- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah en güzel sekil de zaman da30 yasindayim
İlk deneme
Ben bu adette baaasliyacagim ,gun sayiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım gönlünüze göre versin inşallah en güzel sekil de zaman da30 yasindayim
İlk deneme
Ben bu adette baaasliyacagim ,gun sayiyorum
24 yaşındayım 2.inci deneme 5.gün embriyosu transfer tarihim Allah izin verirse yarın belli olacak henüz bende bilmiyorumYaş
Kaçıncı Deneme
Hangi gün ebriyo
Ve belliyse transfer tarihi yazarmısın
Çok olmuş oldu ama
Kızlar sizde yazarmısınız tabi isterseniz
kedicique @halleycik @arzuerkan
Allah'ım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah24 yaşındayım 2.inci deneme 5.gün embriyosu transfer tarihim Allah izin verirse yarın belli olacak henüz bende bilmiyorum
32 KİŞİ OLMUŞUZ KIZLAR BİRLİKTE NİCEE GÜZEL HABER ALMALARA İNŞALLAHHAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
efsunn210102 Selin n Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün Opecert 32 2.ci deneme 5.ci gün Ilayumut 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım sonuç bekliyor @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme Selin n 26 1.ci deneme
efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
39 yaş 2.deneme 5. Gün embriyo 27.10.2021Yaş
Kaçıncı Deneme
Hangi gün ebriyo
Ve belliyse transfer tarihi yazarmısın
Çok olmuş oldu ama
Kızlar sizde yazarmısınız tabi isterseniz
kedicique @halleycik @arzuerkan
Aaaaaa hamişmisin sen39 yaş 2.deneme 5. Gün embriyo 27.10.2021
Rabbim transferimiz için hayırla geçmesine yardım etsin inşallahBen de heyecan tavan yaptıyarın covid testi vericem.cuma transfere az kaldı
Amin Hepimizin sırayla güzel haberler vereceği bir ay olsun inşRabbim transferimiz için hayırla geçmesine yardım etsin inşallah
Amin inşallah ablacım inşallah Rabbim hayılrı şekilde bizleri de kucaklarımızı cennet kokusuyla taçlandırınAmin Hepimizin sırayla güzel haberler vereceği bir ay olsun inş
İnşallah fire vermeden bu ekip hamiş grubu olarak devam ederiz32 KİŞİ OLMUŞUZ KIZLAR BİRLİKTE NİCEE GÜZEL HABER ALMALARA İNŞALLAH
Amin cnm Rabbim isteyen her kadına anneliği tattırsın diye hep dua ediyorum.Amin inşallah ablacım inşallah Rabbim hayılrı şekilde bizleri de kucaklarımızı cennet kokusuyla taçlandırın
HosbuldukkkHoş geldin canım adet tarihin ne zaman
HosbuldukkkHoşgeldinnnnn
2.adeti olmana var mı günün geçti mi
3 kişide aynı problem var
günümüz geldi ama adet olamadık.
hiç süphelenme canısı 2.testi yaptım kapak gibi negatif çarptı yüzümeHosbuldukkk
Yaa evet bende de gecikti bana normal gelmişti ama sizde de olunca şüphelendim şimdi..
Günaydın canımmmm
Günaydın güzellikler
bugün erken uyandım
Günaydın canımmmmm sabahın 5i uyandım yatamadim dahhaaaasanırım ilk pozitifi görcez bakalım bugün 4.günum erken gebelik testi ile ışığa tutunca bakılan aşırı hayalet çizgiyi görüyorum yada kafayı sıyırıyorumdüz bakinca bisey yok ışığa tutunca görüyorum insallah doğrudur görmek istediğimı görmüyorumdur artık yarını bekliycem belki belli oluriki tanr yaptım ikisinde de ışığa tutunca görüyorum rabbim sevincimizj yarım bırakmasın
Günaydın güzellikler
bugün erken uyandım
Ben çoktan uyandım eşimi işe gönderdim battaniyemi aldım TV keyfi yapıyorumGünaydın canımmmm
ben uyanamadım daha.
Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmem aslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce efsunn210102 Loya-Kiana Selin n Opecert nacwes Z Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlarGünaydın canımmmmm sabahın 5i uyandım yatamadim dahhaaaasanırım ilk pozitifi görcez bakalım bugün 4.günum erken gebelik testi ile ışığa tutunca bakılan aşırı hayalet çizgiyi görüyorum yada kafayı sıyırıyorumdüz bakinca bisey yok ışığa tutunca görüyorum insallah doğrudur görmek istediğimı görmüyorumdur artık yarını bekliycem belki belli oluriki tanr yaptım ikisinde de ışığa tutunca görüyorum rabbim sevincimizj yarım bırakmasın