2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Doktorlar konsey toplantisindaymis ama ben keseye gitmeyeceğim direk ocağın ikinci haftasi kalp atışına gideceğim canım iki türlü stres istemiyorum kesede görseler kalp atışına yeniden cagiracaklar beklemeyi tercih ediyorum
Muhteşem canım.keseye çağırdı mi ? Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bende mi öyle yapsam.ama ilaçta kullanıyoruz ya.bana keseye gel dediler

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-28-12-54-34-63.png
    466,7 KB · Görüntüleme: 71
Kaç gün lekelenme oldu canım benimde yedinci gün lekelenme oldu bı kaç gün devam etti 7. Gün test yaptım benimde çift embriyoydu test yap istersen yada bekle doktor ne diyo bu duruma

Olmayanlara çok üzüldüm . Bu gece üzüntüden hiç uyuyamadım, ben tek seferde bu kadar yıprandım bu süreci defalarca geçiren arkadaşları düşündüm. Çok ağladım . Allh sabrını da veriyor yeri geliyor isyan ediyoruz yeri geliyor bağırıp çağırıyoruz ama hiç bişey değişmiyor. Allah ol derse olacak. Umut etmeye çalışarak kalktım bugün işe gittim .bugün daha iyiyim biraz toparlandım . Sadece beklemek istemiyorum artık dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum ama ara veriliyormuş . Ona bi daha üzüldüm ama yapacak hiç bişey yok. Kabullendikten sonra her şey daha kolay oluyomuş onu anladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bunu çekmeyen bilmezmiş gerçekten. Hepiniizi kendime çok yakın hissediyorum o yüzden…

Hemen hemen aynı canim ilaçlar benim sadece coraspirin yok lekelenme olduğu için sadece oksapar kullan dedi doktorum aman su surecte biyerimizi kesmeyelim

Canim resmen benim duygularıma tercüman oldunn. Çok üzüldüm senin yaşadıklarını iki kez yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum insallh ikinci denemede olumlu sonucu alırsın çok bekleme derim bende çünkü rahim şuan hazır bir pürüz çıkmadan kısa zamanda doktorlar ne zmn uygun görürse hemen transfer ol insallh 2022 bizim yılımız olack kızkardeşlerim

ayy iyiki yazdın foliği unutmuştum almayı, bide 3 günde bir kalçadan iğne varr ahh inşallah hayırlısıyla atlatacağız
İnsallh canım benim sağlıkla gelsinlerde bunlar tatlı telaş rabbim kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah

Ya çok garip testte çıkmıştı ama cidden Allah bizlere sabır versin iki embriyo diyorsun ya belki teki tutmadı o yüzden böyle çıktı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…