2021 Aralık Anneleri

Dönem dönem sessiz olabiliyorlar belki hastalıkla alakası olmayabilir.
Siz calpolü kaç ml veriyorsunuz ?
Bana geçen ay hastaneye yattigimizda 4 ml demişti doktor.
arkadaşlar benim miniğim 20 aralık doğumlu neredeyse 8 aylık olacağız ama ek gıda yemiyor ağzını kitliyor ne yapsam artık şaşırdım benim gibi olan var mı ne önerirsiniz?
Aynı gün doğmuş bebişlerimiz Bizimki de öyleydi son birkaç gündür yemeye başladı biraz biraz. Zamanla alisacaktir. Ağzı yumuk geziyordu bu yememe sevdasına
 
Arada osmanlı tokadı yiyorum nereye denk gelirse elleri ağır ama zaptedemeyeceğim kadar güçlü değil
 
Siz tahmini kaç saatte bir emziriyorsunuz
 
Siz neler veriyorsunuz öğün öğün anlatır mısınız fikir olur bana da
 
Siz neler veriyorsunuz öğün öğün anlatır mısınız fikir olur bana da
Düzenli bir yeme sistemi olusturmadim henüz yeni yeni yemeye başladığı için açıkçası. Kahvaltıyı pek sevmiyor o yüzden sabah eline salatalık, çubuk peynir gibi elle tutabileceği şeyler veriyorum. Hem oyalansin hem az da olsa yesin diye. Sabah burda bir arkadaşımızın tarifini verdiği kurabiyeden verdim eline 1 tane de. Öğle uykusundan sonra da bebek irmiğini suyla pişirip ezilmiş muzla karıştırdım hepsini yedi az yapmıştım ama. Bebek tarhanası yaparım akşama da. Bazen bizim yemeklerden yiyebilecegi tür olursa onlardan da veriyorum. Mercimek çorbası, tavuk gibi. Güzel yerse bir süre emmek istemiyor. Az yerse istiyor ben de emziriyorum o zaman.
 
Siz tahmini kaç saatte bir emziriyorsunuz
Evdeysek net 2 saati geçmiyor istiyor ve gece 1.5 saatte bir gecelerim kabus gibi. Dışardaysak 3 4 saati bulan zamanlar oluyor ama her zaman değil. Oturtmaya çalıştığım düzende emmeyi azaltmaya çalışıyorum ki gece alışkanlığıda azalır belki diye. Şöyle yapıyorum uyandığımız gibi kahvaltı hazırlıyorum meme istediği vakit gelince veriyorum. Salatalık pekmez peynir zeytin bebek ekmeği çeşidin çokluğuna bakmayın salatalığı çeyrek yiyor diğerleri düğme kadar. Sonra uyku vakti yaklaşınca emziriyorum çünkü emmeden uyumuyor memede uyumuyor uykuya yakın emecek ille uyandıktan bi müddet sonra meyve, meyveli yoğurt, dondurma herhangi biri. Akşamda bişeyler yiyor ucundan kıyısından bazen çok oluyor bazen az. Arada gıda verirsem yani 3.5 saati buldurabiliyorum vermezsem 2 aaat benim bu yaptıklarımda çabalama yani düzen değil tam olarak çırpınıyorum deniyorum sürekli bişeyler deniyorum daha iyi hala gelebilmemiz için sokakta olmadığımız müddetçe evde baya yoruluyorum. Çok uzun oldu ama kendinizi üzmeyin hepimiz bi sebepten zorluk çekiyoruz inşallah rahatlıcaz size söylerken kendimede hatırlatıyorum bunları çünkü bazen çok bunalıyorum bende.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…