- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
İnşallah sonucu güzel olurda hepimiz unuturuz canımÇok şükür . Yorucu olsa da sonu güzel olduktan sonra çekilen zorluklar unutuluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sonucu güzel olurda hepimiz unuturuz canımÇok şükür . Yorucu olsa da sonu güzel olduktan sonra çekilen zorluklar unutuluyor
Transferden 2 gün sonrasını öneriyorlarTransferden sonra yolculuk yapacak var mı?
Taze ve dondurulmuş embriyo protokolleri farklı olarak uygulanıyor.İlaç ve dozajları kişinin ihtiyaçlarına göre ayarlanıyorTransfer öncesi ilaç olarak ne kullanılıyor
Ben bir saatlik yolla evime dönücem ve asansör çalışmıyor 4.kata çıkıcam sıkıntı olur mu acabaTransferden 2 gün sonrasını öneriyorlar
Transfer günü orda kalsanız imkanınız varsa? hem yol hem merdiven bilemedim.Doktorunuza bir sorunBen bir saatlik yolla evime dönücem ve asansör çalışmıyor 4.kata çıkıcam sıkıntı olur mu acaba
Öyle yapayım teşekkür ederimTransfer günü orda kalsanız imkanınız varsa? hem yol hem merdiven bilemedim.Doktorunuza bir sorun
Neden gerekmis ki?histeroskopi olmam gerekmiş yoksa bu ay bende transfer yaptıracaktım(
Evet 295 dolar embriyo başıOylee parayi odemeye razi olan bnimm sonictaa 300 dolardi sanirm.degilmi
Merhaba ben 4.5 saat yol gidicem ama büyük ihtimalle 1 gece otelde kalır öyle çıkarım yolaTransferden sonra yolculuk yapacak var mı?
İmkaniniz varsa kalin tutunma ilk 48 saatte olldugunu okumustmMerhaba ben 4.5 saat yol gidicem ama büyük ihtimalle 1 gece otelde kalır öyle çıkarım yola
Merhaba ben 4.5 saat yol gidicem ama büyük ihtimalle 1 gece otelde kalır öyle çıkarım yolaTransferden sonra yolculuk yapacak var mı?
1 saat yol uzun değil bence, istanbulda bi yerden bi yere gitmek 1 saatten daha uzun sürüyodur ama merdiveni doktorunuza sorun mutlakaBen bir saatlik yolla evime dönücem ve asansör çalışmıyor 4.kata çıkıcam sıkıntı olur mu acaba
Gene sorucam doktoruma, ona göre kalırım. Ha bi gece kalmışım ha iki gece yeterki benimle kalsın bebeğim tutunsunİmkaniniz varsa kalin tutunma ilk 48 saatte olldugunu okumustm
Bu yolda hrrsey mübagGene sorucam doktoruma, ona göre kalırım. Ha bi gece kalmışım ha iki gece yeterki benimle kalsın bebeğim tutunsun
Hahaha doğru onu da eşimin kucağında süzülerek çıkarım olmazsa evcil hayvanım var onu çok yalnız bırakamıyorumMerhaba ben 4.5 saat yol gidicem ama büyük ihtimalle 1 gece otelde kalır öyle çıkarım yola
1 saat yol uzun değil bence, istanbulda bi yerden bi yere gitmek 1 saatten daha uzun sürüyodur ama merdiveni doktorunuza sorun mutlaka
Uzunmuş sizin en mantıklısı hem değişiklik olur güzel olurMerhaba ben 4.5 saat yol gidicem ama büyük ihtimalle 1 gece otelde kalır öyle çıkarım yola
Merhaba listeye eklenmek istermisinizHayırlı akşamlar hanımlar
Aralık ayı transfer için sabırsızlanıyorumm
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşaAllah
Elbette isteriimmMerhaba listeye eklenmek istermisiniz
YaşElbette isteriimm
30 yasindayimYaş
Kaçıncı Deneme
Hangi gün ebriyo
Ve belliyse transfer tarihi yazarmısın
Çok olmuş oldu ama
Kızlar sizde yazarmısınız tabi isterseniz
kedicique H halleycik B balbocegi34