• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Duamızda belli duyan da belli kızlar inşallah boş çevirmez hiç birimizi hepimizin kucakları minnoşlarla dolar inşallah
Amin inşallah gülüm 🌹🌹🌹
Bir iki gun daha gecsın dahada da dolgun olur sızlar birde bende oglumda karnımdan kalbime dogru ani bır kelebek ucuyormuş gıbı hissederdim Baska da cok uykum gelirdi aksam erken den uyumak tabı bu soyledıklerım her bunyede farklı olabılır herseyın hayırlısı olsun... Sabırla bekliyoruz....
Yaaaaaa🥰🥰🥰🥰

Merhabalar ben 9.gün test yaptırmıştım 110 çıktı beta, 2 gün sonra yani 11.gün yeniden yaptırdım 117 çıktı bu sefer. İlk zamanlarda Bu kadar az artış olup sonradan artan var mı? Bu kadar az artmaması gerekiyodu sanki…
Yuzde 60 artmalı diyorlar di.tek embriyo mu cift mi

Kizlar size bi sorum olcakti ben pozitifim keseyi gordu doktor. Pzt kalp atışı bakilcak bu surede estrofremi 3 ten 1e düşürdü bugün sonuncuyu ictim. Birde progestan icerikli prolutex igne oluyorum sabah aksam onuda ocak 11e kadar dedi.

Bende cok siddetli bel ağrısı ve kasiklarimda agri oluyor ayni adet olcakmis ağrısı yatincada gecmiyor gece uyurken agrisina uyaniyorum. Sizde de bu sekilde belirti olan var mi

Merhabalar ben 9.gün test yaptırmıştım 110 çıktı beta, 2 gün sonra yani 11.gün yeniden yaptırdım 117 çıktı bu sefer. İlk zamanlarda Bu kadar az artış olup sonradan artan var mı? Bu kadar az artmaması gerekiyodu sanki…
Aynı yerde mi testin ikisi de canım hastane değer aralıkları farklı oluyor çünkü

Evet canım ciğer , sakatat, sosis , salam , sucuk vs bunları yememek gerekiyor bi de maydonozun fazlasının . Ama onun dışında normal yemeye devam edilebilir aslında
Bilmem ben dikkat etmeye çalışıyorum sonra ben Allah göstermesin bisey olursa kendimi suclarin biliyorum kendime fazla yükleniyorum içim rahat o yuzden ☺️ sende dikkat et canım o kadar zahmet çektik keşke normal gebeliklerimz olsaydı ama ben bu üçüncü denemem olduğu için artık hiç biseyi riske atmak istemedim

Kızlar daha salıya kadar test yapmıcam tutmuş büyük ihtimalle artık ilacın etkisinin olacağını sanmıyorum. Salı zaten kan verecektim. Hiçte ümidim yoktu açıkçası kaç kere konuştuk efsunn210102 efsunn210102 la doktordan dolayı özellikle beklentim çok düşüktü ama bundan sonrası önemli benim için inşallah bu seferde kaybetmem🤲🏻 İnşallah hepimizin kucağı baloncuklu bebeklerle dolar🥰
Hayırlısı olsun canım rabbim tamamına erdirsin ♥️😇

NAsIL yani? Kaçıncı günün ve kaç dakika da çıktı bu çizgi. O zaman sen bekledikten sonra gormussun
7. Gün 5 dakika dolmadan çıktı. 6. Gün de çıkmıştı hatta. 4. Gün yaptığımda hiç çizgi yoktu çıkmamıştı. Hepsi de aynı marka test. Şok oldum acayip bir hayal kırıklığı

Nasıl ya çizgi gayette vardı nasıl 1.9 çıkar yarın tekrar mı versen ki kaçıncı günündü canım
7. Gün dü. Bilemiyorum ki gerçekten şok oldum. Tamam belki erkendir ama çizgi nasıl çıktı madem. 4. Gün yapmıştım çizgi çıkmamıştı mesela. Test mi bozuktur nedir. Salı günü veririm artık tekrar kan. Asıl test günüm perşembe. Cizgi görünce dayanamayıp kan verdim 😔

7. Gün 5 dakika dolmadan çıktı. 6. Gün de çıkmıştı hatta. 4. Gün yaptığımda hiç çizgi yoktu çıkmamıştı. Hepsi de aynı marka test. Şok oldum acayip bir hayal kırıklığı
Cok şaşırdım gerçekten.yarin bı daha yap koyulasacak mi? Test için erken zaten . inşallah pozitif sonuçlanir canım 🤗

İnşallah daha belirginleşir yarın sabah

Canım kaç dk geçti bilmiyorum yaptım geldim yattım yarım saat sonra kaldırim onu diye gittim böyle çizgi

Gerçekten mi ya sizde görüyo musunuz kalbim ağzımda resmen
Bende gördüm canım ayy çok mutlu oldum yaaa kos git kan ver 😀😀 yaaa inşallah çok güzel olacak

Kizlar size bi sorum olcakti ben pozitifim keseyi gordu doktor. Pzt kalp atışı bakilcak bu surede estrofremi 3 ten 1e düşürdü bugün sonuncuyu ictim. Birde progestan icerikli prolutex igne oluyorum sabah aksam onuda ocak 11e kadar dedi.

Bende cok siddetli bel ağrısı ve kasiklarimda agri oluyor ayni adet olcakmis ağrısı yatincada gecmiyor gece uyurken agrisina uyaniyorum. Sizde de bu sekilde belirti olan var mi
Canım bı tane program var orda bebgin büyüklüğü o ay sende ne dmgbi şeyler oluyo heosi yazıyo gönderdim hafta hafta gebelik takibi

Eklentiler

• IMG_20211226_155407.jpg
    IMG_20211226_155407.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2021-12-26-16-09-29-50.png
    Screenshot_2021-12-26-16-09-29-50.png
    239,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar daha salıya kadar test yapmıcam tutmuş büyük ihtimalle artık ilacın etkisinin olacağını sanmıyorum. Salı zaten kan verecektim. Hiçte ümidim yoktu açıkçası kaç kere konuştuk efsunn210102 efsunn210102 la doktordan dolayı özellikle beklentim çok düşüktü ama bundan sonrası önemli benim için inşallah bu seferde kaybetmem🤲🏻 İnşallah hepimizin kucağı baloncuklu bebeklerle dolar
Maşallah ♥️ kan sonucunda güzel gelir inşallah 😊 aminnnn 🥰

7. Gün dü. Bilemiyorum ki gerçekten şok oldum. Tamam belki erkendir ama çizgi nasıl çıktı madem. 4. Gün yapmıştım çizgi çıkmamıştı mesela. Test mi bozuktur nedir. Salı günü veririm artık tekrar kan. Asıl test günüm perşembe. Cizgi görünce dayanamayıp kan verdim 😔
Sabah testi tekrarla bakalım canım ne çıkacak minnoş yeni tutunuyodur belki salı günü ver dediğin gibi bekle bakalım

Back