• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Benim bu civar da pek birşey yok ama annemlerin ordan çatı uçmuş elektrik direkleri var ya kabloyu kesmiş şuan elektirikler yokmuş ne zaman gelir yada yapılır meçhul😕
Bazı semtlerde sabahtan itibaren yoktu elektirik metropol şehir ama hemen etkileniyor herseyden 😬🙄

Sebepleri neydi aslindaa geenlde hep oneriyorlar die biliyorumm .
Kisti gormediler ztn aklimi karistiranda o oldu
Kisti gormeeden bana bunu onerdiler
Hitereskopi oncesii yanii bana sey geldi bi nevi hastayi kendine baglama seysii.
Yaş 35 altı oldugu iicn ve daha once gebelik kaybı olmadıgı icin sperm değerleri normal ve ailede kan pıhtılaşma erken menopoz ya da düşük öykusu olmadıgı icin istememişlerr öyle sylediler ama sacma yani embriyoların 3 ude 1.kaliteydi bri negatif oldu 2 tane dondrulmş var onlarda 1. kalite ama belli olmaz netice de

Kızlar toplaşın adet getirici son kozumu oynuyorum 😂🤣😁 zira hoplayıp ziplamak, bitki çayları vs işe yaramadı. Bu son kozum hiç şaşmaz. Güzel bir iliski sonrası sıcak duş getirtir bana hep son gün 🙈🙈🙈 artık bu da işe yaramaz ise yapacak bir şeyim kalmadı

bunlar tatli yorgunluklar sımsıkı tutunur bebisin insallah 🥰 iyi haberlerini bekliyoruz bende transfer günümü heyecanla bekliyorum 🤗🤗🥰🥰
herhangi bir belirtin var mi? yada transfer sonrasi sikayetlerin ? kabizlik fln. cok soru sordum kusura bakma transfer icin cok heyecanliyim
Valla canim artık cok deneme olunca pekte tatli yorgunluk gibi gelmiyor ruhen yıprandım ama yine şükür dermansiz degiliz 🤗🤗kabiz yapıyo ilaçlar canım kuru incir kuru kayısı yiyorum anca girwbiliyirum lavoboya dun adet sancısı gubi sancim oldu onun haricinde hic birswy hissetmiyorum 😏😏🙈estağfurullah aklına ne takilirsa sorabilirsin😘😍
Benim ikinci denemem olacak 5. gün 2 adet embriyom var bir tane transfer edilecek. Ama tabi saygı değer adetim gelirse başlayacağız inşallah. Sımsıkı sarılsın sana bebişlerin inşallah güzel haberini heyecanla bekliyoruz. İlaç neler kullanıyorsun transfere kadar neler kullandın
Canım ilk gittiğimde gunde 2 estrofem içtim sonra gumde 3e daha sinra da günde 6ya çıkardı dr cilmoraforte bant kullandım 3 günde bir tramsferden 5 gun önce progestan igne banta aynen devam oksapar iğne de eklendi bide adet gününden bugüne dek innate balıkyağı diofory folik asit kullanıyorum estrofem de aynen devam 😶😶😍
Kacinci günn embriyosuydu seninnn☺️
5.gun cnm
Ben daha transfer olmadan evdeki tüm testleri bitirdim bence siz de testleri verin kocanıza test falan yapmadan bekleyin 🤗
Ya sıkıntı ven test yapmadan duramuyirum cok geriliyorum zaten kimsenin getirmeyeceğini bildiğim içinönceden alip sakladım dayanabilsem yapmamsa dayanamıyorum iste transfer sonrası cok farklı psikolojiyegiriyotum bide testlerde negatif görünce kanda cok yıkılmiyorum alıştırmis oluyorum kendimj😴😴😴😔
Kızlar bu adetler bugün de gelmedi eve gidip duş alıp sıcak su torbasını kucaklayacağım gene. Sizler ne yapacaksınız bu adetleri nasıl getireceğiz
Benim 7 gun gecikti dr kanda gebelik testi yap negatif çıkarsa tarlusal kullan dedi dr kontrolü ilr tarlusal içtim

Back