2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İdrar yolu enfeksiyonu bazen kanlı idrar yapabiliyormuş yanma var mı tuvaletini yaparken

Cok su iç hatta sürekli iç. Suyla atarsın.suan zaten bı dünya ilac içiyoruz ekstra bişey vermiyorlar. Meyve suyu içme bı de süt içme. Meyvenin kendisini yecanim.

Canım arkadaşım hindistan cevizi yağı kullandı onda hiç çatlak olmadı onu bi dene istersen

Merhaba hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah gebeliğiniz :) 5. günde bir şeyler hissettim demişsiniz ya neler hissettiniz?

İdrar yolu enfeksiyonu bazen kanlı idrar yapabiliyormuş yanma var mı tuvaletini yaparken
İdrar yolu enfeksiyonu değil canım, 2 gün önce idrar testi ve kültürü yaptırdım temiz çıktı. Sadece litunus vajinal tablet plastik bir aparat ile konuluyor acaba o mu tahriş etti diye düşünüyorum. Görünce çok korktum. Ama su içtiğim için tekrar tuvalete gittim pek birsey gelmedi çok şükür

Onu progesteron fitil yapiyor canım bende de var bebek vazelini almayı düşünüyorum

Cok su iç hatta sürekli iç. Suyla atarsın.suan zaten bı dünya ilac içiyoruz ekstra bişey vermiyorlar. Meyve suyu içme bı de süt içme. Meyvenin kendisini yecanim.
Çok içtim içiyorum da canım, tekrar tuvalete gittim çok çok az pembemsi birsey geldi peçeteye başka gelmedi

Aa öyle mi bende diyorum ne kadar erken başladı. Vazelin hangisi iyi.tuylenme yapmiyacak bişey ariyorum
Tüylenme olacak maalesef kaçamazsın benim ilk gebeligimde ellerim ayaklarim hatta şok oldum ama sonra kendi döküldü 7. Haftanin sonuna doğru başlıyor sen o zaman gör yavrum tüylenmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…