- 8 Nisan 2021
- 57
- 61
- 18
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.021
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 Kasım @Demiripek 34 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.ci gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Nil Gunes 35 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık Mvsy 29 3.cü deneme 5.ci gün 8 Aralık @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık S Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2.ci gün 24 Aralık @FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 Aralık
@lightbrown 30 1.ci deneme @efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.cü deneme 5.ci gün 25 kasım @sibellldr @Ceyda2911 36 4.cü deneme 2 Aralık @Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @miracle070210 5.ci gün 2 Aralık @Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık
@Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık @lezard 38 1.ci deneme M mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 Kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @sudem_88 33 4.cü deneme 20 Aralık @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık Z Zecmel 31 1.ci deneme 3.cü gün 18 Aralık Katre_g 31 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 4 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık
@Hayyee 1.ci deneme @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık opu oldu @aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık @Dfn1903 31 2.ci deneme 3.cü gün 19 Aralık @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün @bebiii 30 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci gün 20 Aralık @Hayattt1 24 2.ci deneme 1.ci gün 18 Aralık
@mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık B Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün @agustos72 33 3.cü deneme 6.ci deneme 3 Aralık M menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme @nacwes 33 3.cü deneme 4.cü gün 30 Aralık Y ysmn1096 32 3.cü deneme 5.ci gün 27 Aralık @SmyrABlt 29 1.ci denem 3.cü gün 20 Aralık
1 1nbahar 26 1.ci deneme 18 Aralık @Missalice 28 3.cü deneme 5.cü gün 16 Aralık Gibigibigibi 31 2. 23 Aralık
Ne gibi canım?Ayy inşallah kuzum ebpeki sana bişi dediler mi
Günaydın canım bu kasık ağrısının dış gebelikle ne alakası var bilmediğim için merak ediyorum kasık ağrısında belirti görüp sevinen de var ama sen böyle yazınca kafama takıldıGünaydın kızlaaarrŞuanki belirtiler sürekli açım uykum geliyo, biraz göğüs hassasiyeti var, totomu artık hissetmiyorum acıdan ve de sol kasıkta ağrı var ki bu da beni korkutuyor dış gebelik olmasından korkuyorum
Vücudumuz dışında tüm koşullarımız aynıydı canım o arkadaşla. Burda hep görüyoruz 6. Günde çıkanlar çoğunluk. Yine ilaçlarımı falan kullanıyorum tabi bırakmış değilim 10. Günüme kadar devam edicem, kendime de aynı şekilde dikkat etmeye çalışıyorum ama pek ihtimal vermiyorum ne bilim. Hee hiç mi ihtimal yok var tabi ama bakalım işte.Ben genelde de şanssız biriyimdir böyle şansla ilgili şeylerim yolunda gitmez geneldeKuzucum keşke hiç vermeseydin her vücut, ilacın etkisi herkeste farklı belki arkadaşının vücudu daha erken belli etti ki 6. Günde kanda iyi çıkmış aslında normal olan çıkmaması sende biliyorsuncanını sıkma günlerini kendine zehir etme lütfen
Ben daha önce dış gebelik geçirdim yani aslında daha fazla ağrı oluyodu ama yine de tedirginim. O da sol taraftaydıGünaydın canım bu kasık ağrısının dış gebelikle ne alakası var bilmediğim için merak ediyorum kasık ağrısında belirti görüp sevinen de var ama sen böyle yazınca kafama takıldı
Bende çok şanssızım hiç bilemeyiz ne olur bebeğim inşallah iyi olacak iyi düşünelimVücudumuz dışında tüm koşullarımız aynıydı canım o arkadaşla. Burda hep görüyoruz 6. Günde çıkanlar çoğunluk. Yine ilaçlarımı falan kullanıyorum tabi bırakmış değilim 10. Günüme kadar devam edicem, kendime de aynı şekilde dikkat etmeye çalışıyorum ama pek ihtimal vermiyorum ne bilim. Hee hiç mi ihtimal yok var tabi ama bakalım işte.Ben genelde de şanssız biriyimdir böyle şansla ilgili şeylerim yolunda gitmez geneldebakalım belki bu sefer talih yüzüme güler
Çokta kafiyeli yazmışımBende çok şanssızım hiç bilemeyiz ne olur bebeğim inşallah iyi olacak iyi düşünelim
Bakalım kuzum. Bu arada kendim için biraz modum düşük tabi, çok takip etmiyorum topici özellikle ama seninki belli olmaya başladı herhalde. Çok sevindim senin adınaBende çok şanssızım hiç bilemeyiz ne olur bebeğim inşallah iyi olacak iyi düşünelim
Hiiiçç üzülme benim pozitif çıkıyo gibi ama sevinmiyorum ki bende. Buraya kadar doktor olmadan ben kendimde yapıyodumBakalım kuzum. Bu arada kendim için biraz modum düşük tabi, çok takip etmiyorum topici özellikle ama seninki belli olmaya başladı herhalde. Çok sevindim senin adınaherkese bol şans diliyorum, takip etmediğim için göremediklerim olursa şimdiden özür diliyorum ve çok tebrik ediyorum
Merhaba canım geçmiş olsun. Dış gebelik teşhisi konmadan bhcg değerlerinde artış oluyor muydu?Ben daha önce dış gebelik geçirdim yani aslında daha fazla ağrı oluyodu ama yine de tedirginim. O da sol taraftaydı
Aynen öyle valla sancılarım şiddetlendi seyreldi ama şiddeti arttı sende de var mıAy ben sekiz ay idare ederim kalsın riske giremeyizki biz artık idare etcez bende fırçalıyorum sağ tarafla yemeye çalışıyorum o şekilde suandevam
Haklılar vallaAslında yok ama çok zor bı gebelik elde ettiğimiz için çok tedirgin.ruyasinda bile bana bişey olduğunu söylüyor. O yüzden hiç kalkmami istemiyor
Bir defa takip versen yetiyor zaten canım bugün verdiğimiz kanla beraber son diye düşünüyorum insAllah güzel gelir verdim geldim erkenden yarına sarkabilir benim sonucumKızlar kanı hep iki günde mi verdiniz.4 günde versem bişey olur mu?
Gözünüz aydın sağlıkla büyür inşallahGunaydinlaaarrrAllahim isteyen herkese nasib etsin, bugun cok sukur bebeyimin kalp atisini duydum Allahim hepimize hayirli saglikli evlat nasib etsin insallah Dua eden herkese tesekkur ediyorum Iyiki varsiniz kizlar
3 kere verdim ben 10. Gün 11.gun 13 . Gün canımKızlar kanı hep iki günde mi verdiniz.4 günde versem bişey olur mu?
Evet cnm normalmiş ama olabiliyormuş bol bol dinlencez ben dün ciğer yedim gözümün önünden gitmiyordu biyerimi kasimamak için zor tuttum az yemeye çalıştım çok fazla a vitamini varmıs fazlasi zarar dediler o yüzden korkmadımda değilAynen öyle valla sancılarım şiddetlendi seyreldi ama şiddeti arttı sende de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?