- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.701
İdrar yolu enfeksiyonu bazen kanlı idrar yapabiliyormuş yanma var mı tuvaletini yaparkenSelam kızlar, biraz önce çişimi yaparken kan geldi, çok endişeleniyorum. Doktoruma msj yazdım , ilaçların maksimum dozda. Dinlen ve bol bol su iç dedi. Zaten genel olarak yatıyorum. Umarım birsey olmaz. Daha dün keseyi görmüştüm, 6 ocakta kalp atışına çağırmıştı .
Teşekkür ederim canımLierac var çatlak kremi ve zeytinyağı
Yaaaaa Allah razı olsun inşallah hayırlısı Allah'tan test günümü bekliyorum bakalım
Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah canım sağolasın Allah razı olsunbiz de sizlerin test günlerini bekliyoruz
Cok su iç hatta sürekli iç. Suyla atarsın.suan zaten bı dünya ilac içiyoruz ekstra bişey vermiyorlar. Meyve suyu içme bı de süt içme. Meyvenin kendisini yecanim.Selam kızlar, biraz önce çişimi yaparken kan geldi, çok endişeleniyorum. Doktoruma msj yazdım , ilaçların maksimum dozda. Dinlen ve bol bol su iç dedi. Zaten genel olarak yatıyorum. Umarım birsey olmaz. Daha dün keseyi görmüştüm, 6 ocakta kalp atışına çağırmıştı .
Canım arkadaşım hindistan cevizi yağı kullandı onda hiç çatlak olmadı onu bi dene istersenKızlar cildim çok kuruyor.tuylenme yapmicak tüm vücuduma gebelik te kullanabileceğim bı krem var mı? Belki garip gelecek gobegimde bile kuruluk başladı . Böyle devam ederse ilerde çok çatlak olur.bunu nasıl halledecez.
Merhaba hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah gebeliğiniz :) 5. günde bir şeyler hissettim demişsiniz ya neler hissettiniz?Herkese merhaba daha önce de yazmıştım şu an fikir olması açısından sizlere açıklama yapmak istedim 14 Aralık'ta transferim oldu 2. Denemem 21 Aralık'ta kan ve idrar testim pozitif çıktı bugüne kadar da değerim 2 katı ve fazlası olarak yükseldi. Transferden çıkar çıkmaz lavaboya gittim toplamda 5 dakika bile yatmadım çünkü doktorum izin vermedi. Transfer sonrası 5. Günde bir şeyler hissetmeye başladım 7. Güne kadar bekledim. Şu an beta HCG değerim 1348 olmasına rağmen normal idrar testinde çok silik çizgi çıkıyor erken gebelik( özellikle predictor marka) testleri dışında normal idrar testlerine güvenmemenizi söyleyebilirim
İdrar yolu enfeksiyonu değil canım, 2 gün önce idrar testi ve kültürü yaptırdım temiz çıktı. Sadece litunus vajinal tablet plastik bir aparat ile konuluyor acaba o mu tahriş etti diye düşünüyorum. Görünce çok korktum. Ama su içtiğim için tekrar tuvalete gittim pek birsey gelmedi çok şükürİdrar yolu enfeksiyonu bazen kanlı idrar yapabiliyormuş yanma var mı tuvaletini yaparken
Nasıl kullanılıyor.bi de hangi markanın ki guzelCanım arkadaşım hindistan cevizi yağı kullandı onda hiç çatlak olmadı onu bi dene istersen
Kızlar cildim çok kuruyor.tuylenme yapmicak tüm vücuduma gebelik te kullanabileceğim bı krem var mı? Belki garip gelecek gobegimde bile kuruluk başladı . Böyle devam ederse ilerde çok çatlak olur.bunu nasıl halledecez.
Çok içtim içiyorum da canım, tekrar tuvalete gittim çok çok az pembemsi birsey geldi peçeteye başka gelmediCok su iç hatta sürekli iç. Suyla atarsın.suan zaten bı dünya ilac içiyoruz ekstra bişey vermiyorlar. Meyve suyu içme bı de süt içme. Meyvenin kendisini yecanim.
Aa öyle mi bende diyorum ne kadar erken başladı. Vazelin hangisi iyi.tuylenme yapmiyacak bişey ariyorumOnu progesteron fitil yapiyor canım bende de var bebek vazelini almayı düşünüyorum
Aynen öyle sizleri de burada tanıdımDarılıp gucenme niye olsun.dedigin gibi isteyen katılır. Yonetimin boyle bi uyarisi var. Bilmeyenlere soylemek istedim.zaten kk cok faydali bi site kimse kolay kolay terketmez
Cok geçmiş olsun sakın süt içme.bana doktor yasaklamıştı süt ve hazır meyve suyu içme.Çok içtim içiyorum da canım, tekrar tuvalete gittim çok çok az pembemsi birsey geldi peçeteye başka gelmedi
Tüylenme olacak maalesef kaçamazsınAa öyle mi bende diyorum ne kadar erken başladı. Vazelin hangisi iyi.tuylenme yapmiyacak bişey ariyorum
Aynen öyle iki üç ay ara olacak sadece bizim tecrübelerimiz sizin işinize yarayacak hattaCansın ciğersinAllah razı olsun canım hiç bişey olmasa da burda herkesin birbirine ettiği dualar sayesinde anne olucaz bence dualarımız bol olsun
Çok sağol canım. Sabahları süt içiyordum içmem artık. Hazır birsey içmiyorum zaten .Cok geçmiş olsun sakın süt içme.bana doktor yasaklamıştı süt ve hazır meyve suyu içme.
Eğer kum döküyorsan oda idrarda kan gibi görünür canım haberin olsunÇok sağol canım. Sabahları süt içiyordum içmem artık. Hazır birsey içmiyorum zaten .
Belki olmaz yaTüylenme olacak maalesef kaçamazsınbenim ilk gebeligimde ellerim ayaklarim hatta şok oldum ama sonra kendi döküldü 7. Haftanin sonuna doğru başlıyor sen o zaman gör yavrum tüylenmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?