- 13 Ocak 2020
- 44.550
- 167.846
- 33
Ben senin doktoruna gıcık oldum hee bana sorma sen hepimizinki haftalık cağırıyo keseden sonra niye 15 gün beklensin yav. Kaç mm idi kese?15 gun o zaman 15 gun demisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben senin doktoruna gıcık oldum hee bana sorma sen hepimizinki haftalık cağırıyo keseden sonra niye 15 gün beklensin yav. Kaç mm idi kese?15 gun o zaman 15 gun demisti
Aynen, derin bilgilerimizi paylaşıyoruz. Da o neydi kız negatif teste kimyasal olabilir demiş.Şimdi biz çok hamileyiz ya Artemissisipi ile yeni hamilelikle ilgili konularda geziyoz.
Benim rahmimde tersmisÇift boynuzlu rahim dediklerindenmi canım? Yani uterus bicornis benim de öyle de. Hep süşük tekliken var dediler gebeliklerimde. Bugün muayenede de fitil yazdı. Allahın izni ile içini ferah tut benim hiç düşüğüm olmadı. Çok da yoğun çalışıyorum
Bana da 15 gün sonra kalp atışı dedi. Kese gözüktüğü gün 5 mm idiBen senin doktoruna gıcık oldum hee bana sorma sen hepimizinki haftalık cağırıyo keseden sonra niye 15 gün beklensin yav. Kaç mm idi kese?
Zaten o doktora gitmeyecem bide bu hamilelere yapilan testleri yapmadi sadece beta yapti oysa oglumda gittigim doktor hangi ilaclari kullanmisim diye eczane dokumanima kadar bakmisti bu arada kese 10 mmBen senin doktoruna gıcık oldum hee bana sorma sen hepimizinki haftalık cağırıyo keseden sonra niye 15 gün beklensin yav. Kaç mm idi kese?
O kasik ağrısı başlamasa diyeceksin ki niye ağrı yok bir sorun mu var. İnan bana hep böyle. Ağrılar gelir gider. Keseyi görmüşsün zaten rahimde sonuçta. Kanama yoksa korkacak bir şey de yok. Kendini rahatlat lutfen.Kizlar ben niye boyle korkuyorum ya bise olacakmis gibi bu saatlerde oluyor kasik agrimda bu saatte basliyo
Evet kanama yok cok sukur benim ilk gebeligim dusuktu oglumda da riskli gecti ondan bu hallerimO kasik ağrısı başlamasa diyeceksin ki niye ağrı yok bir sorun mu var. İnan bana hep böyle. Ağrılar gelir gider. Keseyi görmüşsün zaten rahimde sonuçta. Kanama yoksa korkacak bir şey de yok. Kendini rahatlat lutfen.
Kalp rahimde tepede çıkıntı oluyo benim hafif kalpti histereskopi oldum düzelttirdim. Amh düşük zaten risk almayayım dedim.Çift boynuzlu rahim dediklerindenmi canım? Yani uterus bicornis benim de öyle de. Hep süşük tekliken var dediler gebeliklerimde. Bugün muayenede de fitil yazdı. Allahın izni ile içini ferah tut benim hiç düşüğüm olmadı. Çok da yoğun çalışıyorum
15 gün ideal o zaman, daha geç gitme Merve'nin de dediği gibi.19127 deger 5 haftalik olmasi gerek 6 hafta olmasi imkansiz gibi bise
Bence sen bu hafta git.Zaten o doktora gitmeyecem bide bu hamilelere yapilan testleri yapmadi sadece beta yapti oysa oglumda gittigim doktor hangi ilaclari kullanmisim diye eczane dokumanima kadar bakmisti bu arada kese 10 mm
Tm insallah 15 gun su kalp atislarini duyarsam insallah zaten ozel hastanede bi doktor belirleyecem bu devlet hastanesi benim kafama yatmiyor oglumda cok para harcadim diye bunda devletemi gitsem cocuga harcarim diyordum ama ozel gibi olmuyor adam troid hormonlarima bile bakmadi15 gün ideal o zaman, daha geç gitme Merve'nin de dediği gibi.
Benimki doğuştan yapısal öyle canım. Düzelme imkanı yok. Erken doğum yaptım iki gebeliğimde de. Kasım ayının ilk haftasını görsem razıyım. İlkimi 37 haftalık ikizlerimi 30 haftalık doğurdum. Senin düzeltilmiş birde. Rahat olalım güzel düşünelimKalp rahimde tepede çıkıntı oluyo benim hafif kalpti histereskopi oldum düzelttirdim. Amh düşük zaten risk almayayım dedim.
Eki Görüntüle 2822298
Şekil buydu.
O zaman haftaya görünür kız niye 15 gün bekleyesin ki.Zaten o doktora gitmeyecem bide bu hamilelere yapilan testleri yapmadi sadece beta yapti oysa oglumda gittigim doktor hangi ilaclari kullanmisim diye eczane dokumanima kadar bakmisti bu arada kese 10 mm
Ya belki 1 hafta ila çok farketmiyordur Allah korusun bir sorun olsa mudahale edilmesi ama. Her şeyin de bi sırası var kese günde 1 2 mm büyüyen bir şey 1.5 cm olduğunda bebek gorünebilir mesela. Işte yolk filan. Ne bileyim onlar zamanında oluştu mu diye bakılmasi lazım gibi geliyo bana.Bana da 15 gün sonra kalp atışı dedi. Kese gözüktüğü gün 5 mm idi
Haftaya gidim bence canim sen bebek gorulurmu diyorsun bu haftaBence sen bu hafta git.
Seninki daha farklı bir şey zaten canım anladığım kadarıyla. Sağlıklı büyüsünler inşallah. Saglıkla gelecekse bunu da erken doğurursun napalım.Benimki doğuştan yapısal öyle canım. Düzelme imkanı yok. Erken doğum yaptım iki gebeliğimde de. Kasım ayının ilk haftasını görsem razıyım. İlkimi 37 haftalık ikizlerimi 30 haftalık doğurdum. Senin düzeltilmiş birde. Rahat olalım güzel düşünelim
Ya dağlar kadar betan var görünür gibi geliyo banaHaftaya gidim bence canim sen bebek gorulurmu diyorsun bu hafta
ZTen tek tesellim beta degerim sanki o yuksek olunca hersey daha yolundaymis gibi geliyo bana acaba bilimsel olarak da oylemiYa dağlar kadar betan var görünür gibi geliyo bana
Değilse de biz öyle kabul ediyoruuuz.ZTen tek tesellim beta degerim sanki o yuksek olunca hersey daha yolundaymis gibi geliyo bana acaba bilimsel olarak da oylemi