• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hadi bakalım katlansin insallh ☺️🙏🧿
Bende çıkmıyorum sende hafta hafta gebelik takibini indir orda detaylı bilgi veriyor canimn☺️bende üç ay evdeyim insallh 😂
İnsAllah bakalım 😊 hemen indiriyorum bu arada aptamilin ilkadimlarim diye bir uygulamasi var ücretsiz eğitimler v.s çok beğendim ona da katılın 😊 zaman su gibi geçecek insAllah 😁

Kizlar bisey sormak istiyorum bir test varmis pihtilasma testi Adi da Kardiyovaskuler risk paneli diye yaptiran varmi varsa devlet hastanelerinde hangi dr isteyebiliyor bilgisi olan varmi ? banada kuzenim soyledi o 8 yil boyunca ugrasti transferleri tutmuyordu megers3 pihtilasma varmis o yuzdenmis bu onemli diyo yaptir mutlaka diyor bana

Yarın tekrar kan vercem.insallah çok iyi bir şekilde yükselmiştir
Yükselmiştir ikinci dmi katlanmistir ilki kaçtı. Benim doktor ilk 524 çıktı sonra 743 ama kese tek gördü çift embriyo koyulmuştu biraz ondan fazla ilerlemiş benim sanırım ama tek gördüm dedi şükür dedim insallh kısa zamnda keseyi görürsn☺️🙏

Kizlar bisey sormak istiyorum bir test varmis pihtilasma testi Adi da Kardiyovaskuler risk paneli diye yaptiran varmi varsa devlet hastanelerinde hangi dr isteyebiliyor bilgisi olan varmi ? banada kuzenim soyledi o 8 yil boyunca ugrasti transferleri tutmuyordu megers3 pihtilasma varmis o yuzdenmis bu onemli diyo yaptir mutlaka diyor bana
Ben yaptırdım.tibbi Genetik bölümü doktoru istiyor. Hem eşime hem bana genetik testler yaptı.hatta şuan hala yeni testler yapılıyor.devlet karşılıyor.gebe kalamiyorum diye gidin.ben tüp Bebek ten önce yaptırmak istedim.cunku tüp Bebek çok pahalı.onlem alacağımız bı durum varsa alalım dedim

Yükselmiştir ikinci dmi katlanmistir ilki kaçtı. Benim doktor ilk 524 çıktı sonra 743 ama kese tek gördü çift embriyo koyulmuştu biraz ondan fazla ilerlemiş benim sanırım ama tek gördüm dedi şükür dedim insallh kısa zamnda keseyi görürsn☺️🙏
Amin canım.cuma 223 çıktı. Yarın iki katından fazla çıkması lazım sanırım. Aslinda ikinci gün bugün ama doktor pazartesi ver dedi.insallah canım. Sonradan diğer kese görülebiliyor belki senin öyle olabilir çok iyi değerin😇😇

Ben yaptırdım.tibbi Genetik bölümü doktoru istiyor. Hem eşime hem bana genetik testler yaptı.hatta şuan hala yeni testler yapılıyor.devlet karşılıyor.gebe kalamiyorum diye gidin.ben tüp Bebek ten önce yaptırmak istedim.cunku tüp Bebek çok pahalı.onlem alacağımız bı durum varsa alalım dedim
Benim ttansferim subat ortasi gibibolacak sanirim burada o bolum yok sali gunu hastaneme gidicem antalya akdeniz universitesi suan randevu icin baktim ama o bolumu bulamadim baska adi varmi

Benim ttansferim subat ortasi gibibolacak sanirim burada o bolum yok sali gunu hastaneme gidicem antalya akdeniz universitesi suan randevu icin baktim ama o bolumu bulamadim baska adi varmi
Genetik bölümü vardır . üniversite hastanelerinde. Tüp Bebek bölümüne bak bı de

Ben özelde yaptırdım cnm sonuç bekliyorum iki haftaya belli olur dediler detaylı olanı 12 li devlette hiç bilmiyorum özelde 1800 e yaptrdim ablam bebeğini kaybetti tam doğum yaoacakken🥺genetik olabilir diye risk almadık yaptırmakta fayda var içimiz rahat olur

Back