- 4 Nisan 2019
- 5.769
- 6.148
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.441
7.gun çıkmıyor canım . 3. Gün embriyosu en erken 8 de çıkıyor.bi de kızlar yapıyor ya burda art med kırmızılı test onda erken çıkıyorCanım 7.günü yaptım hiç bir şey çıkmadı moralim bozuldu. Kanı bekleyeceğim 3.gün embriyosu geç tutunuyodur belki diye beklemeye karar verdim.
İnşallah canımBiraz düşük canım ama geç tutunmuştur belki
Ya bi ümitsizlik var içimde niyeyse sakinleşemiyorumAminnnnn canimmm inşallahtüm kalbim sizlerle . inşallah bugün bol pozitifli kalp atışı bir gün olur .cumaya kese için çağırdılar
Heyecan o kaç çıkacak nasıl olacak . Onun heyecanı. Elhamdülillah idrar pozitif ti bu da güzel bir değer çıksın.bugun deyme keyfineYa bi ümitsizlik var içimde niyeyse sakinleşemiyorum
Hayırlısı artık canım 3 gün kaldı beklemeye devam :)7.gun çıkmıyor canım . 3. Gün embriyosu en erken 8 de çıkıyor.bi de kızlar yapıyor ya burda art med kırmızılı test onda erken çıkıyor
Hayir ya daha 2 hafta kullancaksin dediSen 7 haftalık olmuşsun maşallah.ilaclari kesmiyor mu doktor
Amin canım inşallahHayırlısı artık canım 3 gün kaldı beklemeye devam :)
Demek ki bizde o kadar kullancaz . Olsun sağlıklı olsunlarda. Hergun iğne fitil hap hepsini kullanıyorum bendeHayir ya daha 2 hafta kullancaksin dedi
Kız sanki kendi sonucum cıkcakmıs givi heyecanlandım aynı gün kader ortagım. inşallah güzel cıkar sonucuuunYa bi ümitsizlik var içimde niyeyse sakinleşemiyorum
Sen verdin mi sonuç ne olduKız sanki kendi sonucum cıkcakmıs givi heyecanlandım aynı gün kader ortagım. inşallah güzel cıkar sonucuuun
Bana normalde 1 ocak dediler geçen günde tetste silik cıktı ama 6 gün önce yaptıgım ovitrelle etkisidir diye biraz daha bekleyip vericem kuzum kesin olsun sonra boşuna hevesleniyorumSen verdin mi sonuç ne oldu
Cok sevindim Allah tamamına erdirsin guzel güzel kalp atışını duyun ınsallah.. Allah Saglıkla kucagınaza almayı nasip etsinÇok şükür kızlar yükselmiş 928 çıktı
Ovitrelle den 12 gün say ondan sonra ver canım .doğru testini atmıştın hatırladım.burda hergun biri atınca testler karışıyorBana normalde 1 ocak dediler geçen günde tetste silik cıktı ama 6 gün önce yaptıgım ovitrelle etkisidir diye biraz daha bekleyip vericem kuzum kesin olsun sonra boşuna hevesleniyorum
Gunaydin caniiimGünaydın kızlarrrrr inşallah mutlu mutlu haberlerle gelirsinizKubii38 sanki senin dün kan verme günündü ben mi denk gelmedim mesajlarına naptın ne ettin Canım?
Aminnnn canım Allah razı olsunCok sevindim Allah tamamına erdirsin guzel güzel kalp atışını duyun ınsallah.. Allah Saglıkla kucagınaza almayı nasip etsin
Sistemden göremiyor musun canimGunaydin caniiim
Hi Hi evet ben dun kanimi verdim canim fakat bura tatil oldugu icin beni transfer surecine hazirlayan doktorum degil baska bi doktorda vermek zorunda kaldim ve onuda posta ile 1 satlik uzaktadaki transferimi yapan doktoruma gonderdik oyle istedi. Bakalim bi kac gune haber gelicek❤
Son adet tarihiGebelik hesaplama nasıl oluyor peki kızlar
transfer tarihimiz mi
son adet tarihimiz mi ?
Yok canim burda ariyorlar bugun yarin Hber gelirSistemden göremiyor musun canim
Valla ben şu korkuyu atsbilsem heyecanlı gececekte korkudan diken ustundeyim sürekli korku su bikac hafts gecse de artık bitse şu korku rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallahİnşallah canım.her kontrol müthiş heyecanla geçiyor.saglikla geçsin inşallah gebeligimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?