2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hayırlı olsun canım çok sevindim ikiz gibi

Oo valla ikiz mi acaba maşallah çok gğzelmiş değerin, benım de 313 çıkmıştı 10.gün
Ben de ikiz mi acaba dedim sizin değeriniz de çok güzel teşekkür ederim.Aslında 5. Gün embriyosu ama 6. Güne kadar beklendi o zaman 5e ulaşabildi biri orta kalite biri iyi kaliteydi.Ben birinin tutacağını düşünmüştüm hep.Yine de kalp atışına kadar diken üstündeyim öteki transferimde kalp atışında problem yaşamıştık inşallah bu sefer sıkıntı olmaz
Yaaaa hadi bakalım hayırlısı olur inşallah kimyasal değil de sana sımsıkı tutunur

Yaaaaaaaa hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım daim etsin tontiş olsun inşallah
Çok teşekkürler Allahım inşallah size ve pozitif haberi bekleyen diğer kişilere de en tez zamanda nasip etsin.

Benim umudum çok yok ama nasip Allah'tan bakalım

Ya tam tutunmana kadar az artıyo sonra fırlıyo bekle biraz daha. Dış gebelik olsa illa belli eder bi farklılık olur iyi düşünelim

Ay hadi gözün aydın canım benim şimdi bekle silik gördüysen yeni yeni toplanıyor hemen kan verme test gününde git kan ver inşallah istediğin sonucu alırsın.

Maşallah ya ikiz olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…