- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #7.781
Sabah bidaha yapacam canım ona göre yarın veririm kanı inşallah vardır canımBende gördüm canım ayy çok mutlu oldum yaaa kos git kan ver yaaa inşallah çok güzel olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah bidaha yapacam canım ona göre yarın veririm kanı inşallah vardır canımBende gördüm canım ayy çok mutlu oldum yaaa kos git kan ver yaaa inşallah çok güzel olacak
Doktorun ne diyor cnm onun dediğini yap bana da düşük geldi belki yükselir belki bekleyekim dicek bı onunla konuş istersenMerhabalar ben 9.gün test yaptırmıştım 110 çıktı beta, 2 gün sonra yani 11.gün yeniden yaptırdım 117 çıktı bu sefer. İlk zamanlarda Bu kadar az artış olup sonradan artan var mı? Bu kadar az artmaması gerekiyodu sanki…
Amin canım erken testlerden dimiSabah bidaha yapacam canım ona göre yarın veririm kanı inşallah vardır canım
Evet tatlım erken testlerden inşallah hepimiz güzel haber vereceğiz.kız sabah çıkmayınca moralim çok bozuldu niye çıkmıyo diye ama öğlen bunla karşılaştım ne yapacağımı şaşırdımAmin canım erken testlerden dimi
Bende de çok fazla iç çamaşırım dar geliyor sporcu atleti giyiyorum. Beden bu kadar çabuk degisirmi yesil yesil damar heryerimKızlar göğüs hassasiyet i için ne önerirsiniz.benim çok mu erken başladı
Rabbim gönlüne göre versin canım bekle bakalım.Evet tatlım erken testlerden inşallah hepimiz güzel haber vereceğiz.kız sabah çıkmayınca moralim çok bozuldu niye çıkmıyo diye ama öğlen bunla karşılaştım ne yapacağımı şaşırdım
Canım normal belirtiler bı program var biraz öncede hafta hafta gebelik takibi orda yaziyo degisklikker göğüste hassasiyet ağrı fln sende indir istersen orda çoğu sorunun cevabı var hem bebgin büyüklüğunu hafta hafta söylüyorKızlar pozitif çıkanları tebrik ediyorum.rabbim tamamına erdirsin.kim pozitif hepsini okuyamadim.sabah prolutan iğneyi yaptırınca acıyla uyudum geçsin diye.yeni uyandım.goguslerimcok ağrıyor daha çok erken değil mi bunun için
Sütyen takmıyorum sadece atlet evde kimse yok hiç dışarıda çıkmıyorum siz dışarı cikiyomusnz bana doktorum sadece tuvalete git dedi heo yatıp dinlencrksin dediBende de çok fazla iç çamaşırım dar geliyor sporcu atleti giyiyorum. Beden bu kadar çabuk degisirmi yesil yesil damar heryerim
Bebegim transferden sonra çatlama ignesi yapmısmıydınAttım bile buraya
Uyurken bile açıyor. Bu 9 ay mi böyle oluyorBende de çok fazla iç çamaşırım dar geliyor sporcu atleti giyiyorum. Beden bu kadar çabuk degisirmi yesil yesil damar heryerim
10. Gün 225 ikizdi sizinde ikiz olabilir gözünüz aydın kucağınıza almak nasip olsun inşallahHayır büyük ihtimal tektir 300 lü dğer 10.gün tek oluyo dedi. Yine de daha şimdiden belli olmaz dedi.
Proluton deport bende şişlik ve kaşıntı yapıyor kalcada napalim dayancaz mecburAllah tan o fitil.kan sulandırıcı vuruyorum her gün o da yakıyor ama geçiyor.bu prolutan dehşet bişey
Uyurken bile açıyor. Bu 9 ay mi böyle oluyor
Evet canim o programlar faydalı oluyor.ben son aylarda oluyor sanıyordum . İnşallah sağlıkla ilerlesinCanım normal belirtiler bı program var biraz öncede hafta hafta gebelik takibi orda yaziyo degisklikker göğüste hassasiyet ağrı fln sende indir istersen orda çoğu sorunun cevabı var hem bebgin büyüklüğunu hafta hafta söylüyor
Yok bende hiç çıkmıyorum valla çoğu zaman sadece atlet aynen 3 ay kadar evdeyim çıkmam zorunda kalmazsam sadece yarın kan vereceğim o kadarSütyen takmıyorum sadece atlet evde kimse yok hiç dışarıda çıkmıyorum siz dışarı cikiyomusnz bana doktorum sadece tuvalete git dedi heo yatıp dinlencrksin dedi
Evde takmıyorum.kış olunca bı hastane için çıkıyorum ondada takmıyorum.yeterince aciyor. Takip çıkarınca bence daha çok acı oluyorYumuşak desteksiz sütyen almak lazim prolaktinler yükselsin
Benimki de az artıyor canım 70 civarıydı ilki sonra 120 geldi şimdi de 200 civarı az artıyor sınırlardayım salı günü ak kara belli olucak mucizemi bekliyorum ama rabbim en hayırlısını nasip etsin tabi ki bakalım insallah artar seninki de belli olmuyor bu işler herkesin hikayesi farklı kendine özel moral bozma yola devam inşallahMerhabalar ben 9.gün test yaptırmıştım 110 çıktı beta, 2 gün sonra yani 11.gün yeniden yaptırdım 117 çıktı bu sefer. İlk zamanlarda Bu kadar az artış olup sonradan artan var mı? Bu kadar az artmaması gerekiyodu sanki…
Hadi bakalım katlansin insallhYok bende hiç çıkmıyorum valla çoğu zaman sadece atlet aynen 3 ay kadar evdeyim çıkmam zorunda kalmazsam sadece yarın kan vereceğim o kadar
Belli olacak diye ödüm kopuyorEvde takmıyorum.kış olunca bı hastane için çıkıyorum ondada takmıyorum.yeterince aciyor. Takip çıkarınca bence daha çok acı oluyor
İnşallahEvet canim o programlar faydalı oluyor.ben son aylarda oluyor sanıyordum . İnşallah sağlıkla ilerlesin