2021 Aralık Anneleri

Sürpriz gebelik miydi? Önceden neden başlamadın?
süpriz gibi birşey oldu kuzum 1 ay felan korunmadık allah nasip etti yani acelemiz yoktu ama bi baktık biizmle :) şimdi dünyanın en mutlu insanlarıyız inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur

süpriz gibi birşey oldu kuzum 1 ay felan korunmadık allah nasip etti yani acelemiz yoktu ama bi baktık biizmle :) şimdi dünyanın en mutlu insanlarıyız inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur
hemen başla canım vitaminlerde önemli sağlıkla büyüsün 🥰🥰

3 ay önceden başlayın derler nöral tüp kusurlarını engeller. Yanlış anlama yazıyorum böyle detay detay bilmeyen varsa öğrensin diye.

3 ay önceden başlayın derler nöral tüp kusurlarını engeller. Yanlış anlama yazıyorum böyle detay detay bilmeyen varsa öğrensin diye.
Bn düşündüğüm için 3 ay önceden başladım hatta 6 ay önceden bile öneriyorlar 🥰

Ayyy bn Pazartesiye kadar nasıl beklim hayırlı haberlerle gelin hatunlar 🥰💕
Ben napim sali aksam 6 da 🙈🙈🙈her sabah korkuyla uyaniyorum dun inanilmaz kasik agrim vardi sanki cok acik kahve cok cok acik ama akinti geldi gibi gece sacma sapan ruyalar gordum🙈sabah kalktim gebelik testi yaptim oh sukur cift cizgi falan oldum🐣

Ben napim sali aksam 6 da 🙈🙈🙈her sabah korkuyla uyaniyorum dun inanilmaz kasik agrim vardi sanki cok acik kahve cok cok acik ama akinti geldi gibi gece sacma sapan ruyalar gordum🙈sabah kalktim gebelik testi yaptim oh sukur cift cizgi falan oldum🐣
Hadi bakalım içini ferah tut 🥰hayırlısıyla olsun malum hormonlar psikoloji değişken 😂😂😂

Sürpriz gebelik miydi? Önceden neden başlamadın?
Mervis ben de baslamamistim doktora sordum ne zaman hamislkk olacagi belli olmadigi icin biliyorsun az cok sureci doktor simdi gerek yok dedi hamisligimi
Hadi bakalım içini ferah tut 🥰hayırlısıyla olsun malum hormonlar psikoloji değişken 😂😂😂
Evwt canim ben sali gunu kan testinde ogrenmistim ama ondan sonra korku sardi beni dun birdwn kuvvetli hapsurdum ay birsey oldu mu ki falan rabbim hepimizin saglikla kucagina almayi nasip etsin🤲

X