- 24 Eylül 2021
- 37
- 58
- 3
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.721
Teşekkür ederim inşallahMerhaba hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah gebeliğiniz :) 5. günde bir şeyler hissettim demişsiniz ya neler hissettiniz?
Canım kan vajinadan geliyor ama cisimi yapıp tuvaleti pembe görünce çok korktum. Sonra peceteyle sildim vajinadan gelmiş.Eğer kum döküyorsan oda idrarda kan gibi görünür canım haberin olsun
aaaaa çok ilginç rahmindeki şişliği nasıl fark ettin?Teşekkür ederim inşallahrahmimde her iki damarda şişlik olduğunu farkettim hatta buradan da yazdım karnımın içinde aşırı derecede yanma oldu sanki yırtılıyor gibi
Rahim derken tam kasık üstü var ya orası. Ama bunlar sizin için belirleyici olmasın çünkü öğrendikten sonra hiçbir belirtim kalmadı hepsi psikolojikti demek kiaaaaa çok ilginç rahmindeki şişliği nasıl fark ettin?
İyi o zaman tekrarlamadıysa canım dediğin gibi olmuş olabilirİdrar yolu enfeksiyonu değil canım, 2 gün önce idrar testi ve kültürü yaptırdım temiz çıktı. Sadece litunus vajinal tablet plastik bir aparat ile konuluyor acaba o mu tahriş etti diye düşünüyorum. Görünce çok korktum. Ama su içtiğim için tekrar tuvalete gittim pek birsey gelmedi çok şükür
Ben oksapar ve coraspin kullanmıştımHanimlar merhaba 31 aralikta transferim var.
Transfer öncesi ilaclarimi aldim ama hem oksapar iğne olarak kan sulandiricim var hemde enox iğne olarak kan sulandiricim var ayriyeten de hap var. 2 tane bir arada kan sulandirici bana biraz fazla geldi acikcası doktorumla konusacagim bilmiyordum iğneyi alirken ikisininde kan sulandirici oldugunu.
Böyle ikisini bir arada kullananiniz var mı?
Hanimlar merhaba 31 aralikta transferim var.
Transfer öncesi ilaclarimi aldim ama hem oksapar iğne olarak kan sulandiricim var hemde enox iğne olarak kan sulandiricim var ayriyeten de hap var. 2 tane bir arada kan sulandirici bana biraz fazla geldi acikcası doktorumla konusacagim bilmiyordum iğneyi alirken ikisininde kan sulandirici oldugunu.
Böyle ikisini bir arada kullananiniz var mı
Allahım amiiiiiinnnnnnnAynen öyle iki üç ay ara olacak sadece bizim tecrübelerimiz sizin işinize yarayacak hatta
Amin canım insallah. Evet vajinal tablette öyle. Göbekten hergun de vurulduğum var. Kalcadanda bir gün arayla vuruyorum. Doktor maksimum ilac kullanıyorsun dinlen dedi. Umarım tekrar olmazİyi o zaman tekrarlamadıysa canım dediğin gibi olmuş olabilirBu kullandığın ilaç da mı düşük engelleyicilerden Allah’ım ne zor şeyler Allah yardımcın olsun canım
Canım kan vajinadan geliyor ama cisimi yapıp tuvaleti pembe görünce çok korktum. Sonra peceteyle sildim vajinadan gelmiş.
Birkaç kez daha gittim tuvalete bir kez çok çok açık pembe geldi peceteye . Umarım devam etmez.
Tabi her vücut farklı insAllah olmazBelki olmaz ya
İnsallah canım. Doktorum kes demedi amaAspirin aliyorsan kestirirler insAllah devam etmez sorun yoktur canim
Ama iyi bı krem şart kupkuru cildim.surekli krem sürüyorum ama düzelmiyorTabi her vücut farklı insAllah olmaz
Ya evet var bir tuhaflik bence .karistirmis olabilir diye düşündüm özellikle görüşecegim doktorumlaBence doktorunuzla görüşün bir an önce çünkü ikisi bir arada kullanıldığında zararlı olabilir
Direk karnına sürüyorsun. Marka bilmiyorum ama organik olanı sanırım canım.Nasıl kullanılıyor.bi de hangi markanın ki guzel
2016 aralık ayında tüp bebek yaptıran arkadaşlar facede grup kurdu onları takip etmek için katıldım sonra vapsattan grup kurduk hepsiyle hâlâ görüşüyoruz her tedavode dualar ediyorlar bana onların çocuklarının buyumelerine şahit oldum bu cok guzel bi duygu farklı şehirlerde bi sürü yeğenim var rabbim acılarını göstermesin ınsllah bazen uzaktskiler yakınındakinden cok daha iyi anliyorlarBiz 6 sene önce wp 'tan grup kurduk. Şehirler farklı ama görüşenler oldu. Ve hala gruptan konuşup fikir alışverişi yapıyoruz. Bu kesinlikle güzel bir fikir.
Tmm canım sağolasınDirek karnına sürüyorsun. Marka bilmiyorum ama organik olanı sanırım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?