• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlarrrrrrr sol göğüsümde inanılmaz derecede ağrı var yatamıyorum bile yaaaa napsam geçer🥺🥺🥺🥺🥺🥺
İnsallah guzel bır belirtidır cunku benım oglumda gogus agrım oluyordu sızlıyor degdıkce agrırdı bu sekılde bır agrı mı dokunamazsın dolgun olur . Ay ınsallah bu beklıyişlerımızın guzel sonuc larını alırız...

Kızlar pozitif çıkanları tebrik ediyorum.rabbim tamamına erdirsin.kim pozitif hepsini okuyamadim.sabah prolutan iğneyi yaptırınca acıyla uyudum geçsin diye.yeni uyandım.goguslerimcok ağrıyor daha çok erken değil mi bunun için
Prolutan ne icin ben daha hic transfer asamasina gelmedim transferdemi oluyosun

Kızlar pozitif çıkanları tebrik ediyorum.rabbim tamamına erdirsin.kim pozitif hepsini okuyamadim.sabah prolutan iğneyi yaptırınca acıyla uyudum geçsin diye.yeni uyandım.goguslerimcok ağrıyor daha çok erken değil mi bunun için
Dün bende oldum o iğneden o da göğüs ağrısı yapıyo

İnsallah guzel bır belirtidır cunku benım oglumda gogus agrım oluyordu sızlıyor degdıkce agrırdı bu sekılde bır agrı mı dokunamazsın dolgun olur . Ay ınsallah bu beklıyişlerımızın guzel sonuc larını alırız...
Üzerine yatamıyorum dokununca da sızlıyor özür dilerim yumuşak ama sanki sert olmaya benzer gibi sol göğüsüm sadece sağda sıkarsam oda normal ağrı 🤭

Şükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift

313 geldi. Prednolü hala kesmedik 4mg alıyorum.Kortizon ilk kez kullndık bu transferde 🤲🏻
3.denememdi kızlar benım. 3.deneme dile kolay 🤲🏻 0 belirti ile o kadar belirtisz ki karnım dümdüz şiş değilim hiçbir şey yok.Günlerce ağladım mucizem geldi
3 deneme dile kolay kalbe zor soylemesi. Benimde 3.denemem oldugu icin aklıma direk bu sarkı sozu geldi..
Gözün aydın hayırlı olsun insallah 🙏

Hatta burada bir arkadaş vardı adını unuttum ama test gününe kadar baya bir kabızlık yaşamıştı sonucu pozitifti . Akşamdan iki tane kayısı bir bardak suya koy sabah kalkınca aç karnına iç kayısıyı da ye. Bunu her gün yap bağırsakları yumuşatıyor. Ekmek, makarna vs bunları azalt az az her öğün çorba içmeye çalış ve bol su . Bu süreçte fazla hareket edemiyoruz ve çok ilaç tüketiyoruz ister istemez çoğu kişide oluyor kabızlık
Benim canım. Hâlâ ara ara kabız oluyorum ama iki hafta resmen bittim .hiç bir şey fayda etmedi. Kesinlikle korkmayın .burda açıkta yazamıyorum çok zorladım tahmin bile edemiyeceginiz kadar opudan önce bı başladı .resmen içimde taş var gibiydi. Üstüne öksürük ateş hapsirik hepsini çektim.elhamdullillah rabbim Ol derse oluyor.

Şükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift

313 geldi. Prednolü hala kesmedik 4mg alıyorum.Kortizon ilk kez kullndık bu transferde 🤲🏻
3.denememdi kızlar benım. 3.deneme dile kolay 🤲🏻 0 belirti ile o kadar belirtisz ki karnım dümdüz şiş değilim hiçbir şey yok.Günlerce ağladım mucizem geldi
Rabbim tamamına erdirsin ♥️ çift tuttuğunu doktor mu şöyle di

Üzerine yatamıyorum dokununca da sızlıyor özür dilerim yumuşak ama sanki sert olmaya benzer gibi sol göğüsüm sadece sağda sıkarsam oda normal ağrı 🤭
Bir iki gun daha gecsın dahada da dolgun olur sızlar birde bende oglumda karnımdan kalbime dogru ani bır kelebek ucuyormuş gıbı hissederdim Baska da cok uykum gelirdi aksam erken den uyumak tabı bu soyledıklerım her bunyede farklı olabılır herseyın hayırlısı olsun... Sabırla bekliyoruz....

Back