- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Ekşiden nefret ederim. Ekşi deyince bile dişlerim kamaşıyor.Bulantısı olan hamişler önümüz tam erik mevsimi bol bol yeyin çok iyi geliyor, bir de ekşi yeşil elma3 ayı bunlarla geçirmiştim ben
Yaa ben limon yiyorum tuzlayip tuzlayip bayilirimEkşiden nefret ederim. Ekşi deyince bile dişlerim kamaşıyor.
Mide bulantisina maden suyu da iyi gelirEkşiden nefret ederim. Ekşi deyince bile dişlerim kamaşıyor.
Maden suyu güzel. Teşekkür ederim.Mide bulantisina maden suyu da iyi gelir
Elleyince acıma yok ama arada bir gerginlik oluyo kasık ağrısıyla birlikte bende bazende gaz sıkışmasından ötürü bi sancı oluyo o daha çok acıtıyoKizlar kasiginizda gerilme hissediyor musunuz batma tarzi ben uzerine yatamiyorum boyle o noktaya da elleyince aciyor sanki
Bunyeden bunyeye farkli tepkiler olur heralde dimi yaElleyince acıma yok ama arada bir gerginlik oluyo kasık ağrısıyla birlikte bende bazende gaz sıkışmasından ötürü bi sancı oluyo o daha çok acıtıyo
Cok guzel cikmis gozun aydin canimSelam kızlar az önce ikinci kan sonucumu aldım perşembe 100.88di bugün 287 çıktı nasıl rahatladım size anlatamam Allahım bize sabır versin gerçekten kan sonucunu alırken baygınlık geçirecektim nerdeyse
Evet mesela bende mide yanmasıda cok oluyo reflü gibi kızartma türü yersem heleBunyeden bunyeye farkli tepkiler olur heralde dimi ya
Ben ayakta uyuyanlardanimEvet mesela bende mide yanmasıda cok oluyo reflü gibi kızartma türü yersem hele
Benim alakam yok erken kalkıyorum kendi çapımdaBen ayakta uyuyanlardanim
Benim de geçen cuma ikinci kan 375diKızlar ikinci kan sonucum çıktı 375
O kadar yoğun ağrım hiç olmadı.Kizlar kasiginizda gerilme hissediyor musunuz batma tarzi ben uzerine yatamiyorum boyle o noktaya da elleyince aciyor sanki
Cok guzel cikmis. Canim kese ne zaman gideceksinKızlar ikinci kan sonucum çıktı 375
Benim muayenede ağrıdı, doktor karnıma bastırınca. Sonra da bir süre devam edip geçti.Kizlar kasiginizda gerilme hissediyor musunuz batma tarzi ben uzerine yatamiyorum boyle o noktaya da elleyince aciyor sanki
Ohh ne güzel. ❤ Yakında keseyi göreceksin sen de.Kızlar ikinci kan sonucum çıktı 375
Bakalim ne diyecek sali gunu doktor mervisO kadar yoğun ağrım hiç olmadı.