- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.381
Kızlar günaydııııınn test günüm geldi ve de birazdan gidiyorum
Haydi güzel haberlerle canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatimda estrofem kadar hicbiseyden tiksinmedimCanım ben de gittiğimde 6+4tum dr ılaclara aynen devam 2 hafta sonra gel dedi yani henüz hiçbir ilac kesilmedi devam ediyorum
Ama hesaplama öyle bakSon adet tarihi her zaman çok saçma gelmiştir bana.son adet tarihime göre 3 hafta 5 günlük benim bebem ama o kadar yokki daha teyzeleri 13 günlük bebem
Amin insallh canım benimHayırlısı Allah'tan inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün
Bu bilmem kacinci kutu artık midem pertHayatimda estrofem kadar hicbiseyden tiksinmedim
ayy hiç sorma sabah 2 akşam 2 içiyorum bide kurtulacağımız günü iple çekiyorum bide sabah akşam progestan varBu bilmem kacinci kutu artık midem pert
En büyük temennimiz onların tutunması zaten canım inşallah sağlıklı olsunlar yeterAma hesaplama öyle bak
tüp beebk hesaplamadan gir transfer tatihine göre hesapla doğumun 9.aya yazıyor
diğer türlü adetinden hesapla doğum tarihin yine 9.ay
tüp bebek de biraz hızlanmış bazı aşamalar labçortamında geliştiğinden o süreçi zıplaayrak geçmiş oluyoruz inşallah bebeklerimiz tutunur.
Bende 3.kutuya başladım dün gerçekten kendi küçük etkisi büyük hapBu bilmem kacinci kutu artık midem pert
Normal gebelikler son adet tarihinde hesaplıyor ama tüp bebekte transfer tarihimizden 14 gün önce yani 2 hafta önce diye biliyorum çünkü ben mesela 18 kasım son adet ama 16 Aralık transfer oldum ama sizin transfer tarihi son adetin 14. Günlerine geliyorsa son adetle sizinki uyumlu çıkabilir ama benimkinin alakası yokGebelik hesaplama nasıl oluyor peki kızlar
transfer tarihimiz mi
son adet tarihimiz mi ?
Mrb kizlar bu 2. Tup bebek denemem 1de kizim oldu suan 5 yasinda transferin 4. Gunundeyim inanılmaz bel agrim var ve göğüslerim cok aciyor ve şişti normalmi sizce 3. Embriyosu 2 adet transfer edildi ocak 6 test tarihim gunler gecmiyorCanım bol bol su iç zaten iciyorsundur da acaba doktora mi sorsanki
Benim ilk denemede yine ayni son adet tarihini baz aldi drrum normal gebeden hic bir farkın yok dedi kızımda 5 yasinda suandaNormal gebelikler son adet tarihinde hesaplıyor ama tüp bebekte transfer tarihimizden 14 gün önce yani 2 hafta önce diye biliyorum çünkü ben mesela 18 kasım son adet ama 16 Aralık transfer oldum ama sizin transfer tarihi son adetin 14. Günlerine geliyorsa son adetle sizinki uyumlu çıkabilir ama benimkinin alakası yok
Gunaydin ben yeni üyeyim transferin 4. Gunundeyim cok heyacanliyim sizinle biraz hafifletiyim diye geldim ins herkez hayaline kavusur bu arada bu 2. Denemem 1. Kizim oldu suan 5 yasindaGünaydın kızlarrrrr inşallah mutlu mutlu haberlerle gelirsiniz Kubii38 sanki senin dün kan verme günündü ben mi denk gelmedim mesajlarına naptın ne ettin Canım?
Günaydın canimmm var mı belirtilerin size de az kaldıGünaydınnnnnnn kissslarrr
Doğrudur ama ben Ağustos eylül aylarında bir boş gebelik geçirdim orda da transferin iki hafta öncesine bakıldı benim gittiğim merkezde transfer tarihleri diğer adete kadar uzayabiliyor sizinkinde adetin 14.-17. Günlerine denk geliyorsa normal tarihle uyumludur.Ben son adete göre şu an 6. Haftadayım ve kalp atışı duymam lazım ama daha dün test günüydü.Doktorumuz ne derse o herkes farklı hesaplıyor olabilir bir şey diyemiyorum çok net bilgim yok bildiğimi yazmak istedim sadece.Benim ilk denemede yine ayni son adet tarihini baz aldi drrum normal gebeden hic bir farkın yok dedi kızımda 5 yasinda suanda
Belirti hissetmiyorum kiGünaydın canimmm var mı belirtilerin size de az kaldı
Transfere gore değişmiştir o zaman 8 aralik adetimin baslangici 25 aralik transfer gunum bu 2. Denemem 6 ocak test gunum bakalim bu sefer nasil hesaplayacakDoğrudur ama ben Ağustos eylül aylarında bir boş gebelik geçirdim orda da transferin iki hafta öncesine bakıldı benim gittiğim merkezde transfer tarihleri diğer adete kadar uzayabiliyor sizinkinde adetin 14.-17. Günlerine denk geliyorsa normal tarihle uyumludur.Ben son adete göre şu an 6. Haftadayım ve kalp atışı duymam lazım ama daha dün test günüydü.Doktorumuz ne derse o herkes farklı hesaplıyor olabilir bir şey diyemiyorum çok net bilgim yok bildiğimi yazmak istedim sadece.
Sizinki yine 17. Güne denk geliyor dedim ya 14-17. Günler adetle denk düşüyor.Hayırlı haberler alın inşallah iyi günlerTransfere gore değişmiştir o zaman 8 aralik adetimin baslangici 25 aralik transfer gunum bu 2. Denemem 6 ocak test gunum bakalim bu sefer nasil hesaplayacak