2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Cok sevindim canım rabbim sag salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı test için gun bekleyen bütün arkadaşlara rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah ❤❤

Ben henüz transfer olmadım ama transferden iki gün önce ve transferden iki gün sonra ve sonrasında da 16. Haftaya kadar devam edebilirim dedi canım

Yok yaa sadece totom ağrıyo ve de sol kaşıkta hafif batmalar var ki bu biraz korkutuyor beni dış gebelik ihtimalinden dolayı inşallah değildir.
amiiiinn hepimizin bebişleri olsun inşallah
Oyyy çok güzel çıkmış kuzum maşallah sen zaten çatlatma iğnesi vurmustun ama etkisi geçmişti dimi öyle hatırlıyorum
yani 13gün geçti geçti üstüne inşallah geçmiştir etkisi düne göre daha belli çünkü

1 fincanda 65 mg kafein varmış Türk kahvesinde . Aynen az koydum kahvesini zaten pişmanlık duymadım tabiki dikkat ediyoruz da iki günde bir bu kadar içmemin kendi psikolojime faydası olucak. Kendi psikolojimin de onlara faydası olacak inşallah sonuçta bu süreçte sigara, içki içmiyoruz bu konuda her doktor hem fikir ama kafein az miktarda almak faydası bile olacaktır. İlk denememde hiç içmedim kendimi çok kısıtladım psikolojim de bozulmuştu valla 10 günde. Bunda biraz daha rahatım daha iyiyim şimdilik bakalım sonu da güzel olur inşallah hepimizin

Bence geçmiştir canım

Yaaa hayırlı olsun canım çok sevindim

Şükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift

313 geldi. Prednolü hala kesmedik 4mg alıyorum.Kortizon ilk kez kullndık bu transferde
3.denememdi kızlar benım. 3.deneme dile kolay 0 belirti ile o kadar belirtisz ki karnım dümdüz şiş değilim hiçbir şey yok.Günlerce ağladım mucizem geldi

Hayırlı olsun canım çok sevindim

Çok sevindim gözün aydın canım

Çokk sevindimm hayırlısıyla kucağına da al inş canım

Ah canimm çok çok sevindim gözyaşım pıt bak o kadar diyordun belirtim yok diye kahrettin kendini çok şükür ki mutlu sonucu aldın masallahhhh

Cok sevindim gözünüz aydın sağ salim kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…