• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

🧿🧿HAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM🧿🧿

Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun 🤗🤗

efsunn210102 efsunn210102 😇 Selin n Selin n 😇 Loya-Kiana Loya-Kiana 😇 biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor🌹🌹🌹🌹

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏻💖

İsimyaşdenemeembriyotransfersonuç💖

@Demiripek433.cü deneme5.ci gün
@istanbul88311.ci deneme6.cı gün
nacwes nacwes 332.ci deneme3.cü gün
@akyaa343.cü deneme9 aralık
Loya-Kiana Loya-Kiana 312.ci deneme5.ci gün
Opecert Opecert 322.ci deneme5.ci gün
Ilayumut Ilayumut 307.ci deneme5.ci gün26 kasımsonuç bekliyor
@Gldmergn243.cü deneme5ve6.cı gün
@gulcehanim271.ci deneme5.ci gün
@hasretim0601332.ci deneme5.ci gün
@Saturnyildizi323.cü deneme2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird312.ci deneme5.ci gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 251.ci deneme2.ci Gün
@Mucizelereinanin55293.cü deneme
@Efolis313.cü deneme
@lightbrown301.ci deneme
@Hayat su252.ci deneme
@Tesnim1989326.ci deneme
@hukukkusu321.ci deneme
@Maydonozhanim273.cü deneme
Selin n Selin n 261.ci deneme
efsunn210102 efsunn210102 251.ci deneme3.cü gün
@Aylis16231.ci deneme5.ci gün
Z Zeynepkur 383.Cü deneme5.Cİ gün3 Aralık
@Gulen yuzum374.CÜ deneme5.ci gün25 kasımsonuç bekliyor
@Aslanb281. Cİ dENEME5.Cİ GÜN
@halleycik301.Cİ DENEME
kedicique kedicique
@karyelimmm241.Cİ DENEME5.Cİ GÜN
@leyladanvazgecme443.CÜ GÜN
Verayinrengi Verayinrengi 242.Cİ DENEME5.Cİ GÜN
32 KİŞİ OLMUŞUZ KIZLAR BİRLİKTE NİCEE GÜZEL HABER ALMALARA İNŞALLAH💖🌺💖🌺💖

Günaydın güzellikler 🌹🌹

bugün erken uyandım 😁😁😁😁😁
Günaydın canımmmmm sabahın 5i uyandım yatamadim dahhaaaa😀😀😀😀😎😎😎🤗🤗🤗sanırım ilk pozitifi görcez bakalım 😂😂😎😎bugün 4.günum erken gebelik testi ile ışığa tutunca bakılan aşırı hayalet çizgiyi görüyorum yada kafayı sıyırıyorum😉😉😀😀düz bakinca bisey yok ışığa tutunca görüyorum insallah doğrudur 😶😶🙄🙄görmek istediğimı görmüyorumdur artık yarını bekliycem belki belli oluriki tanr yaptım ikisinde de ışığa tutunca görüyorum 🤔🤔😍😍😘😘rabbim sevincimizj yarım bırakmasın 🤗🤗😍

Günaydın canımmmm
ben uyanamadım daha.
Ben çoktan uyandım eşimi işe gönderdim battaniyemi aldım TV keyfi yapıyorum
Günaydın canımmmmm sabahın 5i uyandım yatamadim dahhaaaa😀😀😀😀😎😎😎🤗🤗🤗sanırım ilk pozitifi görcez bakalım 😂😂😎😎bugün 4.günum erken gebelik testi ile ışığa tutunca bakılan aşırı hayalet çizgiyi görüyorum yada kafayı sıyırıyorum😉😉😀😀düz bakinca bisey yok ışığa tutunca görüyorum insallah doğrudur 😶😶🙄🙄görmek istediğimı görmüyorumdur artık yarını bekliycem belki belli oluriki tanr yaptım ikisinde de ışığa tutunca görüyorum 🤔🤔😍😍😘😘rabbim sevincimizj yarım bırakmasın 🤗🤗😍
Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmem 🤔🤔🤔 aslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce efsunn210102 efsunn210102 Loya-Kiana Loya-Kiana Selin n Selin n Opecert Opecert nacwes nacwes Z Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😕

Back