2021 Aralık Anneleri

33 çıktı anladığım kadarıyla çok yeni daha😂
Çok yeni evet balım. Aslında doktora gitmek içij çok erken. 2 gün sobra tekrar kan verip düzenli artışa bak. Artış güzelse biz burda hesaplarız sana ne zaman gideceğini. Değer 3bin üzeri olunca kese karından görünüyo binbeşyüz üzeri olunca da vajinal.

kızlar ben şuan hiç bi vitamin felan kullanmıyorum folik asit felan doktora gidince yazınca alıcam siz kendiniz aldınız mı doktor mu yazdı mervee sen kullanıyomusun

kızlar ben şuan hiç bi vitamin felan kullanmıyorum folik asit felan doktora gidince yazınca alıcam siz kendiniz aldınız mı doktor mu yazdı mervee sen kullanıyomusun
Ben kullanıuordum çok uzun zamandır. Ve kan için gittiğimde değistirdi. Benimki biraz da yumurta kalitesine yönelik prowomendi. İnnateye geçtik. Nasıl kullanmazsın bebişim. Bu dönemde çok onemli.

Selam kızlar ben de aranıza katıldım :anneadayı:
2 gün önce öğrendim hamiş olduğumu 4 haftalık betam 93 çıktı
Birazdan tekrar kan vermeye gideceğim inşallah sağlıklıdır doktor gözümü korkuttu kimyasal gebelik olmasın artışa bakcaz diye 2.kan vermeye gidişim olucak umarım güzel artış göstermiştir.
Dualarınızı unutmayın :KK200:

Selam kızlar ben de aranıza katıldım :anneadayı:
2 gün önce öğrendim hamiş olduğumu 4 haftalık betam 93 çıktı
Birazdan tekrar kan vermeye gideceğim inşallah sağlıklıdır doktor gözümü korkuttu kimyasal gebelik olmasın artışa bakcaz diye 2.kan vermeye gidişim olucak umarım güzel artış göstermiştir.
Dualarınızı unutmayın :KK200:
Hoşgeldiiin. Hadi güzel haberlerle gel. Önemli olan güzel artış sadece 🤗🤗

Ben kullanıuordum çok uzun zamandır. Ve kan için gittiğimde değistirdi. Benimki biraz da yumurta kalitesine yönelik prowomendi. İnnateye geçtik. Nasıl kullanmazsın bebişim. Bu dönemde çok onemli.
ya bana sağlık ocağı yazdı bi tane almak istemeidm kadın doğumcuma yazdırcam yarın

merve doktorumun asistanıyla konuştum yarın belki gösterir kendini dedi beta 1272 ya şansımızı deneriz dedi :))

X