- 4 Nisan 2019
- 5.686
- 6.115
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.041
Bugün gidemedim bende yarın sabahtan vercem artık.insallah iyi bı artış görürüzBir defa takip versen yetiyor zaten canım bugün verdiğimiz kanla beraber son diye düşünüyorum insAllah güzel gelir verdim geldim erkenden yarına sarkabilir benim sonucum
Sen niye bu kadar çok verdin3 kere verdim ben 10. Gün 11.gun 13 . Gün canım
Bebeğim sen takılma bu konulara benim böyle bi geçmişim var çünkü. Yani dış gebelik kendini genelde belli eder kanama olur beta az artar ağrı yapar falan. Olmaması gereken yerde kese görünür.Merhaba canım geçmiş olsun. Dış gebelik teşhisi konmadan bhcg değerlerinde artış oluyor muydu?
İyi bari valla ağrı ne uyuttu ne yatırdı. Bide öyle bir mide bulantısı var ki ağrı girdikçe oda şiddetlendi. Zor bir geceydi. A vitamini O kadar çok yok canım sıkıntı yapmaz rahat ol. Zaten bizim depolar çoktan yarıya inmiştirEvet cnm normalmiş ama olabiliyormuş bol bol dinlencez ben dün ciğer yedim gözümün önünden gitmiyordu biyerimi kasimamak için zor tuttum az yemeye çalıştım çok fazla a vitamini varmıs fazlasi zarar dediler o yüzden korkmadımda değilçünkü sebzelerde de avitamini varmış sütte yogurttada hepsi birleşince fazla gelebikiyormus
İnsAllah canım yarın çıkacakmış sonuç heyacanli bekleyişlerBugün gidemedim bende yarın sabahtan vercem artık.insallah iyi bı artış görürüz
Bu daha heyecanlı değil miİnsAllah canım yarın çıkacakmış sonuç heyacanli bekleyişler
Doktor istedi canım 3 kere verdimSen niye bu kadar çok verdin
Ben bugün gidemedim.yarin Sabah gideceğim kan vermeye sorun olmaz inşallahDoktor istedi canım 3 kere verdim
Ay için rahatladı cnmİyi bari valla ağrı ne uyuttu ne yatırdı. Bide öyle bir mide bulantısı var ki ağrı girdikçe oda şiddetlendi. Zor bir geceydi. A vitamini O kadar çok yok canım sıkıntı yapmaz rahat ol. Zaten bizim depolar çoktan yarıya inmiştirsömürüyorlardir bizi eminim
İkiyr katlanmistir kız hatta uceBugün gidemedim bende yarın sabahtan vercem artık.insallah iyi bı artış görürüz
Olmaz cnm bugün rutinine devam at bebise iyi bakBen bugün gidemedim.yarin Sabah gideceğim kan vermeye sorun olmaz inşallah
Hadi gözün aydın canım yeni yılla birlikte gelsin minnoşunOcakta transfer olacaklara katıldımmmm 3 ocak transfer tarihim
Günaydın kızçelerrr
Herkese Hayırlı haberler alacağımız bir hafta diliyorum
Hayırlısı olsun canım Rabbim hamişliğini de nasip etsinOcakta transfer olacaklara katıldımmmm 3 ocak transfer tarihim
Benim de beta hcg artışım az oluyor bugün 21. günüm 1077 çıktı ama 2ye katlamıyor. O yüzden endişeleniyorum. Keseye bugün bakılacaktı. Değer düşük olunca görünmez diye cumaya bakalım denildi. BekliyoruzBebeğim sen takılma bu konulara benim böyle bi geçmişim var çünkü. Yani dış gebelik kendini genelde belli eder kanama olur beta az artar ağrı yapar falan. Olmaması gereken yerde kese görünür.
Teselkur ederim kizlar ben ilk deneyimim dusugum yada tutmama gibi birsey olmadi yani ama ben onlem almak iatiyorum yarin gidicem hastaneye bi sorayim
Oo valla ikiz mi acaba maşallah çok gğzelmiş değerin, benım de 313 çıkmıştı 10.günMerhaba kızlar bugün transferin 11. Günü betam 891 çıktı şükür ki inşallah sağlıkla da ilerler.Allahım güzel haber bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Bu ay negatif sonuç alan arkadaşlarım da inşallah en tez zamanda hatta tedavisiz güzel pozitif haberler alırlarYaş 27 2. Deneme 5. Gün çift emb transferi transfer tarihi 16 Aralık beni de listeye ekleyebilir misiniz Iron Butterfly
Yaaaa hadi bakalım hayırlısı olur inşallah kimyasal değil de sana sımsıkı tutunurGünaydın kızlar, bugün transferden sonra 6.günüm ben de çok silik bir çizgi gördümBir yandan da korkuyorum ya kimyasal ise diye inşallah hayrılısını verir Rabbim Allah herkese çift çizgi görmeyi nasip etsin
Yaaaaaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım daim etsin tontiş olsun inşallahMerhaba kızlar bugün transferin 11. Günü betam 891 çıktı şükür ki inşallah sağlıkla da ilerler.Allahım güzel haber bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Bu ay negatif sonuç alan arkadaşlarım da inşallah en tez zamanda hatta tedavisiz güzel pozitif haberler alırlarYaş 27 2. Deneme 5. Gün çift emb transferi transfer tarihi 16 Aralık beni de listeye ekleyebilir misiniz Iron Butterfly
İnşallah çok teşekkür ederimYaaaa hadi bakalım hayırlısı olur inşallah kimyasal değil de sana sımsıkı tutunur
Yaaaaaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım daim etsin tontiş olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?