- 20 Ekim 2021
- 271
- 913
- 18
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.501
Evet cnm oksaparida devlet karşılıyor sen yaotiriyormusn on tanesi yani bir kutu 300 küsur devlette 60 TL'ye fln denk geliyor yazdirincaDevlette karsilamiyor artık hep ücretli alıyorum
Amin ins canim guzel dileklerin için çok tsk ederim yeni üyeyim cok kullanmayı bilmiyorum emojide bulamadim ama sana çok kalp :)Maşallah canım Allah uzun ömürler versin inşallahhayırlısıyla inşallah bu denemende de mutlu sona ulaşırsın
Evet canim Buranin sistemi biraz Farkli MaglesefÇok tuhaf gerçekten yurtdışındaki hastaneler çok ilginç biz burda 2 saat dediklerinde ooo çokmuş diyoruzneyse inşallah hayırlı güzel sonuçlar gelsin de bekleyelim bakalım
Valla ben transferin 3. Gunu dus aldim dr alabilirsin demişti bugun 4. GunumPozitif çıkan arkadaşlar transfer sonrası kaçıncı gün duş aldınız acaba ?
Benimde belim çok kötü ya ikiye bölünecek sanki transferin 4. Gunundeyim acaba normalmiBenim karnım çok ağrıyo kızlar hiç iyi değilim
Usg muayene de korkutuyor karnimizda bakmıyorlar yaİnsallh canım 10 Ocak kalp atışı bakalım daha erken olur insalh sağlıkla gelirler insallh sürekli bakmak istiyorum ultrasonda
Amin inşallah canımİnsallh canım 10 Ocak kalp atışı bakalım daha erken olur insalh sağlıkla gelirler insallh sürekli bakmak istiyorum ultrasonda
Evet canim hergun kendim vuruyorum.sabah iki estroferm (ücretli alıyorum) kan sulandırıcı iğne, progestan fitil..öğlen progestan fitil...akşam iki estroferm, coraspirin , progestan fitil. Bu şekilde ilaçlarım.her pazar da prolutan vuruluyorum.suan 3 kez vuruldumEvet cnm oksaparida devlet karşılıyor sen yaotiriyormusn on tanesi yani bir kutu 300 küsur devlette 60 TL'ye fln denk geliyor yazdirinca
Ya sağolun kızlar daha aramadılar bekliyorum. bende şaşırdım daha yüksek bekliyordum yani bu kadar az beklemiyordum en azından. Bakalım nolacak hayırlısı olsun yaa yapacak bişi yok Allah ne verdiyse razı olmak lazım
Bu tam kaçıncı günYa sağolun kızlar daha aramadılar bekliyorum. bende şaşırdım daha yüksek bekliyordum yani bu kadar az beklemiyordum en azından. Bakalım nolacak hayırlısı olsun yaa yapacak bişi yok Allah ne verdiyse razı olmak lazım
Amin ins canim guzel dileklerin için çok tsk ederim yeni üyeyim cok kullanmayı bilmiyorum emojide bulamadim ama sana çok kalp :)
Canım şimdi okudum geçmiş olsun inşallah. Dondurulmuş embriyon var mıydı?Ya sağolun kızlar daha aramadılar bekliyorum. bende şaşırdım daha yüksek bekliyordum yani bu kadar az beklemiyordum en azından. Bakalım nolacak hayırlısı olsun yaa yapacak bişi yok Allah ne verdiyse razı olmak lazım
10.gün bugün biraz erken dedi test tarihini ama artmaz daha benceBu tam kaçıncı gün
2tane dondurulmuş var bakalım artık hayırlısıCanım şimdi okudum geçmiş olsun inşallah. Dondurulmuş embriyon var mıydı?
Genede Allah ne nasip ederse o olur canım .umudunu kaybetme Allah büyük10.gün bugün biraz erken dedi test tarihini ama artmaz daha bence
2tane dondurulmuş var bakalım artık hayırlısı
İki gün sonra bı daha ver. Çift mi tek mi transfer oldun10.gün bugün biraz erken dedi test tarihini ama artmaz daha bence
2tane dondurulmuş var bakalım artık hayırlısı
Tek sanıyodum da çift transfer olmuşumİki gün sonra bı daha ver. Çift mi tek mi transfer oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?