2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Haklısın.. hayırlısı hepimiz için.. inş herşey gönlümüzce olur
İnşallah rabbim hepimizin dualarını geri çevirmesin
kimsenin kucagını evlatsız bırakmasın evlat hasretiyle imtihan etmesin
değerleri düşük olan arakdaşlarımın da mucize olsun değerleri yükselsin hep dua ediyorum rabbim bizlere hidayet ver şaşırtma

Gerçekten biraz içim rahatladı yoksa kendimi yiyip duracaktım
Zaten aşağıda bir yere bırakıyor olsa idrar torbanı neden dolu istesin veya neden katariter kullansın gibi gibi şeyler içini ferah tut mercimeğinle ilgilen

Kaç gün lekelenme oldu canım benimde yedinci gün lekelenme oldu bı kaç gün devam etti 7. Gün test yaptım benimde çift embriyoydu test yap istersen yada bekle doktor ne diyo bu duruma
7.gün başladı bugün 11.günü fakat bugün arttı durum leke boyutundan çıkıyor sanırım.
doktorum kan tahlili istedi şimdi sonuç bekliyorum.
sizin durumunuz nedir?
herkesin şahane sonuçları olsun inşallah :)

Belki biri gitmiştir diğeri yeni tutunmaya çalışıyor dur.aramadilar mi
Yine de çok sanmıyorum çok fazla düşük
Ya çok garip testte çıkmıştı ama cidden Allah bizlere sabır versin iki embriyo diyorsun ya belki teki tutmadı o yüzden böyle çıktı kuzum
hayırlısı yaa ama yine de sanmıyorum ya gerçekçi olmak lazım
canım geç döllenmiş olamaz mı doktor ilaçları kestirdi mi?
kız daha ne geç döllenmesi olan çoktan olmuştur
Z Zecmel her nasip vaktini bekliyor canım insAllah bir daha böyle bir durum yaşamazsın insAllah kendiliğinden hamile kalir hiç ummadığın bir sevinç yaşarsın
amiiinn hayırlısı geride 2 embriyo daha var bakalım

Cidden çok garip bu kaset testlere de çok bel baglamamak lazım insanı duygudan duyguya sürüklüyor hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah kuzucum

Transferime 8 gün var dünden beri boğazım ağrıyor bugün de burnum akmaya basladi biraz önce kovit testi verdim inşallah kovit değilimdir. İlk transferimin ilk gününde kovit olmuştum ondan mı değil mi bilmiyorum ama tutmamisti. Var mı böyle transfere yakın soğuk algınlığı burun akıntısı yaşayan?

Allah razı olsun inşallah
Byrmseyda1 nerelerdesin? Nasılsın? Hiç sesin çıkmıyor? Pek göremeyince mrk ettim seni
Buralardayım canım mesajları okuyorum

Haklısın.. hayırlısı hepimiz için.. inş herşey gönlümüzce olur
Rabbim bizlerede hayır kapılarını açsın inşallah umudumuz yitip gitmeden umut dolsun içimiz

Ben transferden bir gün sonra burun akıntısı , hapşırik , kuru öksürük, hafif bogaz kaşıntısı yaşadım . Çok şükür pozitifi gördüm ama covid testi yaptırmadım ne olduğunu bilmiyorum. Bol bol sıvı tüket canım. Süte az karabiber ve bal kattım bogazimin kaşıntısını aldı. Birde limonlu ballı sıcak su içtim hep.

Kuzum sen nasılsın geçende yazmıştım var mı belirti vb
Kuzum belirti yok yani totom bile acımıyor o derecedeyim hamilemiyim değil miym bilmiyorum bile
silik gördüm ama aa ben hamileyim diyemiyorum rabbim hayırlı kılsın cuma kan vericem bakalım.
sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…