• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim 🤗🤗

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏻💖

İsimyaşdenemeembriyotransfersonuç💖

@Ilaymilya307.ci deneme5.ci gün26 Kasım🤰🏻❤️🧿
@Demiripek343.cü deneme5.ci gün7 Aralık🤰🏻❤️🧿
@istanbul88311.ci deneme6.ci gün
@akyaa343.cü deneme9 aralık☘️
@Nil Gunes351.ci deneme5.ci gün20 Aralık
Mvsy Mvsy 293.cü deneme5.ci gün8 Aralık🤰🏻❤️🧿
@hasretim0601332.ci deneme5.ci gün20 Aralık
S Saturnyildizi 323.cü deneme2.ci gün24 Aralık
@FlyingHummingbird312.ci deneme5.ci gün25 Aralık
@Mucizelereinanin55293.cü deneme13 Aralık
@lightbrown301.ci deneme
@efsunn210102251.ci deneme3.cü gün20 Aralık
Aylis16 Aylis16 231.ci deneme5.ci gün
@Zeynepkur383.cü deneme5.ci gün3 Aralık☘️
@Gulen yuzum374.cü deneme5.ci gün25 kasım🤰🏻❤️🧿
@sibellldr☘️
@Ceyda2911364.cü deneme2 Aralık🤰🏻❤️🧿
@Brccck343.cü deneme5.ci gün
@miracle0702105.ci gün2 Aralık🤰🏻❤️🧿
@Hemselif322.ci deneme3.cü gün27 Aralık
@Minikbirmucizemeselesi1.ci deneme3.cü gün12 Aralık🤰🏻❤️🧿
@lezard381.ci deneme
M mucizelervar 272.ci deneme5.ci gün29 Kasım🤰🏻❤️🧿
@persona06251.ci deneme5.ci gün2 Aralık🤰🏻❤️🧿
@sudem_88334.cü deneme20 Aralık
@Selinilya311.ci deneme6.ci gün6 Aralık🤰🏻❤️🧿
Z Zecmel 311.ci deneme3.cü gün18 Aralık🤰🏻❤️🧿
Katre_g Katre_g 311.ci deneme5.ci gün20 Aralık
@Baharekinci353.cü deneme5.ci gün4 Aralık☘️
@bsraerdl2.ci deneme5.ci gün25 Aralık
@Hayyee1.ci deneme
@CevikKiz311.ci deneme5.ci gün6 Aralık☘️
@Hayyal5.ci deneme20 Aralıkopu oldu
@aylinnaylinn323.cü deneme5.ci gün16 Aralık🤰🏻❤️🧿
@Dfn1903312.ci deneme3.cü gün19 Aralık
@bir mucizee312.ci deneme3.cü gün
@bebiii301.ci deneme5.ci gün28 Aralık
@yesilkozalak2.ci deneme4 Aralık🤰🏻❤️🧿
Iron Butterfly Iron Butterfly 251.ci deneme2.ci gün20 Aralık
@Hayattt1242.ci deneme1.ci gün18 Aralık
@mutluannne123456789261.ci deneme5.ci gün13 Aralık🤰🏻❤️🧿
@tpk35401.ci deneme3.cü gün9 Aralık🤰🏻❤️🧿
@Kubii381.ci deneme5.ci gün13 Aralık
B Brarmn11 263.cü deneme5.ci gün🤰🏻❤️🧿
@agustos72333.cü deneme6.ci deneme3 Aralık🤰🏻❤️🧿
M menfur_queen 322.ci deneme5.ci gün6 Aralık🤰🏻❤️🧿
@Eskimeyenyillar3.cü deneme🤰🏻❤️🧿
@nacwes333.cü deneme4.cü gün30 Aralık
Y ysmn1096 323.cü deneme5.ci gün27 Aralık
@SmyrABlt291.ci denem3.cü gün20 Aralık
1 1nbahar 261.ci deneme18 Aralık
@Missalice283.cü deneme5.cü gün16 Aralık
Gibigibigibi312.23 Aralık

Günaydın kızlaaarr☺️☺️ Şuanki belirtiler sürekli açım uykum geliyo, biraz göğüs hassasiyeti var, totomu artık hissetmiyorum acıdan ve de sol kasıkta ağrı var ki bu da beni korkutuyor dış gebelik olmasından korkuyorum😔
Günaydın canım bu kasık ağrısının dış gebelikle ne alakası var bilmediğim için merak ediyorum kasık ağrısında belirti görüp sevinen de var ama sen böyle yazınca kafama takıldı

Kuzucum keşke hiç vermeseydin her vücut, ilacın etkisi herkeste farklı belki arkadaşının vücudu daha erken belli etti ki 6. Günde kanda iyi çıkmış aslında normal olan çıkmaması sende biliyorsun 💜 canını sıkma günlerini kendine zehir etme lütfen 🙏🏻
Vücudumuz dışında tüm koşullarımız aynıydı canım o arkadaşla. Burda hep görüyoruz 6. Günde çıkanlar çoğunluk. Yine ilaçlarımı falan kullanıyorum tabi bırakmış değilim 10. Günüme kadar devam edicem, kendime de aynı şekilde dikkat etmeye çalışıyorum ama pek ihtimal vermiyorum ne bilim. Hee hiç mi ihtimal yok var tabi ama bakalım işte.Ben genelde de şanssız biriyimdir böyle şansla ilgili şeylerim yolunda gitmez genelde 😊 bakalım belki bu sefer talih yüzüme güler 😊

Günaydın kızlar🌼🌼🌻🌺🏵️
Bu hafta bızler icın en hayırlı saglıkla guzel haberler alacagımız gunler olsun.. Az kaldı ve azaldıkça gunler daha cok heyecan yapıyoruz ve bırazda azcık korku sarıyor(Cook).. Ama ben herzaman soyle dilerim Allahım saglıkla ılerlıyeceksek saglıkla kucagıma alabileceksem en hayırlısını nasip et.. 🤲Hepimiz için güzel sonuclar hayırlı olan sonuclar almayı nasip etsin... Sonu nasıl olursa olsun asla kendimizi yıpratmayalım cok uzmeyelım cunku en hayırlı zamanda kucagımıza saglıkla alacagımız içindir..

Günaydın canım bu kasık ağrısının dış gebelikle ne alakası var bilmediğim için merak ediyorum kasık ağrısında belirti görüp sevinen de var ama sen böyle yazınca kafama takıldı
Ben daha önce dış gebelik geçirdim yani aslında daha fazla ağrı oluyodu ama yine de tedirginim. O da sol taraftaydı

Vücudumuz dışında tüm koşullarımız aynıydı canım o arkadaşla. Burda hep görüyoruz 6. Günde çıkanlar çoğunluk. Yine ilaçlarımı falan kullanıyorum tabi bırakmış değilim 10. Günüme kadar devam edicem, kendime de aynı şekilde dikkat etmeye çalışıyorum ama pek ihtimal vermiyorum ne bilim. Hee hiç mi ihtimal yok var tabi ama bakalım işte.Ben genelde de şanssız biriyimdir böyle şansla ilgili şeylerim yolunda gitmez genelde 😊 bakalım belki bu sefer talih yüzüme güler 😊
Bende çok şanssızım hiç bilemeyiz ne olur bebeğim inşallah iyi olacak iyi düşünelim

Bende çok şanssızım hiç bilemeyiz ne olur bebeğim inşallah iyi olacak iyi düşünelim
Bakalım kuzum. Bu arada kendim için biraz modum düşük tabi, çok takip etmiyorum topici özellikle ama seninki belli olmaya başladı herhalde. Çok sevindim senin adına 🥰 herkese bol şans diliyorum, takip etmediğim için göremediklerim olursa şimdiden özür diliyorum ve çok tebrik ediyorum 🌸

Bakalım kuzum. Bu arada kendim için biraz modum düşük tabi, çok takip etmiyorum topici özellikle ama seninki belli olmaya başladı herhalde. Çok sevindim senin adına 🥰 herkese bol şans diliyorum, takip etmediğim için göremediklerim olursa şimdiden özür diliyorum ve çok tebrik ediyorum 🌸
Hiiiçç üzülme benim pozitif çıkıyo gibi ama sevinmiyorum ki bende. Buraya kadar doktor olmadan ben kendimde yapıyodum😅 bundan sonrası önemli benim için tekrar kaybedebilirim yine benden gidebilir e buna da alışığım ama yine üzülüyorum🤷🏻‍♀️ Bol bol oku kendini rahatlamaya çalış.

Gunaydinlaaarrr:KK49: Allahim isteyen herkese nasib etsin, bugun cok sukur bebeyimin kalp atisini duydum:KK45: Allahim hepimize hayirli saglikli evlat nasib etsin insallah🙏🏻 Dua eden herkese tesekkur ediyorum🙏🏻 Iyiki varsiniz kizlar:KK200:
Gözünüz aydın sağlıkla büyür inşallah 🥰

Aynen öyle valla sancılarım şiddetlendi seyreldi ama şiddeti arttı sende de var mı
Evet cnm normalmiş ama olabiliyormuş bol bol dinlencez ben dün ciğer yedim gözümün önünden gitmiyordu biyerimi kasimamak için zor tuttum az yemeye çalıştım çok fazla a vitamini varmıs fazlasi zarar dediler o yüzden korkmadımda değil 🥺 çünkü sebzelerde de avitamini varmış sütte yogurttada hepsi birleşince fazla gelebikiyormus

Back