• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben çoktan uyandım eşimi işe gönderdim battaniyemi aldım TV keyfi yapıyorum

Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmem 🤔🤔🤔 aslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce efsunn210102 efsunn210102 @Loya-Kiana Selin n Selin n Opecert Opecert @nacwes @Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😕
Cok okudum tedaviye başlayacağı ay hamile kalanlari bende ekimde histereskopi oldum dr adet günün sıfırlanabilir bugun kanama olduğu icin adet günün degisenilir bugünü baz alabilir demişti yani gecikme olabilir ama bi bakarsın rabbim ol demistir vakti zamanı gelmistir🤗🤗🤗😍😍😍😍git bi kan.testi yaptır böyle düşünmekten iyi kurtul rahatla hakkında en hayırlısı negatifsede üzülmek yok tedavi başlasın 😊😊🤗🤗🤗😍😍😍rabbim hic kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hicbir kulunu da biz kadar uğraştırip bekletmesin hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun

Günaydın canımmmmm sabahın 5i uyandım yatamadim dahhaaaa😀😀😀😀😎😎😎🤗🤗🤗sanırım ilk pozitifi görcez bakalım 😂😂😎😎bugün 4.günum erken gebelik testi ile ışığa tutunca bakılan aşırı hayalet çizgiyi görüyorum yada kafayı sıyırıyorum😉😉😀😀düz bakinca bisey yok ışığa tutunca görüyorum insallah doğrudur 😶😶🙄🙄görmek istediğimı görmüyorumdur artık yarını bekliycem belki belli oluriki tanr yaptım ikisinde de ışığa tutunca görüyorum 🤔🤔😍😍😘😘rabbim sevincimizj yarım bırakmasın 🤗🤗😍
Aaaa hadi bakalım inşallah görürüz canım güzel haberlerini bekliyoruz

Cok okudum tedaviye başlayacağı ay hamile kalanlari bende ekimde histereskopi oldum dr adet günün sıfırlanabilir bugun kanama olduğu icin adet günün degisenilir bugünü baz alabilir demişti yani gecikme olabilir ama bi bakarsın rabbim ol demistir vakti zamanı gelmistir🤗🤗🤗😍😍😍😍git bi kan.testi yaptır böyle düşünmekten iyi kurtul rahatla hakkında en hayırlısı negatifsede üzülmek yok tedavi başlasın 😊😊🤗🤗🤗😍😍😍rabbim hic kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hicbir kulunu da biz kadar uğraştırip bekletmesin hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun
Allah razı olsun inşallah teşekkür ederim mesajınız içim 💖 bende adet konusunda hiç belirti yok yada ben öyle sanıyorum sadece belim ve karnımın sol tarafı eğilirken oturup kalkarken batar gibi oluyor 😂😂😂😂 kafam biraz ondan karıştı sanırım 🌹 sonuç olsada olmasada negetif olmaya gerek yok olursa ne mutlu olmazsa yola devam hayat zor ama çekilen çile kutsal söz konusu "anneolmak olabilmek" inşallah 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadımgeçirdim acaba ondan mıdır geçikmem 🤔🤔🤔 aslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce efsunn210102 efsunn210102 @Loya-Kiana Selin n Selin n Opecert Opecert @nacwes @Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😕
Dene kuzum ne kaybedersin bende 2.ciyi denedim ne oldu yani için rahat etsin hadi sen histereskopi oldun gecikyprsun biz de bekliyoruz adet için ..
Kafamızı rahatlatmamız lazım.

Dene kuzum ne kaybedersin bende 2.ciyi denedim ne oldu yani için rahat etsin hadi sen histereskopi oldun gecikyprsun biz de bekliyoruz adet için ..
Kafamızı rahatlatmamız lazım.
Bu sanırım %100 stres yaptığımız için başımıza geliyor bi rahat bırakmıyoruz kendimizi düşünceler düşünceler daha çok etkiliyor bedenimizi bence rahat bıraksak belki bakmışız fark etmeden başlamış adetimiz bilemeyiz ki işte 😜😜😜

Biz opu olduk dr döngün değişir 5 güne olursun dedi ikimizde olmadık hatırlasana
iğneler bilet etkilemedi ovulasyonu şimdi olamıyoruz evde olsam ben kesin beta verirdim ..

3 ümüz beklemedeyiz canısı dün akıntı da kesildi.
Ne gebelik belirtisi ne adet belirtisi hiç mi bişey olmaz vücutta ya dümdüz normal günler gibi çıldırmaya az kaldı dayanamadım doktoruma yazdım ama vereceği cevap belli zaten gecikme normal bekle yada gebelik testi yap diyecek ama içim de gebeliğe dair hiç bir belirti yok

Ne gebelik belirtisi ne adet belirtisi hiç mi bişey olmaz vücutta ya dümdüz normal günler gibi çıldırmaya az kaldı dayanamadım doktoruma yazdım ama vereceği cevap belli zaten gecikme normal bekle yada gebelik testi yap diyecek ama içim de gebeliğe dair hiç bir belirti yok
Sende yap bakalım gebelik szide ki sorun erkek faktörlü müydü ?

Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmem 🤔🤔🤔 aslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce efsunn210102 efsunn210102 @Loya-Kiana Selin n Selin n Opecert Opecert @nacwes @Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😕
Kuzum sizin neden olmuyordu sıkıntı ne olduğu için tüp yaptiracaktiniz eğer ciddi erkek faktörluyse pek sanmıyorum ama rahimde bı sıkıntdan dolayı olmuyorduysa ve su an o sıkıntı giderildiyse tabi ki olabilir .

Canım erkek faktörü bizim ki ama hiç gebelik testi yapasım yok bu kadar sene olmayan şimdi olur mu ki
Al benden de o kadar bende çok ümitlendim bizimde erkek faktör
yani bizde bir sıkıntı olsa ilaçlarla mı giderildi derdim ama dediğin gibi aksi biraz uzak olyuro bize.
Ama rabbimdem her şey al bir test yap gitsin.

Kuzum sizin neden olmuyordu sıkıntı ne olduğu için tüp yaptiracaktiniz eğer ciddi erkek faktörluyse pek sanmıyorum ama rahimde bı sıkıntdan dolayı olmuyorduysa ve su an o sıkıntı giderildiyse tabi ki olabilir .
Yok canım bizim sadece sebebsiz infertelite dedi doktor eşimden yana sorun yok hiç 🤗
Kızlar stres yapmayın Hersey iyi ve güzel olacak Allah’ın izniyle🙏 Kendinize olumlama yapın o kadar emek veriliyor.Ruhunuzu endişe ve korkuya değil; Ümit ve sevgiye yöneltin🥰🥰🥰
Ahhh ahhh ağzından bal damlıyor resmen ama bazen uyuyorsun bazende istesende istemesen de kafanın içini tırmalıyor bu sorular 😘
Canım erkek faktörü bizim ki ama hiç gebelik testi yapasım yok bu kadar sene olmayan şimdi olur mu ki
Allah bilir umudumuz hep varsa neden olmasın yoksa d en azından adet olacaksın o garanti 😇
canım benim ocak'ı bulacak sanırım çünkü bu adetten sonra histeroskopi olacağım,yaş 37 3.deneme olacak 2 düşük oldu canım
Olsun yinede hoşgeldin aramıza ben şubattan beri zorluyorum anca onay almıştım yine nasip olmadı bu aylara kaldım bakarsın bende yine ocağa kalırım 😁😁😁😁
yani bizde bir sıkıntı olsa ilaçlarla mı giderildi derdim ama dediğin gibi aksi biraz uzak olyuro bize.
Rabbim bizlere yardım etsin inşallah

Kuzucum sen bilirsin bence al bir test rahatlarsın hem netice de böyle gecikmede daha da ümitleneceksin.Hem aklından cıkartmış olursun ama regl gecikmesi aldıgımız hormonlar geçirilen operasyonlar ve stres yüzünden de etkileniyor senin nasıl bilemem ama ben kışa girdiğimde otomatik oalrak 3-4 gün gecikir mesela havalar sogudugu için ya da o ay aldığın bir ilaç üşütme hepsi geciktirebilr en iyisi bir text yaptır aklında soru işareti kalmasın nasılsa kendini tüp bebeğe hazorlıyosun

Erkek faktörü olunca bizim acaba ihtimali o yüzden biraz daha düşüyor malesef o yüzden hiç ümidim yok keşke olsaydı ama yok işte. Ofisteyim çalışıyorum canım test yapamam anca belki akşam

Back