• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar toplaşın adet getirici son kozumu oynuyorum 😂🤣😁 zira hoplayıp ziplamak, bitki çayları vs işe yaramadı. Bu son kozum hiç şaşmaz. Güzel bir iliski sonrası sıcak duş getirtir bana hep son gün 🙈🙈🙈 artık bu da işe yaramaz ise yapacak bir şeyim kalmadı
Adet söktürücu masaj var nette onunla getirten cok kisi okudum😂😂😂

Yaş 35 altı oldugu iicn ve daha once gebelik kaybı olmadıgı icin sperm değerleri normal ve ailede kan pıhtılaşma erken menopoz ya da düşük öykusu olmadıgı icin istememişlerr öyle sylediler ama sacma yani embriyoların 3 ude 1.kaliteydi bri negatif oldu 2 tane dondrulmş var onlarda 1. kalite ama belli olmaz netice de
Oylee parayi odemeye razi olan bnimm sonictaa 300 dolardi sanirm.degilmi

Ayyyy 🥰İnsan kendisi için heyecanlanır ama böyle hep beraber olunca içimm kıpır kıpır valla 😂 hepimiz pozitifi görsek te buralar bayram sevinci olsa 🌼
Zaten birinden pozitif haber alınca içime sevinç doluyor sanki herkes pozitif olunca benim de öyle olacakmış gibi ☺️❤️

Valla canim artık cok deneme olunca pekte tatli yorgunluk gibi gelmiyor ruhen yıprandım ama yine şükür dermansiz degiliz 🤗🤗kabiz yapıyo ilaçlar canım kuru incir kuru kayısı yiyorum anca girwbiliyirum lavoboya dun adet sancısı gubi sancim oldu onun haricinde hic birswy hissetmiyorum 😏😏🙈estağfurullah aklına ne takilirsa sorabilirsin😘😍

Canım ilk gittiğimde gunde 2 estrofem içtim sonra gumde 3e daha sinra da günde 6ya çıkardı dr cilmoraforte bant kullandım 3 günde bir tramsferden 5 gun önce progestan igne banta aynen devam oksapar iğne de eklendi bide adet gününden bugüne dek innate balıkyağı diofory folik asit kullanıyorum estrofem de aynen devam 😶😶😍

5.gun cnm

Ya sıkıntı ven test yapmadan duramuyirum cok geriliyorum zaten kimsenin getirmeyeceğini bildiğim içinönceden alip sakladım dayanabilsem yapmamsa dayanamıyorum iste transfer sonrası cok farklı psikolojiyegiriyotum bide testlerde negatif görünce kanda cok yıkılmiyorum alıştırmis oluyorum kendimj😴😴😴😔

Benim 7 gun gecikti dr kanda gebelik testi yap negatif çıkarsa tarlusal kullan dedi dr kontrolü ilr tarlusal içti

Valla canim artık cok deneme olunca pekte tatli yorgunluk gibi gelmiyor ruhen yıprandım ama yine şükür dermansiz degiliz 🤗🤗kabiz yapıyo ilaçlar canım kuru incir kuru kayısı yiyorum anca girwbiliyirum lavoboya dun adet sancısı gubi sancim oldu onun haricinde hic birswy hissetmiyorum 😏😏🙈estağfurullah aklına ne takilirsa sorabilirsin😘😍

Canım ilk gittiğimde gunde 2 estrofem içtim sonra gumde 3e daha sinra da günde 6ya çıkardı dr cilmoraforte bant kullandım 3 günde bir tramsferden 5 gun önce progestan igne banta aynen devam oksapar iğne de eklendi bide adet gününden bugüne dek innate balıkyağı diofory folik asit kullanıyorum estrofem de aynen devam 😶😶😍

5.gun cnm

Ya sıkıntı ven test yapmadan duramuyirum cok geriliyorum zaten kimsenin getirmeyeceğini bildiğim içinönceden alip sakladım dayanabilsem yapmamsa dayanamıyorum iste transfer sonrası cok farklı psikolojiyegiriyotum bide testlerde negatif görünce kanda cok yıkılmiyorum alıştırmis oluyorum kendimj😴😴😴😔

Benim 7 gun gecikti dr kanda gebelik testi yap negatif çıkarsa tarlusal kullan dedi dr kontrolü ilr tarlusal içtim
opudan sonra bende de kabizlik oldu. cok kötüydü kuru incir kayisi hicbiri fayda etmedi. transferden sonra sıkıntı. herseyin hayirlisi olsun insallah 🥰🥰

Kızlar toplaşın adet getirici son kozumu oynuyorum 😂🤣😁 zira hoplayıp ziplamak, bitki çayları vs işe yaramadı. Bu son kozum hiç şaşmaz. Güzel bir iliski sonrası sıcak duş getirtir bana hep son gün 🙈🙈🙈 artık bu da işe yaramaz ise yapacak bir şeyim kalmadı
Bende tam olarak bunu düşünüyordum hem önce hem sonra yapacam bu duşu hemde yeter artık gelsin de başlayalım ya

merhaba ben de 44. yaşındayım bir yumurtam döllendi eğer bir aksilik olmazsa yarın 3.gün embriyosu olarak transfer edilecek .allah hepimizin yardımıcısı olsun .yaşımdan ötürü çok kaygılıyım . umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı ...
Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah canım. Dualarım seninle ..

Olsun canım geç olsun da güç olmasın 🤗 o kadar bekliyoruz sabrediyoruz bir ay daha beklersin canım benim günler çabuk geçiyor
inşallah canım 4 senedir uğraş ugraş hal kalmadı valla,3 denemem olacak bu sefer hayırlısı olu umarım her sene h,steroskopi yaptır bıktım valla maddiyat kalmadı artık:)

Peki neden yaptıklarını söylediler mi ? Sizin genetik testlerde bir sorun çıktı mı ?
Çıkmadı canım bizim testlerde embriyolarda temiz çıktı.benim ikiz gebelik düşüğüm vardı o yüzden genetik bir sıkıntı mı acaba diye doktorum bakmak istedi şükür temiz çıktı

Çıkmadı canım bizim testlerde embriyolarda temiz çıktı.benim ikiz gebelik düşüğüm vardı o yüzden genetik bir sıkıntı mı acaba diye doktorum bakmak istedi şükür temiz çıktı
Çok şükür . Yorucu olsa da sonu güzel olduktan sonra çekilen zorluklar unutuluyor 😌

Back