2021 Aralık Anneleri

Tüketmiyoruuuz. Bana tüp bebekte kesinlikle yasak dediler. Sevmem de zaten çay insanıyım. Çay en fazla 2 açık.
Bişi daha var kahve filan tüketiyormusunuz bn kahveyi çok seviyorum nasıl azaltırım bilmiyorum 🤷🏼‍♀🙈
Ama bitane kahveden zarar gelmez diyen doktor yazıları okumuştum ben neye inanıceyzz 🤷🏻‍♀️ Gerçi benim pek düşkünlüğüm yok ama sevenler için dedim😁

Eklentiler

• IMG_20210408_064854.jpg
    IMG_20210408_064854.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 35
Ben daha baktiramadim bugun test yaptım tekrar...Bu şekilde çıktı. Gidemedim hala izin alamıyorum
Tebrikler 🎈 çalışıyorsun sanırım iş çıkışı baktır istersen muayene filana gerek yok gebelik testi diyince yapıyorlar en azından değeri görünce daha iyi hissedersin kendini 💕

Ama bitane kahveden zarar gelmez diyen doktor yazıları okumuştum ben neye inanıceyzz 🤷🏻‍♀️ Gerçi benim pek düşkünlüğüm yok ama sevenler için dedim😁
Benim doktorum hamile kalmadan once bebis dusunurken gunde 1fincan turk kahvesinin fazla oldugunu soylemisti 2 3 gunde 1 demisti ben hic icmedim.Gunde bir bardak nescafe bir fincan kahve icmeden duramazdim🐣

Tebrikler 🎈 çalışıyorsun sanırım iş çıkışı baktır istersen muayene filana gerek yok gebelik testi diyince yapıyorlar en azından değeri görünce daha iyi hissedersin kendini 💕
Çalışıyorum canm. Merkezden uzağım bı de

Benim doktorum hamile kalmadan once bebis dusunurken gunde 1fincan turk kahvesinin fazla oldugunu soylemisti 2 3 gunde 1 demisti ben hic icmedim.Gunde bir bardak nescafe bir fincan kahve icmeden duramazdim🐣
Yaaaa bnde bi Nescafeyi filan da sade içiyorum azaltım en iyisi 🙈

2.KAN TESTİMİ YAPTRDIM BETA DEĞERİM DÜŞMÜŞ 93 DÜ 21 E DÜŞMÜŞ.
ACİL KÜRTAJ YA DA HAPLA ALMAMIZ LAZIM DEDİ ACİLDEKİ DOKTOR COK KÖTYÜÜM KIZLAR

2.KAN TESTİMİ YAPTRDIM BETA DEĞERİM DÜŞMÜŞ 93 DÜ 21 E DÜŞMÜŞ.
ACİL KÜRTAJ YA DA HAPLA ALMAMIZ LAZIM DEDİ ACİLDEKİ DOKTOR COK KÖTYÜÜM KIZLAR
Iyi de değer zaten çok yüksek değildi ki kimyasaldır belki reglle atılır kürtaj demesi bana fazla geldi. Kadın doğum ne diyecek bakalım kadın doğuma giriş yaptır acilden canım.

X