• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Son adet tarihi her zaman çok saçma gelmiştir bana.son adet tarihime göre 3 hafta 5 günlük benim bebem ama o kadar yokki daha teyzeleri 13 günlük bebem
Ama hesaplama öyle bak
tüp beebk hesaplamadan gir transfer tatihine göre hesapla doğumun 9.aya yazıyor
diğer türlü adetinden hesapla doğum tarihin yine 9.ay
tüp bebek de biraz hızlanmış bazı aşamalar labçortamında geliştiğinden o süreçi zıplaayrak geçmiş oluyoruz inşallah bebeklerimiz tutunur.

Eklentiler

• IMG20211228093504.jpg
    IMG20211228093504.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 37
Ama hesaplama öyle bak
tüp beebk hesaplamadan gir transfer tatihine göre hesapla doğumun 9.aya yazıyor
diğer türlü adetinden hesapla doğum tarihin yine 9.ay
tüp bebek de biraz hızlanmış bazı aşamalar labçortamında geliştiğinden o süreçi zıplaayrak geçmiş oluyoruz inşallah bebeklerimiz tutunur.
En büyük temennimiz onların tutunması zaten canım inşallah sağlıklı olsunlar yeter
Bu bilmem kacinci kutu artık midem pert 🥺
Bende 3.kutuya başladım dün gerçekten kendi küçük etkisi büyük hap

Gebelik hesaplama nasıl oluyor peki kızlar
transfer tarihimiz mi
son adet tarihimiz mi ?
Normal gebelikler son adet tarihinde hesaplıyor ama tüp bebekte transfer tarihimizden 14 gün önce yani 2 hafta önce diye biliyorum çünkü ben mesela 18 kasım son adet ama 16 Aralık transfer oldum ama sizin transfer tarihi son adetin 14. Günlerine geliyorsa son adetle sizinki uyumlu çıkabilir ama benimkinin alakası yok

Canım bol bol su iç zaten iciyorsundur da acaba doktora mi sorsanki
Mrb kizlar bu 2. Tup bebek denemem 1de kizim oldu suan 5 yasinda transferin 4. Gunundeyim inanılmaz bel agrim var ve göğüslerim cok aciyor ve şişti normalmi sizce 3. Embriyosu 2 adet transfer edildi ocak 6 test tarihim gunler gecmiyor

Normal gebelikler son adet tarihinde hesaplıyor ama tüp bebekte transfer tarihimizden 14 gün önce yani 2 hafta önce diye biliyorum çünkü ben mesela 18 kasım son adet ama 16 Aralık transfer oldum ama sizin transfer tarihi son adetin 14. Günlerine geliyorsa son adetle sizinki uyumlu çıkabilir ama benimkinin alakası yok
Benim ilk denemede yine ayni son adet tarihini baz aldi drrum normal gebeden hic bir farkın yok dedi kızımda 5 yasinda suanda

Günaydın kızlarrrrr inşallah mutlu mutlu haberlerle gelirsiniz 🥰🥳🥳🥳 Kubii38 Kubii38 sanki senin dün kan verme günündü ben mi denk gelmedim mesajlarına naptın ne ettin Canım?
Gunaydin ben yeni üyeyim transferin 4. Gunundeyim cok heyacanliyim sizinle biraz hafifletiyim diye geldim ins herkez hayaline kavusur bu arada bu 2. Denemem 1. Kizim oldu suan 5 yasinda

Benim ilk denemede yine ayni son adet tarihini baz aldi drrum normal gebeden hic bir farkın yok dedi kızımda 5 yasinda suanda
Doğrudur ama ben Ağustos eylül aylarında bir boş gebelik geçirdim orda da transferin iki hafta öncesine bakıldı benim gittiğim merkezde transfer tarihleri diğer adete kadar uzayabiliyor sizinkinde adetin 14.-17. Günlerine denk geliyorsa normal tarihle uyumludur.Ben son adete göre şu an 6. Haftadayım ve kalp atışı duymam lazım ama daha dün test günüydü.Doktorumuz ne derse o herkes farklı hesaplıyor olabilir bir şey diyemiyorum çok net bilgim yok bildiğimi yazmak istedim sadece.

Doğrudur ama ben Ağustos eylül aylarında bir boş gebelik geçirdim orda da transferin iki hafta öncesine bakıldı benim gittiğim merkezde transfer tarihleri diğer adete kadar uzayabiliyor sizinkinde adetin 14.-17. Günlerine denk geliyorsa normal tarihle uyumludur.Ben son adete göre şu an 6. Haftadayım ve kalp atışı duymam lazım ama daha dün test günüydü.Doktorumuz ne derse o herkes farklı hesaplıyor olabilir bir şey diyemiyorum çok net bilgim yok bildiğimi yazmak istedim sadece.
Transfere gore değişmiştir o zaman 8 aralik adetimin baslangici 25 aralik transfer gunum bu 2. Denemem 6 ocak test gunum bakalim bu sefer nasil hesaplayacak

Back