- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bu kadar değil az bişeycik bol giyersem kimse anlamıyor senin olunca normalBenim göbek çok çıktı ya sizde durumlar nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar değil az bişeycik bol giyersem kimse anlamıyor senin olunca normalBenim göbek çok çıktı ya sizde durumlar nasıl ?
Arkadakinin de popisini yerlerBenim göbek çok çıktı ya sizde durumlar nasıl ?
Yaa maşallah nede güzel olmuş. Senin kadar olmasa da az biraz var. Becerirsem atarım birazdan foto. O arkadaki pıtırcanı da yerimm benBenim göbek çok çıktı ya sizde durumlar nasıl ?
Oo maşallah senin de kocaman.
İyi günlerde kullanın canım. Alışveriş yapmaya başlayanlar neler alıyor ne kadar lazım gibi bilgileri de paylaşırlarsa benim gibi bu konuda bilgisizlere faydası olur.Her nevi bez aldım bi toto bezi eksik
Amin inşallah Bnm 2. Ama hiç bişi hatırlamıyorum Bnde ne lazım ne değil düşündükçe aklıma geliyor Yenidoğanlar çok küçük geliyor gözüme ne Alcam bilmimİyi günlerde kullanın canım. Alışveriş yapmaya başlayanlar neler alıyor ne kadar lazım gibi bilgileri de paylaşırlarsa benim gibi bu konuda bilgisizlere faydası olur.
Maşallah ama senin ikizmiş zaten şişsin bir zahmet Hiç öyle yanlış şeyler düşünüp çağırmıyorum bol bol bebe yağı ohh mis yine de olursa da kızımdan hatıra derim artık58 ile hamile kaldım , 65’im bugün kontrol vardı doktor ikinci gebeliklerde karın daha çok büyür ilkinden kalma hava var gibi bişeyler dedi bakalım ne kadar büyüyeceğim gelsin yırtıklar
Bnm oğlumdan hatıra var bunda hiç bişi sürmüyorum meselaMaşallah ama senin ikizmiş zaten şişsin bir zahmet Hiç öyle yanlış şeyler düşünüp çağırmıyorum bol bol bebe yağı ohh mis yine de olursa da kızımdan hatıra derim artık
O da olur cınım inş.Her nevi bez aldım bi toto bezi eksik
59la hamile kaldım 57 düştü yine 59 çıktım bugün şükür ilk kez ama oynuyo ya 58 küsürlerde58 ile hamile kaldım , 65’im bugün kontrol vardı doktor ikinci gebeliklerde karın daha çok büyür ilkinden kalma hava var gibi bişeyler dedi bakalım ne kadar büyüyeceğim gelsin yırtıklar
Hayir randevu almadim dogrudan ebenin oldugu odaya gittim. Soyledikleri gun giderseniz sorun olmazCanım benide aradılar yarın gidicem gitmeden randevu almışmıydın ben randevu almadım hiç
Hayırlı olsun canım gözün aydın sonunda öğrendin ve öğrendikBi erkek geliyormuş
Tüm teoriler doğru çıktı yani
Diğer detayları da unutmadan yazayım
Plasentam aşağıdaydı yukarı çıkmış
Detaylı ultrasınu 20. Haftaya bi profesöre al dedi adını verdi işte
Sonra 23. Haftaya kadar gitmiyorum kendi doktoruma
Aşıyı bu doktor da biontech olma dedi
İkisi de farklı konuşunca karar veremedim
Bi de 170 gram dedi çocuğuma
Yine eridim
Ay sinirlerimi bozdun. Gidiyorum bu gruptan 59 nedir , 58 nedirO da olur cınım inş.
59la hamile kaldım 57 düştü yine 59 çıktım bugün şükür ilk kez ama oynuyo ya 58 küsürlerde
Du bakalım başımıza neler gelcek bundan sonraAy sinirlerimi bozdun. Gidiyorum bu gruptan 59 nedir , 58 nedir
Ay ne gelecek başına , hamileliği yarılamış (❤) gıcık gıcık 58 diyor banaDu bakalım başımıza neler gelcek bundan sonra
Olsun ama senin ikiz aynı sayılmazAy ne gelecek başına , hamileliği yarılamış (❤) gıcık gıcık 58 diyor bana
Ekliyorum hemen.Herkese Merhaba merve beni de ekler misiniz yaş 34, istanbul , cinsiyet kız dendi ama değişir mi bilmiyorum. Beklenen doğum 10 Aralık