- 4 Nisan 2019
- 5.709
- 6.138
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #7.801
KAzAk içlik kaban nasıl belli olacakBelli olacak diye ödüm kopuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAzAk içlik kaban nasıl belli olacakBelli olacak diye ödüm kopuyor
İnsAllah bakalım hemen indiriyorum bu arada aptamilin ilkadimlarim diye bir uygulamasi var ücretsiz eğitimler v.s çok beğendim ona da katılın zaman su gibi geçecek insAllahHadi bakalım katlansin insallh
Bende çıkmıyorum sende hafta hafta gebelik takibini indir orda detaylı bilgi veriyor canimnbende üç ay evdeyim insallh
Yarın tekrar kan vercem.insallah çok iyi bir şekilde yükselmiştirİnşallah
Mont olmasa zaten ayyy bilmiyorum ya teyzelerin belli oluyor ya öyle olacak sanıyorumKAzAk içlik kaban nasıl belli olacak
Bende vereceğim insAllah artması gerektiği gibi artmıştırYarın tekrar kan vercem.insallah çok iyi bir şekilde yükselmiştir
Ay öyle olsa kesin takarım. Ama rahat biseyler almalıyızMont olmasa zaten ayyy bilmiyorum ya teyzelerin belli oluyor ya öyle olacak sanıyorum
Yükselmiştir ikinci dmi katlanmistir ilki kaçtı. Benim doktor ilk 524 çıktı sonra 743 ama kese tek gördü çift embriyo koyulmuştu biraz ondan fazla ilerlemiş benim sanırım ama tek gördüm dedi şükür dedim insallh kısa zamnda keseyi görürsnYarın tekrar kan vercem.insallah çok iyi bir şekilde yükselmiştir
Ben yaptırdım.tibbi Genetik bölümü doktoru istiyor. Hem eşime hem bana genetik testler yaptı.hatta şuan hala yeni testler yapılıyor.devlet karşılıyor.gebe kalamiyorum diye gidin.ben tüp Bebek ten önce yaptırmak istedim.cunku tüp Bebek çok pahalı.onlem alacağımız bı durum varsa alalım dedimKizlar bisey sormak istiyorum bir test varmis pihtilasma testi Adi da Kardiyovaskuler risk paneli diye yaptiran varmi varsa devlet hastanelerinde hangi dr isteyebiliyor bilgisi olan varmi ? banada kuzenim soyledi o 8 yil boyunca ugrasti transferleri tutmuyordu megers3 pihtilasma varmis o yuzdenmis bu onemli diyo yaptir mutlaka diyor bana
Hayır transfer öncesinde yaptımBebegim transferden sonra çatlama ignesi yapmısmıydın
Amin canım.cuma 223 çıktı. Yarın iki katından fazla çıkması lazım sanırım. Aslinda ikinci gün bugün ama doktor pazartesi ver dedi.insallah canım. Sonradan diğer kese görülebiliyor belki senin öyle olabilir çok iyi değerinYükselmiştir ikinci dmi katlanmistir ilki kaçtı. Benim doktor ilk 524 çıktı sonra 743 ama kese tek gördü çift embriyo koyulmuştu biraz ondan fazla ilerlemiş benim sanırım ama tek gördüm dedi şükür dedim insallh kısa zamnda keseyi görürsn
Önce uşakları sağlam şekilde bi görelimde sonra nereyi takip edersek ederizKızlar şimdi biz Ağustos annelerini mi Eylül annelerini mi takip etcez.
Benim ttansferim subat ortasi gibibolacak sanirim burada o bolum yok sali gunu hastaneme gidicem antalya akdeniz universitesi suan randevu icin baktim ama o bolumu bulamadim baska adi varmiBen yaptırdım.tibbi Genetik bölümü doktoru istiyor. Hem eşime hem bana genetik testler yaptı.hatta şuan hala yeni testler yapılıyor.devlet karşılıyor.gebe kalamiyorum diye gidin.ben tüp Bebek ten önce yaptırmak istedim.cunku tüp Bebek çok pahalı.onlem alacağımız bı durum varsa alalım dedim
Amin inşallah sağlıkla ilerlesin gebeligimizÖnce uşakları sağlam şekilde bi görelimde sonra nereyi takip edersek ederiz
Ozaman senin tutmustur canım ben 5 gün önce catlatma ignesi yaptıgım için onun etkisi olabilir testim umudum yokHayır transfer öncesinde yaptım
Genetik bölümü vardır . üniversite hastanelerinde. Tüp Bebek bölümüne bak bı deBenim ttansferim subat ortasi gibibolacak sanirim burada o bolum yok sali gunu hastaneme gidicem antalya akdeniz universitesi suan randevu icin baktim ama o bolumu bulamadim baska adi varmi
Ben özelde yaptırdım cnm sonuç bekliyorum iki haftaya belli olur dediler detaylı olanı 12 li devlette hiç bilmiyorum özelde 1800 e yaptrdim ablam bebeğini kaybetti tam doğum yaoacakkengenetik olabilir diye risk almadık yaptırmakta fayda var içimiz rahat olurKizlar bisey sormak istiyorum bir test varmis pihtilasma testi Adi da Kardiyovaskuler risk paneli diye yaptiran varmi varsa devlet hastanelerinde hangi dr isteyebiliyor bilgisi olan varmi ? banada kuzenim soyledi o 8 yil boyunca ugrasti transferleri tutmuyordu megers3 pihtilasma varmis o yuzdenmis bu onemli diyo yaptir mutlaka diyor bana
Tamam tesekkur ederimGenetik bölümü vardır . üniversite hastanelerinde. Tüp Bebek bölümüne bak bı de