• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba kızlar bugün transferin 11. Günü betam 891 çıktı şükür ki inşallah sağlıkla da ilerler.Allahım güzel haber bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Bu ay negatif sonuç alan arkadaşlarım da inşallah en tez zamanda hatta tedavisiz güzel pozitif haberler alırlar 🤲🏻 Yaş 27 2. Deneme 5. Gün çift emb transferi transfer tarihi 16 Aralık beni de listeye ekleyebilir misiniz 😊 Iron Butterfly Iron Butterfly
Hayırlı olsun canım çok sevindim ikiz gibi 🌸🧿❣️

Oo valla ikiz mi acaba maşallah çok gğzelmiş değerin, benım de 313 çıkmıştı 10.gün
Ben de ikiz mi acaba dedim 😊 sizin değeriniz de çok güzel teşekkür ederim.Aslında 5. Gün embriyosu ama 6. Güne kadar beklendi o zaman 5e ulaşabildi biri orta kalite biri iyi kaliteydi.Ben birinin tutacağını düşünmüştüm hep.Yine de kalp atışına kadar diken üstündeyim öteki transferimde kalp atışında problem yaşamıştık inşallah bu sefer sıkıntı olmaz 🤲🏻
Yaaaa hadi bakalım hayırlısı olur inşallah kimyasal değil de sana sımsıkı tutunur

Yaaaaaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım daim etsin tontiş olsun inşallah 🌹🌹🌹
Çok teşekkürler Allahım inşallah size ve pozitif haberi bekleyen diğer kişilere de en tez zamanda nasip etsin.

Ben de ikiz mi acaba dedim 😊 sizin değeriniz de çok güzel teşekkür ederim.Aslında 5. Gün embriyosu ama 6. Güne kadar beklendi o zaman 5e ulaşabildi biri orta kalite biri iyi kaliteydi.Ben birinin tutacağını düşünmüştüm hep.Yine de kalp atışına kadar diken üstündeyim öteki transferimde kalp atışında problem yaşamıştık inşallah bu sefer sıkıntı olmaz 🤲🏻

Çok teşekkürler Allahım inşallah size ve pozitif haberi bekleyen diğer kişilere de en tez zamanda nasip etsin.
Benim umudum çok yok ama nasip Allah'tan bakalım

Benim de beta hcg artışım az oluyor bugün 21. günüm 1077 çıktı ama 2ye katlamıyor. O yüzden endişeleniyorum. Keseye bugün bakılacaktı. Değer düşük olunca görünmez diye cumaya bakalım denildi. Bekliyoruz :işsiz:
Ya tam tutunmana kadar az artıyo sonra fırlıyo bekle biraz daha. Dış gebelik olsa illa belli eder bi farklılık olur iyi düşünelim 🌸

Günaydın kızlar, bugün transferden sonra 6.günüm ben de çok silik bir çizgi gördüm 😊 Bir yandan da korkuyorum ya kimyasal ise diye inşallah hayrılısını verir Rabbim 😍 Allah herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin🤲🏻
Ay hadi gözün aydın canım benim şimdi bekle silik gördüysen yeni yeni toplanıyor hemen kan verme test gününde git kan ver inşallah istediğin sonucu alırsın.

Merhaba kızlar bugün transferin 11. Günü betam 891 çıktı şükür ki inşallah sağlıkla da ilerler.Allahım güzel haber bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Bu ay negatif sonuç alan arkadaşlarım da inşallah en tez zamanda hatta tedavisiz güzel pozitif haberler alırlar 🤲🏻 Yaş 27 2. Deneme 5. Gün çift emb transferi transfer tarihi 16 Aralık beni de listeye ekleyebilir misiniz 😊 Iron Butterfly Iron Butterfly
Maşallah ya ikiz olabilir mi😍

Testi yükle bakalım canısı
A7DB8155-29BC-464F-A4CC-6D618A6B2EF0.jpeg

Back