- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.561
İnşallah rabbim hepimizin dualarını geri çevirmesinHaklısın.. hayırlısı hepimiz için.. inş herşey gönlümüzce olur
Zaten aşağıda bir yere bırakıyor olsa idrar torbanı neden dolu istesin veya neden katariter kullansın gibi gibi şeyler içini ferah tut mercimeğinle ilgilenGerçekten biraz içim rahatladı yoksa kendimi yiyip duracaktım
7.gün başladı bugün 11.günü fakat bugün arttı durum leke boyutundan çıkıyor sanırım.Kaç gün lekelenme oldu canım benimde yedinci gün lekelenme oldu bı kaç gün devam etti 7. Gün test yaptım benimde çift embriyoydu test yap istersen yada bekle doktor ne diyo bu duruma
TşklerZaten aşağıda bir yere bırakıyor olsa idrar torbanı neden dolu istesin veya neden katariter kullansın gibi gibi şeyler içini ferah tut mercimeğinle ilgilen
Rica ederimmm canısıTşkler
Oyyy çok şükür canım benimSonucum çıktı çok şükür 1740Rabbim sevincimizi tamamına erdirsin
Yine de çok sanmıyorum çok fazla düşükBelki biri gitmiştir diğeri yeni tutunmaya çalışıyor dur.aramadilar mi
hayırlısı yaa ama yine de sanmıyorum ya gerçekçi olmak lazımYa çok garip testte çıkmıştı ama cidden Allah bizlere sabır versiniki embriyo diyorsun ya belki teki tutmadı o yüzden böyle çıktı kuzum
kız daha ne geç döllenmesicanım geç döllenmiş olamaz mı doktor ilaçları kestirdi mi?
amiiinn hayırlısı geride 2 embriyo daha var bakalım
Kuzum sen nasılsın geçende yazmıştım var mı belirti vbKaçıncı gününde bu değer kuzum ?
Cidden çok garip bu kaset testlere de çok bel baglamamak lazım insanı duygudan duyguya sürüklüyorYine de çok sanmıyorum çok fazla düşük
hayırlısı yaa ama yine de sanmıyorum ya gerçekçi olmak lazım
kız daha ne geç döllenmesiolan çoktan olmuştur
amiiinn hayırlısı geride 2 embriyo daha var bakalım
Bende kullanıyorum canım progestan fitil aspirin alıyorum ama transfer esnasında doktorum 3. Aya kadar devam bunlara dedi o yüzden arada girmeyi düşünmüyorumBende mi öyle yapsam.ama ilaçta kullanıyoruz ya.bana keseye gel dediler
Allah razı olsun inşallahOlmayanlara çok üzüldüm . Bu gece üzüntüden hiç uyuyamadım, ben tek seferde bu kadar yıprandım bu süreci defalarca geçiren arkadaşları düşündüm. Çok ağladım . Allh sabrını da veriyor yeri geliyor isyan ediyoruz yeri geliyor bağırıp çağırıyoruz ama hiç bişey değişmiyor. Allah ol derse olacak. Umut etmeye çalışarak kalktım bugün işe gittim .bugün daha iyiyim biraz toparlandım . Sadece beklemek istemiyorum artık dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum ama ara veriliyormuş . Ona bi daha üzüldüm ama yapacak hiç bişey yok. Kabullendikten sonra her şey daha kolay oluyomuş onu anladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bunu çekmeyen bilmezmiş gerçekten. Hepiniizi kendime çok yakın hissediyorum o yüzden…
Buralardayım canım mesajları okuyorumByrmseyda1 nerelerdesin? Nasılsın? Hiç sesin çıkmıyor? Pek göremeyince mrk ettim seni
Dalıp gitti dostum benim yaaa
İçini ferah tut canım biz hepimiz birşeyler için savaş veriyoruz hep iyisi olsun diye ama rabbim istmezse olmuyor taktiri ilahi boyutu giiyor bekelyip görücez yarına çıkacağımız belli değil
Rabbim bizlerede hayır kapılarını açsın inşallahHaklısın.. hayırlısı hepimiz için.. inş herşey gönlümüzce olur
Çok şükürGönderdim canlar
Ayyy şükür gözümüz aydın
Bana bişey demedi .ne kadar kullancam bilmiyorum.ben hâlâ iğne vuruluyorumBende kullanıyorum canım progestan fitil aspirin alıyorum ama transfer esnasında doktorum 3. Aya kadar devam bunlara dedi o yüzden arada girmeyi düşünmüyorum
Ben transferden bir gün sonra burun akıntısı , hapşırik , kuru öksürük, hafif bogaz kaşıntısı yaşadım . Çok şükür pozitifi gördüm ama covid testi yaptırmadım ne olduğunu bilmiyorum. Bol bol sıvı tüket canım. Süte az karabiber ve bal kattım bogazimin kaşıntısını aldı. Birde limonlu ballı sıcak su içtim hep.Transferime 8 gün var dünden beri boğazım ağrıyor bugün de burnum akmaya basladibiraz önce kovit testi verdim inşallah kovit değilimdir. İlk transferimin ilk gününde kovit olmuştum ondan mı değil mi bilmiyorum ama tutmamisti. Var mı böyle transfere yakın soğuk algınlığı burun akıntısı yaşayan?
Sağol canım benim Allah razı olsunhayırlı olsun canım
Kuzum belirti yok yani totom bile acımıyor o derecedeyim hamilemiyim değil miym bilmiyorum bileKuzum sen nasılsın geçende yazmıştım var mı belirti vb
14. Gün canımKaçıncı gününde bu değer kuzum ?
Maşallah bakalım sağ salim sağlıklı al kucağına inşalalh14. Gün canım
Aminn insAllah insAllah bütün dualarım sizleOyyy çok şükür canım benimrabbim tamamına erdirsin çok mutlu oldum darısı bizlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?