• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hemen hemen aynı canim ilaçlar benim sadece coraspirin yok lekelenme olduğu için sadece oksapar kullan dedi doktorum aman su surecte biyerimizi kesmeyelim🙏
Allah korusun . dikkat edelim canım . hepimiz kan sulandırıcı kullanıyoruz.😍
Kızlar transferden ne kadar süre sonra idrara çıktınız? Ben 15 dk sonra idrarımı yaptım dayanamadım😔 Bir şey olur mu acaba?
Bende hemen yaptım.ustune öyle yatıp dinlenmedim kalktım ve hamileyim çok şükür 😍

Allah korusun . dikkat edelim canım . hepimiz kan sulandırıcı kullanıyoruz.😍

Bende hemen yaptım.ustune öyle yatıp dinlenmedim kalktım ve hamileyim çok şükür 😍
Aaa o zaman sorun değil.. sağlıklıca kucağınıza almak da nasip olsun😍darısı isteyen herkese nasip olsun 🥰

Kızlar transferden ne kadar süre sonra idrara çıktınız? Ben 15 dk sonra idrarımı yaptım dayanamadım😔 Bir şey olur mu acaba?
Bende dayanamadım canım çok sıkışık girmiştim sanırım 15-20 dk dayanık girdim yaptım ama hepsiini yapmadım az yaptım uzandım yarım saat sonra kalanını yapmıştım.

Bende dayanamadım canım çok sıkışık girmiştim sanırım 15-20 dk dayanık girdim yaptım ama hepsiini yapmadım az yaptım uzandım yarım saat sonra kalanını yapmıştım.
Bana çok sıkışık olmanız lazım deyince ben baya sıkışıktım hepsini de yaptım 15 dk sonda kimse de uyarmadı ama diğer arkadaşlarımız da yapmış ve gebeymiş sorun değil demek ki..

Bana çok sıkışık olmanız lazım deyince ben baya sıkışıktım hepsini de yaptım 15 dk sonda kimse de uyarmadı ama diğer arkadaşlarımız da yapmış ve gebeymiş sorun değil demek ki..
Sorun değil canım o gideceği yere gidiyor ki zaten hemen aşağıya düşecek gibi düşünme .
kaçınsı günüdesin bugün 1 mi

Byrmseyda1 nerelerdesin? Nasılsın? Hiç sesin çıkmıyor? Pek göremeyince mrk ettim seni
Dalıp gitti dostum benim yaaa
İçini ferah tut canım biz hepimiz birşeyler için savaş veriyoruz hep iyisi olsun diye ama rabbim istmezse olmuyor taktiri ilahi boyutu giiyor bekelyip görücez yarına çıkacağımız belli değil :KK200:

İlk 10 dk çok önemliymiş sonrası biraz da psikolojik aslında. Doktor zıplasan bile düşmez artık o demişti tabi zıpla demedi de 🤭
Kesinlikle dikkat etmek gerekiyor ama yatalak hasta gibi de yatmamak gerekiyor biz o aradaki nuans ı kaçırıyoruz bende
Ytağa mahkum gibi davranıyoruz yattıgımızda daha iyi tutunmayacak yada zıpladığımızda kesin düşmüştür diyemeyiz.
Buraya kimsenin aklı yetmiyor bence tıp olarak da taktir diyoruz kuzum.

Dalıp gitti dostum benim yaaa
İçini ferah tut canım biz hepimiz birşeyler için savaş veriyoruz hep iyisi olsun diye ama rabbim istmezse olmuyor taktiri ilahi boyutu giiyor bekelyip görücez yarına çıkacağımız belli değil :KK200:
Haklısın.. hayırlısı hepimiz için.. inş herşey gönlümüzce olur

Back