• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Allah razı olsun . 7. Gün idrarda gördüm 8. Gün 150
11.gun 500 çıktı . Ama doktor üçüncü kanı da ver dedi bakalım.trasnfer olduğum gün ü 0 olarak sayıp başladım.o.gun sayılmıyor diye
Büyük ihtimal bı sure kan vereceksiniz devlet hastanesi öyle yaptırıyor siz ozelmi.bilemem de 5000lere gelene kadar genellikle tekrarlattiriyolar şuan benimde 7inci gün idrar yapsam mi acaba idrarda daha mı erken çıkıyor

Sağolun kızlar. Günümde yine test yaptırıcam zaten, ilaçları da kullanmaya devam ediyorum ama büyük ihtimalle değişiklik olmayacaktır. Şansım dönerse yazarım size yine mutlaka 💜
Çok erken daha kuşum modunu düşürme hemen hep görüyoruz okuyoruz 9. Günde bile çıkmayan var ❤️

Evet benim de dondurulmuş ama 2.ci gün 😐 o beni çok tedirgin yapıyor hiç bir belirtim yok henüz olanlarda ilaçlardan
2. 3. Yada 5. Gün hiç farketmez sen kafanı bu duruma çok taktın farkindayim ama doktoruna güven gebelik vadetmeyen embriyoyu transfer etmezdi doktorun. Benim ilk iki transferimde ikiside 5. Gün ve doktorun dediğine göre çok iyi kalitedeydi ama tutmadı. Rakamlara takılma gönlünü ferah tut kuzucum 💜

Kızlar ben kan testi verdim. Benle benzer koşullarda olan bir arkadaşın hamileliği belli oldu da. O verince ben de vereyim dedim. Benim kan değerim çok düşük yükseleceğini düşnmüyorum, bugün 6. Günüm. Bir değişiklik olursa yazarım yine ama şimdilik çok keyfim yok kafamı dinlemeye çalışıyorum. Hepinize bol şanslar, umarım sizler boş dönmeyin 🌸
Kuzucum keşke hiç vermeseydin her vücut, ilacın etkisi herkeste farklı belki arkadaşının vücudu daha erken belli etti ki 6. Günde kanda iyi çıkmış aslında normal olan çıkmaması sende biliyorsun 💜 canını sıkma günlerini kendine zehir etme lütfen 🙏🏻

Rahim kalınlığına kontrole gidince eğer sıkıntı yoksa kaç gün sonraya transfer günü veriliyor bu süreçte beraberdik ama beynim durdu hatırlamıyorum 🥺
Kuzucum bana rahim kalınlığı için 30 aralığa gün verdi 5 gün sonrasında transfer genelde besbgun sonrasına gün veriyorlar

Kızlar cvp yazan herkese teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Değerim 110dan 117 ye çıkmıştı. Doktorum devam etmez bu, ilaçları bırak dedi… geride 4 tane donmuş embriyom var yapacak bişey yok nasibimizde yokmuş😔
Canım çok üzüldüm ama belli olmazki bence iki gün sonra tekrar kan vermelisin 💜

Yarın 13:30 da transferim var bekleyenle arasına katılacak olmakta guzel
Allah kolaylık versin inşallah
2. 3. Yada 5. Gün hiç farketmez sen kafanı bu duruma çok taktın farkindayim ama doktoruna güven gebelik vadetmeyen embriyoyu transfer etmezdi doktorun. Benim ilk iki transferimde ikiside 5. Gün ve doktorun dediğine göre çok iyi kalitedeydi ama tutmadı. Rakamlara takılma gönlünü ferah tut kuzucum 💜
Allah razı olsun gülüm
kızlar sizin de karnınızda ya da bağırsaklarınızda gurultular oluyor mu? bi ben değilimdir umarım :)
Benim 😅😅😅

Kızlar benim e2 değerim yüksek çıktığı için transfer ertelenmişti düşürmek için ne yapmalıyım doktorum pek bel bağlama dedi böyle şeylere ilaçla düşürülünce de embriyonun tutunma ihtimali düşüyormuş öyle dedi doktor aynı durumu yaşayan var mı aranızda

Back