2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Bir defa takip versen yetiyor zaten canım bugün verdiğimiz kanla beraber son diye düşünüyorum insAllah güzel gelir verdim geldim erkenden yarına sarkabilir benim sonucum
Bugün gidemedim bende yarın sabahtan vercem artık.insallah iyi bı artış görürüz

Merhaba canım geçmiş olsun. Dış gebelik teşhisi konmadan bhcg değerlerinde artış oluyor muydu?
Bebeğim sen takılma bu konulara benim böyle bi geçmişim var çünkü. Yani dış gebelik kendini genelde belli eder kanama olur beta az artar ağrı yapar falan. Olmaması gereken yerde kese görünür.

İyi bari valla ağrı ne uyuttu ne yatırdı. Bide öyle bir mide bulantısı var ki ağrı girdikçe oda şiddetlendi. Zor bir geceydi. A vitamini O kadar çok yok canım sıkıntı yapmaz rahat ol. Zaten bizim depolar çoktan yarıya inmiştir sömürüyorlardir bizi eminim

Ay için rahatladı cnm benimde mide yanması var bulantı var yumurta ve sütten oluyo sanırım sürekli yediğimiz için bide iştahsızlık var bende çok erken uyanıyorum bende uyu uyan sersem gbi ay ilk ayları atlatalim gerisi kolay olur insallh

Merhaba kızlar bugün transferin 11. Günü betam 891 çıktı şükür ki inşallah sağlıkla da ilerler.Allahım güzel haber bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Bu ay negatif sonuç alan arkadaşlarım da inşallah en tez zamanda hatta tedavisiz güzel pozitif haberler alırlar Yaş 27 2. Deneme 5. Gün çift emb transferi transfer tarihi 16 Aralık beni de listeye ekleyebilir misiniz Iron Butterfly

Bebeğim sen takılma bu konulara benim böyle bi geçmişim var çünkü. Yani dış gebelik kendini genelde belli eder kanama olur beta az artar ağrı yapar falan. Olmaması gereken yerde kese görünür.
Benim de beta hcg artışım az oluyor bugün 21. günüm 1077 çıktı ama 2ye katlamıyor. O yüzden endişeleniyorum. Keseye bugün bakılacaktı. Değer düşük olunca görünmez diye cumaya bakalım denildi. Bekliyoruz

Teselkur ederim kizlar ben ilk deneyimim dusugum yada tutmama gibi birsey olmadi yani ama ben onlem almak iatiyorum yarin gidicem hastaneye bi sorayim
Oo valla ikiz mi acaba maşallah çok gğzelmiş değerin, benım de 313 çıkmıştı 10.gün

Yaaaa hadi bakalım hayırlısı olur inşallah kimyasal değil de sana sımsıkı tutunur
Yaaaaaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım daim etsin tontiş olsun inşallah

Yaaaa hadi bakalım hayırlısı olur inşallah kimyasal değil de sana sımsıkı tutunur

Yaaaaaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım daim etsin tontiş olsun inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim herkes pozitif sonuçlar alsın,negatiflerin de en kısa zamanda pozitifleri olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…