- 2 Aralık 2015
- 4.523
- 18.509
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Cok okudum tedaviye başlayacağı ay hamile kalanlari bende ekimde histereskopi oldum dr adet günün sıfırlanabilir bugun kanama olduğu icin adet günün degisenilir bugünü baz alabilir demişti yani gecikme olabilir ama bi bakarsın rabbim ol demistir vakti zamanı gelmistirgit bi kan.testi yaptır böyle düşünmekten iyi kurtul rahatla hakkında en hayırlısı negatifsede üzülmek yok tedavi başlasın rabbim hic kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hicbir kulunu da biz kadar uğraştırip bekletmesin hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursunBen çoktan uyandım eşimi işe gönderdim battaniyemi aldım TV keyfi yapıyorum
Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmem aslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce efsunn210102 @Loya-Kiana Selin n Opecert @nacwes @Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar