• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kazen yazmisti aylik anne gruplarından biri toplamis herkesi bi daha buraya ugramamis hic. Burdan devam edilirse sorun olmaz sanırım
Canım kalıcı bir dostluk kazanilir evet ama geri buraya dönmek zorunda değil bence yani grubu açan olarak gruptada belirttim isteyen istediği yerden yazabilir bunda darilip gücenecek birşey yok sadece daha hızlı daha pratik diye düşündük

Selam kızlar, biraz önce çişimi yaparken kan geldi, çok endişeleniyorum. Doktoruma msj yazdım , ilaçların maksimum dozda. Dinlen ve bol bol su iç dedi. Zaten genel olarak yatıyorum. Umarım birsey olmaz. Daha dün keseyi görmüştüm, 6 ocakta kalp atışına çağırmıştı .
Aklına hemen kötü getirme canım doktorun ne diyorsa onu yap inşallah birley olmaz kalp atısını duyarsın

valla bu bir belirti mi bilemiyorum ama bende de var :) benim karnım gerilmiyor da sürekli vücudumu esnetme ihtiyacım var fark edince bırakıyorum ama yatakta dönerken yatarken hep böyle bir istek var :)
Aynen bende de böyle gerim gerim gerinmek istiyorum☺️
Benım oluyor yatarken ayagımı uzattıgımda duz esnetme geregı duyuyorum...
Evet uzatınca çok oluyor özellikle
Aaa bunu bende çok yaşıyorum sürekli kendimi gerinirken yakalıyorum ve korkuyorum bişey olacak diye
Bende korkuyorum ama bilinçsiz yapıyorum demek bu da bir belirti yaşadığımıza göre 😊

Canım kalıcı bir dostluk kazanilir evet ama geri buraya dönmek zorunda değil bence yani grubu açan olarak gruptada belirttim isteyen istediği yerden yazabilir bunda darilip gücenecek birşey yok sadece daha hızlı daha pratik diye düşündük
Darılıp gucenme niye olsun.dedigin gibi isteyen katılır. Yonetimin boyle bi uyarisi var. Bilmeyenlere soylemek istedim. 😊 zaten kk cok faydali bi site kimse kolay kolay terketmez

Darılıp gucenme niye olsun.dedigin gibi isteyen katılır. Yonetimin boyle bi uyarisi var. Bilmeyenlere soylemek istedim. 😊 zaten kk cok faydali bi site kimse kolay kolay terketmez
Aynen ben bi çok şeyi burada öğrendim valla herkesten Allah razı olsun 🌹🌹🌹🌹

Kızlar cildim çok kuruyor.tuylenme yapmicak tüm vücuduma gebelik te kullanabileceğim bı krem var mı? Belki garip gelecek gobegimde bile kuruluk başladı . Böyle devam ederse ilerde çok çatlak olur.bunu nasıl halledecez.
Lierac var çatlak kremi ve zeytinyağı

Sağol canım benim Allah razı olsun 🤲 senin içinde sevineceğiz ama biraz zamani var galiba annesi aklımdasın hep aklima geldikçe dua ediyorum 🤲😊🥰
Cansın ciğersin🌺🌺🌺 Allah razı olsun canım hiç bişey olmasa da burda herkesin birbirine ettiği dualar sayesinde anne olucaz bence 🥳🥳🥳💜💜💜 dualarımız bol olsun🤲🏻🥰

Kuzum belirti yok yani totom bile acımıyor o derecedeyim hamilemiyim değil miym bilmiyorum bile
silik gördüm ama aa ben hamileyim diyemiyorum rabbim hayırlı kılsın cuma kan vericem bakalım.
sen nasılsın ?
Allahım inşallah güzel sonuçlar çıkmasını nasip etsin 🥳🥳🥳 az kaldı valla ben çok heyecanlıyım sizin gibi 😂

Herkese merhaba daha önce de yazmıştım şu an fikir olması açısından sizlere açıklama yapmak istedim 14 Aralık'ta transferim oldu 2. Denemem 21 Aralık'ta kan ve idrar testim pozitif çıktı bugüne kadar da değerim 2 katı ve fazlası olarak yükseldi. Transferden çıkar çıkmaz lavaboya gittim toplamda 5 dakika bile yatmadım çünkü doktorum izin vermedi. Transfer sonrası 5. Günde bir şeyler hissetmeye başladım 7. Güne kadar bekledim. Şu an beta HCG değerim 1348 olmasına rağmen normal idrar testinde çok silik çizgi çıkıyor erken gebelik( özellikle predictor marka) testleri dışında normal idrar testlerine güvenmemenizi söyleyebilirim

Sonucu kötü gelen herkes için dua ediyorum. Bizi en iyi biz anlarız. Rabbim bu yolda daha fazla yorulmadan yıpratmadan, sağlıklı, imanlı evlatlarımızı kuracağımıza almayı nasip etsin. Eğer paylaştığım sonucumla bilmeden incittiğim üzdüğüm biri varsa hakkını helal etsin. Sonucunun her olumsuz olduğunu söyleyene o gün kafam takılıyor. Aynı üzüntüyü yaşamış biri olarak Rabbim sabrını artırsın diye dua ediyorum. Hepinizi kırık üzgün kalplerinizden öperim 💜 Geleceğin en mücadeleci en güzel anneleri 💜
Yaaa öyle şey olur mu hiçççç🥰 hepimiz çok mutlu oluyoruz pozitifleri yüksek diğerleri artan değerleri görünce çok şükür diyordur herkes sen böyle düşünme üzüntümüz hepimizin üzüntüsü sevince hepimizin sevinci🥳🥳🥳🥳💜💜💜

Benim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar 😕😕😕
İnşallah hayırlısıyla kız oluyordur😂 annenin güzelliğini alırmış ya şimdiden başlamış seninki 😂🥰🥰🥰 Allahım amin 🤲🏻😍

En yakınım da olan her zmn konuştuğm iş akdsm 2020 Şubat normal yolla hamile kalmıştı benim test günüm ile onun pozitif sonuç aldığı gun aynıydı kimse yanımda sevinemiyordu o gun düşündüm ve dedimki bu onun çocuğu evet ben hamile kalamiyordum ikinci denememdi belki üçüncü belki dördüncü olacak ama benim nasibin vaktini bekliyor benim bunun için çabalamam gerekiyor tüplerim tamamen kapalıydı doktor normal yolla hamile kalman imkansız demisti ve tuplerimi bağlamıştı artık imkansız da olmayacaktı tek çarem tüp bebekti yumurta rezervim de düşüktü ama lütfen bakın okuyorum dondurulmuş embriyosu olan arkadaşlarım var sevinmeli ikinci bı şansınız var tekrar o uzun işlemler transfer öncesi iğneli işlemlere baslamayacsksinz insallh bu yıl şuan negatif alan arkadslarimiz 2022 hepimize uğur getirecek dualarım sizinle 🙏
Evet canım katılıyorum gerçekten çok şükür🤲🏻

Back