapıyoruz. Bu kesinlikle güzel bir fikir.
2016 aralık ayında tüp bebek yaptıran arkadaşlar facede grup kurdu onları takip etmek için katıldım sonra vapsattan grup kurduk hepsiyle hâlâ görüşüyoruz her tedavode dualar ediyorlar bana onların çocuklarının buyumelerine şahit oldum bu cok guzel bi duygu farklı şehirlerde bi sürü yeğenim var rabbim acılarını göstermesin ınsllah bazen uzaktskiler yakınındakinden cok daha iyi anliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…