2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Gunaydin ben yeni üyeyim transferin 4. Gunundeyim cok heyacanliyim sizinle biraz hafifletiyim diye geldim ins herkez hayaline kavusur bu arada bu 2. Denemem 1. Kizim oldu suan 5 yasinda
Maşallah canım Allah uzun ömürler versin inşallah hayırlısıyla inşallah bu denemende de mutlu sona ulaşırsın

ayy hiç sorma sabah 2 akşam 2 içiyorum bide kurtulacağımız günü iple çekiyorum bide sabah akşam progestan var
Benim sabah üç estrofem bir folik asit bir duphaston bir fitil. Akşam bir duphaston bir fitil bir oksapar rutin böyle insallh 3 ay devam edecek gbi

Kızlar benim 5. Gün embriyosu 10. Gün kan verdim 14 çıktı yükselir mi acaba aşırı derecede üzgünüm
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım kötü düşünmeyelim sağlıkla nasip olur inşallah ikinci kan sonucun önemli ona göre olumlu olumsuz konuşulur şimdi bişey söylemek doğru olmaz

Çok tuhaf gerçekten yurtdışındaki hastaneler çok ilginç biz burda 2 saat dediklerinde ooo çokmuş diyoruz neyse inşallah hayırlı güzel sonuçlar gelsin de bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…