• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhabalar ben 9.gün test yaptırmıştım 110 çıktı beta, 2 gün sonra yani 11.gün yeniden yaptırdım 117 çıktı bu sefer. İlk zamanlarda Bu kadar az artış olup sonradan artan var mı? Bu kadar az artmaması gerekiyodu sanki…
Doktorun ne diyor cnm onun dediğini yap bana da düşük geldi belki yükselir belki bekleyekim dicek bı onunla konuş istersen

Evet tatlım erken testlerden inşallah hepimiz güzel haber vereceğiz.kız sabah çıkmayınca moralim çok bozuldu niye çıkmıyo diye ama öğlen bunla karşılaştım ne yapacağımı şaşırdım
Rabbim gönlüne göre versin canım bekle bakalım.

Kızlar pozitif çıkanları tebrik ediyorum.rabbim tamamına erdirsin.kim pozitif hepsini okuyamadim.sabah prolutan iğneyi yaptırınca acıyla uyudum geçsin diye.yeni uyandım.goguslerimcok ağrıyor daha çok erken değil mi bunun için
Canım normal belirtiler bı program var biraz öncede hafta hafta gebelik takibi orda yaziyo degisklikker göğüste hassasiyet ağrı fln sende indir istersen orda çoğu sorunun cevabı var hem bebgin büyüklüğunu hafta hafta söylüyor ☺️

Bende de çok fazla iç çamaşırım dar geliyor sporcu atleti giyiyorum. Beden bu kadar çabuk degisirmi yesil yesil damar heryerim 😁
Sütyen takmıyorum sadece atlet evde kimse yok hiç dışarıda çıkmıyorum siz dışarı cikiyomusnz bana doktorum sadece tuvalete git dedi heo yatıp dinlencrksin dedi

Canım normal belirtiler bı program var biraz öncede hafta hafta gebelik takibi orda yaziyo degisklikker göğüste hassasiyet ağrı fln sende indir istersen orda çoğu sorunun cevabı var hem bebgin büyüklüğunu hafta hafta söylüyor ☺️
Evet canim o programlar faydalı oluyor.ben son aylarda oluyor sanıyordum . İnşallah sağlıkla ilerlesin 😍

Sütyen takmıyorum sadece atlet evde kimse yok hiç dışarıda çıkmıyorum siz dışarı cikiyomusnz bana doktorum sadece tuvalete git dedi heo yatıp dinlencrksin dedi
Yok bende hiç çıkmıyorum valla çoğu zaman sadece atlet aynen 😁 3 ay kadar evdeyim çıkmam zorunda kalmazsam sadece yarın kan vereceğim o kadar 😊

Merhabalar ben 9.gün test yaptırmıştım 110 çıktı beta, 2 gün sonra yani 11.gün yeniden yaptırdım 117 çıktı bu sefer. İlk zamanlarda Bu kadar az artış olup sonradan artan var mı? Bu kadar az artmaması gerekiyodu sanki…
Benimki de az artıyor canım 70 civarıydı ilki sonra 120 geldi şimdi de 200 civarı az artıyor sınırlardayım salı günü ak kara belli olucak mucizemi bekliyorum ama rabbim en hayırlısını nasip etsin tabi ki bakalım insallah artar seninki de belli olmuyor bu işler herkesin hikayesi farklı kendine özel moral bozma yola devam inşallah 🌸

Yok bende hiç çıkmıyorum valla çoğu zaman sadece atlet aynen 😁 3 ay kadar evdeyim çıkmam zorunda kalmazsam sadece yarın kan vereceğim o kadar 😊
Hadi bakalım katlansin insallh ☺️🙏🧿
Bende çıkmıyorum sende hafta hafta gebelik takibini indir orda detaylı bilgi veriyor canimn☺️bende üç ay evdeyim insallh 😂

Back