Ya doktor karnini mi bastiriyor oyle canimBenim muayenede ağrıdı, doktor karnıma bastırınca. Sonra da bir süre devam edip geçti.
Sırt üstü uzanınca bir süre sonra ağrıyor. Üzerine yatmayı hiç denemedim. Genelde sağ veya sola yatarım zaten. Arada sancılar gelip gidiyor ama normal elleyince acı yok.
Karından baktı bana, biraz bastırdı tabi görebilmek için hep bastırırlar ya zaten. Çok değil tabi ama canım yandı.Ya doktor karnini mi bastiriyor oyle canim
Sıkışık gitmek gerekirmi cnm?Karından baktı bana, biraz bastırdı tabi görebilmek için hep bastırırlar ya zaten. Çok değil tabi ama canım yandı.
Ya işte ben vajinal bakar diye sıkışık değildim. Karından ultrasonda sıkışık olmak daha iyi.Sıkışık gitmek gerekirmi cnm?
Çok teşekkür ederim canımCok guzel cikmis gozun aydin canim
Ben de bilmiyorum nasil bakar gidince asistana sorarm artik:)Ya işte ben vajinal bakar diye sıkışık değildim. Karından ultrasonda sıkışık olmak daha iyi.
Benim de geçen cuma ikinci kan 375di
pazartesi doktora gideceğim kese görünür mü bilmiyorum ama rahmim kalp şeklinde benim. Doktor hamile kaldığında düşük riskin olabilir demişti o yüzden beklemeden hemen gideyim diyorumCok guzel cikmis. Canim kese ne zaman gideceksin
inşallahOhh ne güzel. ❤ Yakında keseyi göreceksin sen de.
Hayirli haberlerle gel insallah ben de cuma
pazartesi doktora gideceğim kese görünür mü bilmiyorum ama rahmim kalp şeklinde benim. Doktor hamile kaldığında düşük riskin olabilir demişti o yüzden beklemeden hemen gideyim diyorum
inşallah
İnşallah hepimiz hayırlı haberler ile geleceğizHayirli haberlerle gel insallah ben de cuma
Himm ultrosnla bakarken dimi canim o aletle bastirio gezdirirken simdi anladimKarından baktı bana, biraz bastırdı tabi görebilmek için hep bastırırlar ya zaten. Çok değil tabi ama canım yandı.
Bnde Pazartesi
pazartesi doktora gideceğim kese görünür mü bilmiyorum ama rahmim kalp şeklinde benim. Doktor hamile kaldığında düşük riskin olabilir demişti o yüzden beklemeden hemen gideyim diyorum
inşallah
Pazartesi çok erken canım. Cuma git benim gibi benim cuma vajinalden gözüktü. Boşuna erkenden stres olma.
inşallah
Beni keseden 1 hafta sonraya çağırdı bence daha fazla geç gitmemek lazım Allah korusun ters bi şeyse gecikmeden müdahale edilir.Kizlar ben ne zaman gitsem kese goruldu bebege bakacak 15 20 gun sonra gel dedi 20 gun sonra gideyim degilmi zaten korkuyorum
15 gun o zaman 15 gun demistiBeni keseden 1 hafta sonraya çağırdı bence daha fazla geç gitmemek lazım Allah korusun ters bi şeyse gecikmeden müdahale edilir.
Kaç haftalık demişti keseyi gördüğünde?Kizlar ben ne zaman gitsem kese goruldu bebege bakacak 15 20 gun sonra gel dedi 20 gun sonra gideyim degilmi zaten korkuyorum
Çift boynuzlu rahim dediklerindenmi canım? Yani uterus bicornis benim de öyle de. Hep süşük tekliken var dediler gebeliklerimde. Bugün muayenede de fitil yazdı. Allahın izni ile içini ferah tut benim hiç düşüğüm olmadı. Çok da yoğun çalışıyorum
inşallah
19127 deger 5 haftalik olmasi gerek 6 hafta olmasi imkansiz gibi biseKaç haftalık demişti keseyi gördüğünde?