- 2 Aralık 2015
- 4.530
- 18.516
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.661
Cok sevindim canım rabbim sag salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı test için gun bekleyen bütün arkadaşlara rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahKızlar daha salıya kadar test yapmıcam tutmuş büyük ihtimalle artık ilacın etkisinin olacağını sanmıyorum. Salı zaten kan verecektim. Hiçte ümidim yoktu açıkçası kaç kere konuştukefsunn210102 la doktordan dolayı özellikle beklentim çok düşüktü ama bundan sonrası önemli benim için inşallah bu seferde kaybetmem İnşallah hepimizin kucağı baloncuklu bebeklerle dolar
Sen kahvesini ayarlamissindir zatenBen yaptım kızlar Allah affetsinçok koymadım kahvesini. Çay da çok içmiyorum zaten ordan dengelerim kafeini artık. Minnoşlarımda alışsınlar şimdiden anneleri kahve tiryakisi
Ben henüz transfer olmadım ama transferden iki gün önce ve transferden iki gün sonra ve sonrasında da 16. Haftaya kadar devam edebilirim dedi canımKızlar transferden sonra bana instralipid diye beyaz bi serum bağlandı bunu sonuc ögrendiginiz ve kalp atışı oldugunu günlerde de tekrar yapmamız gerekiyor dendi. Sizdede böyle serum için tekrar yapıcaz denildi mi yokda bir seferlik ni yapıldı
Yok yaa sadece totom ağrıyo ve de sol kaşıkta hafif batmalar var ki bu biraz korkutuyor beni dış gebelik ihtimalinden dolayı inşallah değildir.Çok kötü bir soru sordun canım ya içmiyoz kafein sonuçta
Oh afiyet olsun içme sen gene de bidaha bende ofiste günde 3 4 tane tüketen biriyim ama hiç içmedim
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 8.gününde demi bugün belirtinde yoktu sanki yanlış hatırlamıyorsam
amiiiinn hepimizin bebişleri olsun inşallahCok sevindim canım rabbim sag salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı test için gun bekleyen bütün arkadaşlara rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah❤❤
yani 13gün geçti geçti üstüne inşallah geçmiştir etkisi düne göre daha belli çünküOyyy çok güzel çıkmış kuzum maşallahsen zaten çatlatma iğnesi vurmustun ama etkisi geçmişti dimi öyle hatırlıyorum
Kuzum ama lütfen test yapmaTamam canım yapmayım gününü bekleyeyim
1 fincanda 65 mg kafein varmış Türk kahvesinde . Aynen az koydum kahvesini zaten pişmanlık duymadım tabiki dikkat ediyoruz da iki günde bir bu kadar içmemin kendi psikolojime faydası olucak. Kendi psikolojimin de onlara faydası olacak inşallahBenimde kahve bağımlılığım var günde 2 turk kahvesi en az iciyodum. Doktora sordum gunde 200 ml kafeini öneriyoruz fazlasini degil dedi, hatta bazi drlwr yararlı olduğunu bile söylüyor. Yedigin ictigin seyden pisman olmaz kotu hissetmezsen bisey olmaz fikrindeyim. Bi fincan turk kahvesinin de zarari olmasin artik
Bence geçmiştir canımYok yaa sadece totom ağrıyo ve de sol kaşıkta hafif batmalar var ki bu biraz korkutuyor beni dış gebelik ihtimalinden dolayı inşallah değildir.
amiiiinn hepimizin bebişleri olsun inşallah
yani 13gün geçti geçti üstüne inşallah geçmiştir etkisi düne göre daha belli çünkü
Yaaa hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar daha salıya kadar test yapmıcam tutmuş büyük ihtimalle artık ilacın etkisinin olacağını sanmıyorum. Salı zaten kan verecektim. Hiçte ümidim yoktu açıkçası kaç kere konuştukefsunn210102 la doktordan dolayı özellikle beklentim çok düşüktü ama bundan sonrası önemli benim için inşallah bu seferde kaybetmem İnşallah hepimizin kucağı baloncuklu bebeklerle dolar
Hayırlı olsun canım çok sevindimŞükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift
313 geldi. Prednolü hala kesmedik 4mg alıyorum.Kortizon ilk kez kullndık bu transferde
3.denememdi kızlar benım. 3.deneme dile kolay0 belirti ile o kadar belirtisz ki karnım dümdüz şiş değilim hiçbir şey yok.Günlerce ağladım mucizem geldi
Çok sevindim gözün aydın canımŞükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift
313 geldi. Prednolü hala kesmedik 4mg alıyorum.Kortizon ilk kez kullndık bu transferde
3.denememdi kızlar benım. 3.deneme dile kolay0 belirti ile o kadar belirtisz ki karnım dümdüz şiş değilim hiçbir şey yok.Günlerce ağladım mucizem geldi
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
Milyaay 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 Kasım @Demiripek 34 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.ci gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Nil Gunes 35 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık Mvsy 29 3.cü deneme 5.ci gün 8 Aralık @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık S Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2.ci gün 24 Aralık FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 Aralık
@lightbrown 30 1.ci deneme efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.cü deneme 5.ci gün 25 kasım @sibellldr @Ceyda2911 36 4.cü deneme 2 Aralık Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @miracle070210 5.ci gün 2 Aralık @Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık
@Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık @lezard 38 1.ci deneme @mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 Kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @sudem_88 33 4.cü deneme 20 Aralık @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık Z Zecmel 31 1.ci deneme 3.cü gün 18 Aralık @Katre_g 31 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 4 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık
@Hayyee 1.ci deneme @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık opu oldu A aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık Dfn1903 31 2.ci deneme 3.cü gün 19 Aralık @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün @bebiii 30 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci gün 20 Aralık @Hayattt1 24 2.ci deneme 1.ci gün 18 Aralık
@mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün @agustos72 33 3.cü deneme 6.ci deneme 3 Aralık @menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme @nacwes 33 3.cü deneme 4.cü gün 30 Aralık
Hayır içmiyorum ben içmedim de trannsferden sonra cnm. Soğan sarımsak maydonoz ciğer de yemedimKızlar Türk kahvesi içiyor musunuz bu süreçte ?️
Çokk sevindimm hayırlısıyla kucağına da al inş canımŞükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift
Seninle aynı günmüydük biz sen yaptın mıYaaa hayırlı olsun canım çok sevindim
Kuzum östrojen, progesteron yapıyor onu herhalde masaj yap rahatlar belkiKızlarrrrrrr sol göğüsümde inanılmaz derecede ağrı var yatamıyorum bile yaaaa napsam geçer
Ah canimm çok çok sevindimŞükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift
Cok sevindim gözünüz aydın sağ salim kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz inşallahŞükürler olsun rabbime 10.gün 5gün çift
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?