- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
Keşke yazılı verseOf ben de hala tutamıyorum Allahtan detay yazılı verdi
Bi de tekrar 23. Haftaya kadar görüşmeyeceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke yazılı verseOf ben de hala tutamıyorum Allahtan detay yazılı verdi
Böylece göstermiyorsa kızdır teorisi çürüdü canım bana bile 13. Hafta göstermedi diye kesin kız demişlerdi düşün hoş az önce biri yazdı 18. Haftada kıza döndü diye hala emin olamıyorum doğumda değişmeseydiBi erkek geliyormuş
Tüm teoriler doğru çıktı yani
Diğer detayları da unutmadan yazayım
Plasentam aşağıdaydı yukarı çıkmış
Detaylı ultrasınu 20. Haftaya bi profesöre al dedi adını verdi işte
Sonra 23. Haftaya kadar gitmiyorum kendi doktoruma
Aşıyı bu doktor da biontech olma dedi
İkisi de farklı konuşunca karar veremedim
Bi de 170 gram dedi çocuğuma
Yine eridim
Sende bana yazılı ver bn unutuyorum öyle aylık bn bu detaylı sonraki ay kendi dr gitçemKeşke yazılı verse
Bi de tekrar 23. Haftaya kadar görüşmeyeceğiz
Benimki göstermiyor değildi kiBöylece göstermiyorsa kızdır teorisi çürüdü canım bana bile 13. Hafta göstermedi diye kesin kız demişlerdi düşün hoş az önce biri yazdı 18. Haftada kıza döndü diye hala emin olamıyorum doğumda değişmeseydi
Aynen artık isteyeyim en iyisiSende bana yazılı ver bn unutuyorum öyle aylık bn bu detaylı sonraki ay kendi dr gitçem
.Kizlar dun tetanoz asisi oldum saglik ocagindan aramislardi o gun gel diye. Yakinlarda olacak var mi? Ikinci doz icin de eylul'de gel dedi.
Yarin da detayli ultrason randevum var umarim erken gitmiyorumdur
Devletin benzetmesi doğruymuş bak gigglesSende bana yazılı ver bn unutuyorum öyle aylık bn bu detaylı sonraki ay kendi dr gitçem
Bi erkek geliyormuş
Yine eridim
Aynen çok şükür sonunda öğrendimYaaa gozun aydın sonunda
Evet üzülebilir haklısın canım. Akışına bırakmak en güzeli o zamanDaha doğru düzgün giymeydiği mont kaban duruyor şuan nedense bakmak bile içimden gelmiyor bakıp alıncada ilk oğlumu üzecekmişim gibi geliyor değişik duygulardayım vesselam ama son zamanlarda ne olur onuda bilemiyorum ki
Tabii bilgilendiririm herkesiIleri çıktıysa bi şey olmaz bence. Ilk ayrıntılı senden bize gelişmeleri yazarsın.
Vallahi de tahmin etmistim. Kiz totem ypmistim senin ne oluesa benimkide ondan olsun diye haftaya bende tekrar gitcemBi erkek geliyormuş
Yine eridim
Hayırlısı diyelim o zmnMalesef bulunmadı ilkinde 12. Haftadaydi. İkincide 13 ikisinde de arkasi dönmüştü bayram sonunu beklemeliyiz dedi
2.resim bacak arasi kesin erkek dedi valla degisse sok olurum ama uzulmemsenin bebisin var mi ultrason gonlunden gecen buysa değişmez insallah
O zaman sana da erkek geliyorVallahi de tahmin etmistim. Kiz totem ypmistim senin ne oluesa benimkide ondan olsun diye haftaya bende tekrar gitcem
Canım benide aradılar yarın gidicem gitmeden randevu almışmıydın ben randevu almadım hiçKizlar dun tetanoz asisi oldum saglik ocagindan aramislardi o gun gel diye. Yakinlarda olacak var mi? Ikinci doz icin de eylul'de gel dedi.
Yarin da detayli ultrason randevum var umarim erken gitmiyorumdur
Belki 2. Dozu yapmaz tetonoz da sağ kol yapsınlar söylersin yaparlarsaBu tetanozun şu haftalar arasında olması gibi bir zamanı var mı kızlar? Bana da yaklaşık bir ay önce aile hekimine gittiğim zaman ebe tetanoz için bayramdan sonraki hafta gel dedi. 21.haftada olacağım ozaman.
Birde bana 2020 Şubatta bir kesik nedeniyle hastanede aşı yapmışlardı 10 yıl korur demişlerdi ama ebe yine de yapalım dedi fazla gelmez heralde Önümüzdeki haftada covid aşısının 2.si var. Vayy benim soll kolumm
Kuzum çalışıyorum ve sağlağım o kolumu riske atamam Ondan ne gelirse hep soluma oluyor ve gebelikte de hep soluna yat diyorlar bende öyle yapıyorum zavallı kolum bütün gecede eziliyor üstelikTek doz yaparız dedi canım o yönden iyiyimBelki 2. Dozu yapmaz tetonoz da sağ kol yapsınlar söylersin yaparlarsa
Bu kadar değil ama benim de çıktı.Benim göbek çok çıktı ya sizde durumlar nasıl ?