- 8 Aralık 2021
- 52
- 156
- 8
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.541
oyy maşallah darısı kalp atışını duymayaGönderdim canlar
Ayyy şükür gözümüz aydın
canım geç döllenmiş olamaz mı doktor ilaçları kestirdi mi?Kızlar benim tutmamış 6.5 çıktıIron Butterfly beni liste negatif tatlım
Allah korusun . dikkat edelim canım . hepimiz kan sulandırıcı kullanıyoruz.Hemen hemen aynı canim ilaçlar benim sadece coraspirin yok lekelenme olduğu için sadece oksapar kullan dedi doktorum aman su surecte biyerimizi kesmeyelim
Bende hemen yaptım.ustune öyle yatıp dinlenmedim kalktım ve hamileyim çok şükürKızlar transferden ne kadar süre sonra idrara çıktınız? Ben 15 dk sonra idrarımı yaptım dayanamadımBir şey olur mu acaba?
Bir şey olmaz canım bozma moralini. Benim olduğum hastanede 10 dk sonra çıkabilirsiniz demişlerdiKızlar transferden ne kadar süre sonra idrara çıktınız? Ben 15 dk sonra idrarımı yaptım dayanamadımBir şey olur mu acaba?
Aaa o zaman sorun değil.. sağlıklıca kucağınıza almak da nasip olsunAllah korusun . dikkat edelim canım . hepimiz kan sulandırıcı kullanıyoruz.
Bende hemen yaptım.ustune öyle yatıp dinlenmedim kalktım ve hamileyim çok şükür
Gerçekten mi??ben iki saat oldu hala yatıyorum.. daha ne kadar yatacağım bilmiyorum ama sokuldum yaniBir şey olmaz canım bozma moralini. Benim olduğum hastanede 10 dk sonra çıkabilirsiniz demişlerdi
Bende dayanamadım canım çok sıkışık girmiştim sanırım 15-20 dk dayanık girdim yaptım ama hepsiini yapmadım az yaptım uzandım yarım saat sonra kalanını yapmıştım.Kızlar transferden ne kadar süre sonra idrara çıktınız? Ben 15 dk sonra idrarımı yaptım dayanamadımBir şey olur mu acaba?
Bana çok sıkışık olmanız lazım deyince ben baya sıkışıktım hepsini de yaptım 15 dk sonda kimse de uyarmadı ama diğer arkadaşlarımız da yapmış ve gebeymiş sorun değil demek ki..Bende dayanamadım canım çok sıkışık girmiştim sanırım 15-20 dk dayanık girdim yaptım ama hepsiini yapmadım az yaptım uzandım yarım saat sonra kalanını yapmıştım.
Sorun değil canım o gideceği yere gidiyor ki zaten hemen aşağıya düşecek gibi düşünme .Bana çok sıkışık olmanız lazım deyince ben baya sıkışıktım hepsini de yaptım 15 dk sonda kimse de uyarmadı ama diğer arkadaşlarımız da yapmış ve gebeymiş sorun değil demek ki..
Sonucum çıktı çok şükür 1740Rabbim sevincimizi tamamına erdirsin
Kaçıncı gününde bu değer kuzum ?Sonucum çıktı çok şükür 1740Rabbim sevincimizi tamamına erdirsin
İki saat önce oldum transferimi.. bugün sayılmıyor sanırım.. o yüzden günüm 0Sorun değil canım o gideceği yere gidiyor ki zaten hemen aşağıya düşecek gibi düşünme .
kaçınsı günüdesin bugün 1 mi
Amin canım inşallahAaa o zaman sorun değil.. sağlıklıca kucağınıza almak da nasip olsundarısı isteyen herkese nasip olsun
Dalıp gitti dostum benim yaaaByrmseyda1 nerelerdesin? Nasılsın? Hiç sesin çıkmıyor? Pek göremeyince mrk ettim seni
Yaaaaaaaaaaaİki saat önce oldum transferimi.. bugün sayılmıyor sanırım.. o yüzden günüm 0
İlk 10 dk çok önemliymiş sonrası biraz da psikolojik aslında. Doktor zıplasan bile düşmez artık o demişti tabi zıpla demedi deGerçekten mi??ben iki saat oldu hala yatıyorum.. daha ne kadar yatacağım bilmiyorum ama sokuldum yani
Kesinlikle dikkat etmek gerekiyor ama yatalak hasta gibi de yatmamak gerekiyor biz o aradaki nuans ı kaçırıyoruz bendeİlk 10 dk çok önemliymiş sonrası biraz da psikolojik aslında. Doktor zıplasan bile düşmez artık o demişti tabi zıpla demedi de
Haklısın.. hayırlısı hepimiz için.. inş herşey gönlümüzce olurDalıp gitti dostum benim yaaa
İçini ferah tut canım biz hepimiz birşeyler için savaş veriyoruz hep iyisi olsun diye ama rabbim istmezse olmuyor taktiri ilahi boyutu giiyor bekelyip görücez yarına çıkacağımız belli değil
Gerçekten biraz içim rahatladı yoksa kendimi yiyip duracaktımİlk 10 dk çok önemliymiş sonrası biraz da psikolojik aslında. Doktor zıplasan bile düşmez artık o demişti tabi zıpla demedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?